Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz CJ4567 #102649 üzenetére

    Ááá még nem.., viszont röhögni fogsz, pont egy hónapja lett meg 5.-én. :D

    Az az igazság hogy inkább nem írok semmit erre az utolsó 6 héttel ezelőtti manual mentésre. :B :N

    Megcsinálták, működik a tegnapi, csak ez számít most már.

    Egyébként is, azt szoktam mondani, hogy létezik egy gondolat/mondat, egy olyan gondolat ami több életet tett tönkre mint a világ összes betegsége és egyéb tragédiája együtt véve, ez pedig így hangzik:

    Mi lett volna ha..? :U

    Felismerése óta kerülöm, ignorálom, elfolytom, nincs kanál. :N ;]

    Ez most lefutott így ahogy.., átgürcölték az éjszakát meg a mai nap kétharmadát és nem történt nagy gebasz, ez a lényeg, jól nyomták. Tanultak belőle, nem kell ehhez a scenetől egy mondat vagy gondolat sem, tök8 mit írogatnak nekik FB-n. Állítom h legközelebb (mert lesz, ilyen a technika..) nem 6 hetes lesz az utolsó manuál mentés, ez a lényeg szerintem.

    (#102656) hackeeeee:

    :R :R

    (#102657) miklosss2012:

    Képzelem.., bár megjegyzem a FB a képmutatás szentélye, nem csak másokat de saját magukat is vakítják már azon a felületen az emberek, innentől pedig kétlem hogy túl sokan bevállalják h kimutassák a foguk fehérjét, szóval csak a legelvetemültebb fajta az amelyik egy ilyen szituban elborul teljesen és nem félti azt a mímes műanyag tévképet, amit az ottani profilja által igyekszik elhitetni magával/másokkal önmagáról a külvilágnak/számára.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák