Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    Topikgazda

    Most sajnos, mint eddig kb 10ből 9x, megint átestek a ló másik oldalára. Volt egy flieger, amivel pikk-pakk ki lehetett szedni egy-egy repülőst. Most ezt addig nerfelték,hogy ha a valami pró repülős van, akkor azt szinte képtelenség azzal kiszedni. Persze ilyenkor kellene,hogy bejöjjön a teamplay. De az nincs.

    A repülősök közül is inkább megy az infantry farm és csak akkor mennek bele 1-1 dogfightba, amikor ők tudnak kijönni győztesül. Ha az nincs, akkor inkább nem is lőnek rá az ellenséges gépre. Ezt már sajnos nem egyszer sikerült megtapasztalni. Illetve ha még te mész dogfightolni akkor te vagy a xar, mert mi az már,hogy egy repülővel repülőre lősz?!

    A legnagyobb problémája a játéknak, ami mindig is volt, hogy nem lehet külön beszélni arról,hogy casual és hc gamerek. Nincs a játéknak olyan formája, ami arra szolgálna, hogy a komoly csapatjátékot díjazná, vagy az lenne a lényeges. Nincs külön balance se erre. MErt nem tudnak a készítők a hc játékosoknak is kedvezni és a héten 2x leülni vágyóknak. Ezért mindig lesz olyan akinek valami nem tetszik. Egybe van tömörítve minden játékos. :\

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák