Új hozzászólás Aktív témák

  • omfgk

    addikt

    válasz Fitzgerald #12031 üzenetére

    Fogalmazzunk úgy ,hogy ma se lettek okosabbak a játékosok.

    Az új kedvencem :

    Rotterdamon védekezünk. Én és egy másik medic figyelünk két sikátort ahol az ellen próbál megkerülni minket. Egy balfasz assault kirohan az út közepére, lekaszálják. Ekkor a mellettem tanyázó barom medic már lövi is a füstöt méghozzá úgy ,hogy teljesen eltakarja elölünk az átjárókat.

    Csekély pozitívum : Sikerült az élesztése.
    Negatívum : A füstöt kihasználva az ellenből egyszerre kb 6-an berohantak a pontra. Elvesztettük a zászlót. A fortification kapcsán ugyanez a helyzet. Vannak olyan játékosok akik totál nem képesek felmérni ,hogy egy-egy szituációban hasznos lehet-e egy fedezék. Látja ,hogy lehet építeni (sőt még pont is jár érte) és már csinálja is.

    Tanulság : Ésszel kell éleszteni.

    Én már alaposan megválasztom ,hogy kiket is élesztek. Például olyan supportot nem élesztek fel akinek másfél perc alatt nem sikerült ammo-t dobnia, hiába spamoltam a requestet és lőttem bele a fejébe 2 tárat a pisztolyból. Ha meghal, felveszem a puskáját és megoldódott a lőszer kérdésem egy időre.

    Sokan a ticket rendszert se értik már. Védekező oldalon is (Operations/Breakt.)simán elhúzzák az éledésüket annak reményében ,hogy egy medic élete kockáztatásával majd felszedi őket az út közepéről... Ahelyett ,hogy újraélednének max ammoval, és akár jobb pocizóban.
    Persze a sírás megy a medicért, meg az élesztésért a chaten. Simán elvárják ,hogy a medic akár megölesse magát, azért ,hogy felszedjék őket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák