Új hozzászólás Aktív témák

  • Fitzgerald

    veterán

    válasz omfgk #12033 üzenetére

    Az élesztés témát ne is emlegesd inkább, nagyon sok a szar helyzetelemző készséggel rendelkező medic, aki füst nélkül is bárkihez odaszalad azért a 100 pontért akit kidurrantanak, legyen az bárhol. Én ha killzone-ban döglök inkább ki is vérzek, nehogy beszaladjon valami medic, aztán őt is kilövik, meg ha sikerül élesztenie, akkor engem is még 1x.

    De ma azért nyomtam rage quit-et a Panzerstorm-on, mert az állat elindult a csapatszállítóval 2 utassal (meg én is ott guggoltam a tetején) a pálya széle felé (!) egy olyan irányba ahol nincs zászló (konkrétan semmi nem volt arra, amiért oda kellett volna menni), viszont jól látható volt már messziről egy Tigris I meg egy Flakpanzer 4 egymástól kb. 60 méterre, majd behajt pontosan közéjük, azok meg fél pillanat alatt két oldalról darabokra szedtek minket (ha leugrottam volna amikor megláttam őket, akkor is kinyírnak egy pillanat alatt ott a nyílt terepen, de a járművel még simán el lehetett volna skerázni gyorsan).
    Ilyenkor azért előtör belőlem egy fájdalmas "...de a szomorú kxxxx anyádat csinálsz már..."
    A másik meg a sétarepülős overmind. Negyedszerre bombáz le ugyanaz a pilóta zsinórban Fjell-en, a mi pilótánk meg közben a tájban gyönyörködik a pálya szélén a 4/10-es scorejával, látni a squad spawn élőképen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák