Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Találtgyerek #28752 üzenetére
Pc-n tolom. Mióta megjelent a játék, megváltozott a net szolgáltató, gyorsabb lett a net, lecseréltem a rootert és a komplett számítógépet. Nem hiszem, hogy nálam rossz valami, mások is panaszoljak ezeket. A windows és a driver is optimalizalva van, nem fut semmmi felesleges alkalmazás a háttérben, a tűzfal és a vírus kereső is kizárható.
A fő lényeg, hogy ha ázsiai szerverre megyek és a ping felmegy 150-250 közötti értékre,akkor jobban megy a játék, életszerűbb, mert a talalatok magyobb részét beadja.
Így tudok 1 fölötti KD-t hozni, nem vagyok pro , de kezdő se.
A bf4 hiba nélkül fut.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Újfajta csalással találkoztam
Tudjátok van a mesterlövés puskáknál ami sebez tankra is
Na abból csinál teljesen automata fegyvert
Kb két másodperc alatt kilövi a tárat és már vége is a páncélosnakKetten voltak egy oldalon ilyennel, még a leg keményebb páncélos se úszta meg, nem hogy az én gumikerekűm
Hát köszi
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz bozont #28756 üzenetére
(#28755) Nyethuszar
Ha ezt nem javítják valahogy akkor még a 2042 megjelenéséig se húzza ez a játék
Még jó hogy nem hamarabb jöttek rá erre
Egy szenny ez a játék
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
prokxy
veterán
Boxon 54 órát tettem bele, találtam 2 eléggé aktív klánt, velük elvoltam és jókat játszottunk.
De a 2042 beta után már ők sem játszanak napi szinten, heti 2-3x feljönnek 1-2 karikára azt ennyi. Én pl. béta óta 1x tankoztam, elég is volt belőle, az új 1000x jobb. De úgy minden másabb, újabb, modern hadviselés, ez meg elég volt, jó volt.
BF4-et játszanám konzolon, de 920p-ben borzalmas.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
bul07
nagyúr
válasz prokxy #28758 üzenetére
Hát míg jön a következő ha kedem van csak ezzel játszok
De így, ha egyre többen fogják ez csinálni akkor hamar nem.lesz kedvem
De ahogy kijön a következő rész ez t@karodik a gépemről
Na de b@szhatom ha következő meg játszhatattlan lesz a gépemen
Mert egy új videókártya vásárlás most nem pálya ilyen árak mellett( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
prokxy
veterán
Én biomutat-ot tolok meg Metro exodust, meg forza4-et, bf v már nem érdekel. Le is szedem.
Felmegyek még a napokban a 4-be, hogy a repcsiket, heliket gyakoroljam az új részre. Hátha nem marad az a bétás ratyi fizika.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
XZoli
aktív tag
az autosprint nem müködik? (új vagyok😀)
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
Astroboy
őstag
válasz prokxy #28760 üzenetére
Nyemtom javítják-e mire kijön, de amúgy is gyakorolhatsz a 4-ben ha tök más lesz.
Sztem azt a fizikát bárki aláírná, remélem megtartják és nem bacarintják el.
Aztán lehet kisírják a tarisznyás rákok...gondolj bele casual pistikének már lehet bonyolult, hogy ha jobbra suhint a méteres egérpadján 6000 dpi-nél akkor instant földbe áll a Zapaccsal. -
prokxy
veterán
válasz Astroboy #28762 üzenetére
Feltettem még akkor a 4-et, hááát bazze, bazi csúnya, kb el is ment a kedvem tőle. Már csak pár nap a megjelenés, addig elleszek vmivel.
Crossplay lesz, szóval tolhatjuk együtt majd!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
törölt tag
Hi!
Úgy látom a bf5-ből eltűntek a legdurvább csalók. 160/20 k/d aránnyal már rég nem lehet találkozni. Nincs nyilvános ban lista és tömeges bannolás sem, de valamit mégis csinálnak ezek.
Lehet hogy az új csalás elleni programjukat tesztelik a bf5-ben?
A win11 állítólag nagyon kedvez a csalások kiszűréséhez és ezt remélem ki is használják majd az új részben.
Ti hogy látjátok, tényleg javult a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz #54774016 #28764 üzenetére
Ó csak léptem nyomon van egy
De már ez a játék azt a fáradságot se éri meg hogy panaszkodja rájuk egy sort
Pár nap és elindítani se kell ha kijön a következő rész
Bár ahogy sejtem az se lesz csaló mentes
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Amúgy minap éjszaka elég kevesen voltak a szerveren ahhoz hogy elővegyem a Tigris tankot
Jó lenne ez a tank, de hogy ilyen irtó lassú ha van elég gyalogos se perc alatt kivégzik
Röhej hogy a gyalogosok fegyvere nagyobbat sebez rajta mint más ellenséges tankok, akár páncéltörő fegyvereAbból a 5percből míg a Tigrissel mentem pár szösszenet (videó)
[link]
[link]
[link] -> [link]
Később ellenséges tank a közelembe se jöttCsakhogy utána felöltődött a szerver és kicsit előrébb mentem és 2gyalogos ki is lőtte alólam, egyszerűen nem tudtam elmenekülni előlük olyan r@hadt lassú a Tigris tank, és következőleg már vissza is tértem a jó kis gumikerekűre
[ Szerkesztve ]
-
dragonfire44
tag
Sziasztok
Type 2A-t miért nem tudom megvenni? Rányomok hogy megveszem és nem történik semmi, minden mást meg sikerül.
Üdv -
free_jack
tag
válasz dragonfire44 #28769 üzenetére
szerintem ti KI fogtok halni GYEREKEK ezen a HÉTEN a TOPIPGAZDIVAL együtt...
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Évek óta játszok ezzel a játékkal, most kaptam valami biztonsági frissítést windowsra és BSOD-okat kapok a BF V közben. Más nem találkozott ilyesmivel? Nem sima crash, újra is indul a gép. Lehet nem függ össze a win frissítés, de mindenképp furcsa.
"Két egyetemes dolog van ezen a földön: a hidrogén és az ostobaság."
-
Astroboy
őstag
válasz NoNam3-911 #28773 üzenetére
Win11?
-
Achar
tag
válasz #54774016 #28764 üzenetére
Hát most mit értesz "legdurrvább csalók" alatt? Én fél éve kezdtem játszani, meg is untam. Most is van egy rakás csaló, (például, rotterdam pályán, a pálya másik sarkából leszed egy fejlövéssel, úgy, hogy hasalok a vasúti hídon, mire beírtam, hogy ez azért feltűnő, nem kellene csalni, majdnem tökéletes angolsággal még cinikusan annyit válaszolt, hogy "azért mert jobban játszik mint én?") a report semmit nem ér, és most is lehet találkozni olyannal, hogy 90/5 K/D
-
csendes tag
-
válasz prokxy #28763 üzenetére
A Bf4 neked csúnya? :D
Badcompany óta hihetetlen a grafika. Tök felesleges tovább fejleszteni, azóta én nem látok különbséget, csak a gépigény nőtt. Bf2 is nagyon szép, pedig az DX9. Bf1942-n pedig látszik, hogy PC game, de élvezhető. Ez egy játék, ha valós grafikát akarok, szólok az asszonynak :)
Viccet félretéve, hogy lehet ilyet kijelenteni, hogy a Bf4 ronda? -
Bjørgersson
félisten
válasz zebra_hun #28778 üzenetére
Nyilván erős túlzás, hogy a 4 ronda vagy csúnya, de igenis lehet látni a 4 és az 1 között is a különbséget, az V pedig egy kicsit még szebb szerintem. De hogy teljesen őszinte legyek, nekem egy kicsit még a 3 is jobban tetszik a 4-nél.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
válasz Bjørgersson #28779 üzenetére
Nemrég feltettem a BfBc2-t, szerintem igenis rendkívül szép kép fogad. Az volt az első Fb. E. a Bf szériában. Ami furcsa volt Bf5 után, az a játék sebessége. Bf5 sokkal gyorsabb, pörgősebb. Bf5 is hihetetlen szép, itt már nagyon nincs hova tovább. Már "csak" az ilyen olyan effektekkel lehet előrébb menni, mint a Bf2042-ben látott fák lombjai mozgása, ahogy leszáll egy heli.
Na, csak megszúrta a szemem, hogy ronda ;) Nem ronda. -
sixpak
nagyúr
válasz zebra_hun #28780 üzenetére
Nekem fent a gépen az összes korábbi rész (nincs szívem törölni őket ), az elmúlt 2-3 hétben 50 órát tettem a BF4-be, de még most is meglepődök, hogy mennyire jól néz ki.
Szerk.: BC2-t és BF3-at is el szoktam indítani néha, azoknál már látszik, hogy nem ma készültek, de nincs okuk szégyenkezni azoknak sem.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
bul07
nagyúr
Nem ide
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sixpak #28781 üzenetére
Anno a BF3 mekkora durranás volt! Sokan csak azért vettek új gépet ,hogy fusson nekik. Csúcs grafika meg effektek, a táj és a járművek fizikaja, a rombolhatosag... Új fejezetet nyitott a bf sorozatban.. a bf palyait a mai napig emlegetik, nem véletlenül.
Remelem az új részben az elejétől benne lesznek a retró pályák, ahogy ígérték.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz goccer #28784 üzenetére
Én se láttam azóta akkora ugrást egyik új résznél sem. De talán nem is kell, csak a pályák legyenek jók, meg a játék fusson rendesen és szűrjék a csalókat, legyen nyilvános ban lista, mint régen, hogy lássuk tényleg teszik a dolgukat. Nekem ennyi is elég lenne... lehet nagyobb sikere lenne a játéknak, ha elhagynák a sok sallangot, meg nem hazudnának nekünk.
-
törölt tag
Az milyen már, hogy nem szűrik a csalókat rendesen, de a chatbe nem tudom beírni hogy Bandi123 aimbotozik, mert csak ennyit lehet látni: Bandi123 ********
A csalókat nem szűrik, de beszélni sem lehet a témáról? Attól megszűnik a probléma, hogy letiltják a csalókról szóló bejegyzéseket?
Ez a posztkommunista újliberalizmus eszme megfertőzte a BF fejlesztőit is.
Legközelebb már szivárványos zászló lesz a tankon is, vagy mi van már itt?
[ Szerkesztve ]
-
-
Aventador91
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz Aventador91 #28787 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy az újban is ez lesz.
Amúgy már megvetted? -
free_jack
tag
lányok remélem vannak a fanatikusok között
-
bul07
nagyúr
Na de más nem sokáig kell ilyeneket elviselni
Persze ha az én gépemen értelmesen elfut a 2042 mert nem biztos( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sixpak
nagyúr
Mert ott nincsenek vagy nem lesznek?
Igaz, ott nem látod majd, mert még leaderboard sincs!
Nem vicc, tényleg nincs.
5 óra játék alatt, 2!! db pályát tudtam kipróbálni, mert server kereső sincs, de még map választásra sincs lehetőség.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
bul07
nagyúr
válasz sixpak #28794 üzenetére
Én fém dobozost rendeltem majd csak 22-én fogom kipróbálni
Akkor az is olyan félkész mint a BF5 volt az elején
-
sixpak
nagyúr
Semmit nem tudsz, ha azt hiszed, hogy ez a BF5 szintjén van.
Nálam az 5 gond nélkül ment a nulladik perctől.
A 2042 viszont egy félkész free to play game-re hasonlít, nem is tudnám hirtelen felsorolni, hogy mennyi minden szar benne.#28795 zebra: igen, ez nem volna hülyeség...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
törölt tag
válasz sixpak #28798 üzenetére
Nálam az 5 nem ment rendesen az elején, fejlesztenem kellett. Most meg olyan jól van optimalizálva, hogy a régi gépemen is menne.
Eddig minden résznél ez volt, jóval előbb kiadták, mint kellett volna. Majd két évvel később már jól futott mindegyik. Ezt is helyre pofozzák majhd, csak ne verjenek át úgy, mint az 5-el. Az 5-nél megígértek egy csomó mindent, de csak a fele lett kész és befejezték a fejlesztést. A bf5-ből 5-10 pálya hiányzik!
Remélem az új rész nem ilyen lesz, főleg a retró pályákat várom.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest