Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz Találtgyerek #29551 üzenetére
#ezdegonosz
tfk3y: Ő az a jámbor?
-
civoralpoK
újonc
Na cserusztok, na cserusztok! Ismét nagy a csend, elfáradtak az öregfiúk?
-
Találtgyerek
veterán
-
válasz Találtgyerek #29556 üzenetére
Az ám
-
qukesz
senior tag
-
Gyula84
veterán
válasz Találtgyerek #29556 üzenetére
közel millióból 100k az ő regjei
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Találtgyerek
veterán
Kellene neki’k egy zártosztály fórum, ahol magában vagy a hasonló egyénekkel együtt tudnának élni.
06-3o/9759I39
-
tfk3y
tag
-
anubis6
aktív tag
válasz Találtgyerek #29560 üzenetére
Ez már az.
Leroy kolléga nem lenne, ki kéne találni..https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
maxxenergie
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi problemhez :
EA Play /sima nem PRO/ előfizum van már évek óta! /Tudtommal ebben benen van ez a játék is mint ahogy a többi is ami OK is letöltve mennek is :BF1 - HARDLINE - BF4- sőt 2042 is...pl.. /
BFV -öt nem engedi letölteni már hetek óta korábban megvolt akkor még Origin-es előfizetéssel, most meg valami hiba miatt már hetek óta nem tudom letölteni a játékot... Erről vki tud valamit mi lehet valami ismert hiba vagy már nem ingyenes a sima PLAY előfizuval ...
Előre is köszi!
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
IntelKiller7
veterán
válasz maxxenergie #29563 üzenetére
Benne van még. Ha már nem lenne, akkor le sem tudnád tölteni. Max, ha megvetted.
A játékaid közül próbálod telepíteni, vagy a storeból? origin/EA App reinstall sem segít?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
maxxenergie
senior tag
válasz IntelKiller7 #29564 üzenetére
Store-ból próbálom !
Igazából gépcsere + WIN10 - WIN11 újratelepítés óta van a gond vele... EA appot megpróbálom újrarakni bár újratelepítéskor szűz gépre raktam fel...
-
maxxenergie
senior tag
válasz maxxenergie #29565 üzenetére
Újraraktam appot de ez van most is ...
OPTIKÁM van semmi gond letöltéssel játékokkal sem egyik játéknál se -- Hetek óta csak ez szarakodik...[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
SZiasztok!
Tisztán emlékszem, hogy pár hete még egyik repülő fegyverzetén ott volt a "butterfly bomb" Most gyanús volt már, hogy egyik pályán se tudok olyan géppel játszani, hát elkezdtem keresni a tuning menüben.
Az a gép, amin van ilyen bomba, konkrétan nulla tuninggal van nekem, és nem aktÍv még ez. Most létezik, hogy "lenullázódott a fegyver tuning? Vagy hova tünhetett? Egyszerűen nem találom a gépet
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Anno sokat BF3-aztam online Team DM-et, kis pályákon, 64 playerrel és imádtam. Ha hasonló pörgős élményt szeretnék, melyiket lenne érdemesebb megvennem? A BFV-t vagy a BF2042-t? Melyiknek a szerveri aktívabbak, életképesebbek?Köszi!
-
tfk3y
tag
-
Találtgyerek
veterán
Jöhetnél CS-zni néha. Mutatnék 1-2 fogást.
Vagy BF5-zni. Most elgondolkodtam, hogy megveszem a BF2042-őt, ha ennyire akciós. Eddig csak Steamen játszottam, amikor több hétig lehetett kipróbálni.
BF5-ben már azt is észreveszem, ha valamelyik fűszál nem ott van ahol lenni szokott.
Striix Gabi te nem hajlasz a 2042 felé?06-3o/9759I39
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29572 üzenetére
Gondoltam rá. De a kis RX580 miatt kevés lenne az FPS meglátásom szerint.
Láttam hogy 10 euró.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
BandiHUN
veterán
válasz qukesz #29573 üzenetére
Proci kell inkább alá, én is egy 3050 OC-vel tolom, medium+, +DLSS, 110 fps körül lenne, de 60 vsync-en tolom, pihen a kártya, nincs semmi akadás. Nekem még a V-nél is jobban fut szerintem a 2042.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29574 üzenetére
Full low-on megy 100+ fps körül ha jól rémlik.
70-80-at láttam youtube-on én is.
10400 a CPU !!!!Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
tfk3y
tag
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Találtgyerek #29569 üzenetére
Köszi a választ! Tettem egy próbát a BFV-vel, de fél óra után kértem is refundot inkább. Nagyon nem erre számítottam. Meglesem a 2042-t, bár nálam is szűk lesz hozzá a HW.
-
őstag
qukesznak speciálba! Visszatértem.
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
őstag
Gabikaaaaaa nem jöttél de sebaj kettéhugyoztam mindenkit.
-
IntelKiller7
veterán
3 napja leszedtem Xboxra a játékot. Játszottam 2 órát, ma mentem volna még pár kört, erre meccs keresésnél azt írja, trial verzióm van, upgradeljem a játékot.
Anyád.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29586 üzenetére
Hagyjad Szemi!! Hublot is csaló!!!
Állandóan heal kell neki meg lőszer!!!!!
SanyiiiiitetaaaaMindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
őstag
Ma leszek!!
-
Gainka
őstag
Lehet nincs egy szuper minöségü fülesem, de mintha ez a bf 5 szarabb minöségü hanggal lenne ellátva vagy nem tudom, se a bf 1 se bf 4 játék abbahagyása után nem erzem ugy hogy ez csesztette a fülem. Ti vettetek észre ilyesmit?
-
Gainka
őstag
Át állitottam head-ra, meg probáltam a night-ot is, lehet csak ezt a szart unja a fülem.
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29599 üzenetére
Elhallgass. Te meg állandóan lőszert kunyerálsz!!!!
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.