Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Szerintem is lehet a böngészővel lehet valami gond... vagy a pluginnal.
Próbáld ki másik böngészővel is.Próbáld ki a böngészőben a blog plugin free módját is.
Origin beállításaiban nézd meg a helper service ki és bekapcsolt állapotában is.
Legyen fent az összes kiadott évjáratú és x86 és 64bites MS visual c library/distribution.
PB legyen a legfrissebb.
Windows UAC legyen kikapcsolva teljesen egy próbára amíg ezekkel próbálkozgatsz.
Ha nem windowsos a viruskereső és tűzfal, kapcsold ki őket.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe amin végigmehetsz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
SRII
őstag
válasz FollowTheORI #5301 üzenetére
Köszönöm!
Letöltöttem a bf3-bf4-NEM INDULNAK, újratelepítettem a b3-b4-bfh SEMMI, felraktam másik böngészőket...semmi, kikapcsoltam a vírusirtóm, wint tűzfalat(hozzá is adtam) semmi, töröltem mindent!!! újra leszedtem és felraktam ismét a játékokat, SEMMI !
mind a 3- játéknál tölt tölt tölt tölt tölt....remek ki móka ez, csak én nem élvezem, érdekes, uplay ,steam veszek egy játékot elindítom és megy....persze..(soha többet hülye origines játék)bf3 pl ezt írja ki
Error
Could not communicate with BF3. Please use the Task Manager to close it down.bezárom újraindítom a gépet, elindítom a játékot és ugyan ezt adja be...
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
A bf 4 elindult....a többi nem!
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
őstag
-
nagyúr
Igen hát a böngészős rész várható volt, mivel a blog halálra van ítélve sajnos... origin klienst meg a játékokat meg úgy patchelik mostmár hogy a játékon belüli dolog lesz csak jó hosszú távon.
A BF3 gondolom ezzel el is hal majd mégjobban... a Hardline még kérdéses, mert annak meg kéne kapnia az új játékon belüli UI-t, valamikor, elvileg.Ettől független itt valami más bibi is lehet még a szoftveres környezettel... de hát így távolról meg látatlanba kb ennyi jutott eszembe.
Ezek a Visual C dolgok fent vannak mind? Elvileg nem kéne probléma legyen, meg fel kéne tegye az összes játék magának... de sose tudni:
Aztán van még a .NET 3.5... azt is rakd fel a windowson belül (komponenes, bejelölöd így), ártani nem árt.
Elvileg a windows szólna, ha kell, de láttam már olyat is hogy nem szólt és kellett egy picit régebbi progihoz.Hmmm... mi szokott még probléma lenni. Más most így tényleg nem jut eszembe.
A "plugin free" futtatást is bekapcsoltad a játékokhoz a blogon a beállításokban?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
M@rdel
őstag
5 hónap után elindítottam ezt a játékot, és lenyomtam három conquest -t.
Ezzel körülbelül megdupláztam az idén nyáron játékkal töltött időmet!Most már nevetséges, hogy mennyit szidták anno ezt a játékot,
mondjuk akkor még nem ismertük a fostalicska Bf1 -t! Abban esélytelen ilyen jót játszani![ Szerkesztve ]
-
őstag
Én is így vagyok ezzel, a BF1 állandóan fölidegesít. A Hardline meg a BF4 sokkal kevésbé. A BF1-ben játék helyett leginkább újratöltésre várok, vagy a vizuális effektek miatt az ellenfelet keresem, de sokszor van, hogy egyszerűen megjelenik egy új ellen a semmiből.
Mondjuk nem volt jó ötlet full Battlefield áron indítani a Hardline-t, ráadásul BF3-as motorral.
-
steele80
senior tag
válasz Németh Péter #5308 üzenetére
A Hardline az EA marketing csődje. Tanítani kellene, hogy hogyan lehet egy kiváló játékot rossz időpontban, rosszul árazva, nulla közeli marketinggel taccsra tenni! DLC-s szerverek alig vannak, pedig a DLC-ken jobbak a pályák mint az alapjátékban. Ha életben akarják tartani ingyenessé kell tenni a DLC-ket ismét. Nyilván ezt azért nem teszik meg, mert az amúgy is szerény BF1 közösséget tovább forgácsolnák. Szóval én úgy látom, hogy elég rossz az irány az EA-nál Battlefield fronton.
-
nagyúr
válasz steele80 #5309 üzenetére
Nem hinném a Hardline konkurencia a BF1-nek és bárkit is elszipkázna...
Ez egyszerűen túl sok volt szerintem, és van pár koncepcionális tévedés benne ami nem jött be a népnek annyira. (A téma mellett, bár azt szvsz a többség bevette volna, igaz nehezebben... )
Plussz igen, rosszul lett árazva és a Prémium rendkívül rossz üzleti modell volt már akkoris... BF1 is ugyanúgy szenved már ettől... a BF4 volt az utolsó ahol még úgy ahogy működött a Prémium... bár ott is igazából csak a megjelenések utána első pár hét/hónap volt igazán pörgős, aztán a szerverek visszaálltak mindig alappályákra... de a 4 óta ez hatványozottan gyorsabban lezajlik.Egyszerűen ez a pályacsomagosdi nem működik. Szerencsére felismerték, de sajnos valamiért a BF1 esetén mégis úgy döntöttek, hogy még behozzák... bezzeg a TF2 és a SWBF2 már nem lesz ilyen.
Jó játék lett volna ez amúgy, nekem pl infre jobban bejött, mint bármelyik másik. És igen sajnos pont a DLC pályák jobbak, de hiába...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Németh Péter #5308 üzenetére
4-es motorján megy az... sőt még tovább is van fejlesztve... innen vittek vissza csomó motor/netkód javítást a 4-be pl.
Sőt a SWBF és a BF1 is sokat köszönhet a srácoknak akik a Hardline motorját optimalizálták.
-
CptAdamica
veterán
válasz FollowTheORI #5312 üzenetére
A frostbite csapata csinálta a motort, nem a hardline csapata a frostbite egy külön részleg ahol csak ezt reszelik.
Megyen!
-
nagyúr
válasz CptAdamica #5313 üzenetére
Világos, de az csak a játék váza... apróságokat a játék készítői és programozó csapata teszi bele, módosítja a játék igényeinek megfelelően... netcode optimalizációt és egyéb finomságokat már nem a Frostbite csapat teszi bele.
[ Szerkesztve ]
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Játszik valaki a PS 3-as verzióval? Pár napja hozzám került egy bontatlan darab, amit nem volt szívem kinyitni, és kiraktam eladásra. PC-n korábban játszottam vele, és nagyon bejött, sokkal jobban tetszik ez a visszafogottabb rablós/rendőrös feeling mint a katonás BF4, de manapság már szinte csak conquest larget találni, amit nem szeretek.
A PS3-as verzióval úgy hallottam kicsivel többen is játszanak, illetve csak 24 ember van, ami leszűkíti a kört akár több játékmódra is. Kipróbálnám szívesen, de az eladás miatt nem szeretném levakarni róla a fóliát, nem döntöttem még el hogy tovább adjam e, vagy sem. Megéri kibontani, és a későbbiekben játszani vele? Ha sok a játékos, mindig találni szervert akár több játékmódra is, akkor megtartom.
[ Szerkesztve ]
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hol találok olyan infót (link) ahol a Hardline-ban található fegyverek tulajdonságai vannak
megadva, konkrétabban hány találat szükséges valójában fegyverenként hogy az ellen végleg lent maradjon.
Videókban van róla szó, egy két fegyverről, pl "F3LHO" említi 4, 8 stb. Ők ezeket honnét veszik. Úgy vettem észre, hogy a BF3 - BF4 -ben ugyan azon fegyverek paraméterei jelentősen eltérnek itt a Hardline-ban.
Eddig nem találtam olyan jó leírásokat, mint amik a BF3 -BF4 -hez készültek. Mondjuk ez a játék messze nem olyan sikeres mint az előbbiek, de hátha van valakinek egy jó kis leírása.Üdv
Peltár.
-
őstag
-
Peltár
aktív tag
válasz Németh Péter #5317 üzenetére
Kedves Péter!
Nagyon szépen köszönöm!
Ez AZ amire gondoltam .
"Na végre, már csak a szél sebességét, irányát, páratartalmat, tengerszint feletti magasságot, a célpont és köztem lévő magasságát kell csak figyelni, nem baj, ha a nap sem szemből süt, így már csak az emberi tényezőn, azaz rajtam múlik a többi 90% hogy szép eredményeket érjek el. "
Üdv
Peltár
[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
Sziasztok! Valaki játszik még ezzel?
Én most újra elkezdeném ,de valamiért azt írja indításkor hogy bfh működése leállt.
Ha firefoxal indítok akkor kéri hogy telepítsem a játékot,telepítsem az origint.Mi a fene lehet a gond?
Bf1 ,bf4 ,bf3 tökéletes. Ez valamiért nem indul :-)Valakinek ötlete?
Választ előre is köszönöm!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
nagyúr
-
Rico45
őstag
válasz FollowTheORI #5320 üzenetére
Az lesz.Már minden sz@rt megpróbáltam :-(
Köszi
-
őstag
-
steele80
senior tag
válasz Németh Péter #5322 üzenetére
Így így! Nekem az avast nem engedte indulni.
-
Rico45
őstag
-
őstag
-
őstag
-
Rico45
őstag
válasz Németh Péter #5330 üzenetére
Ezért az egy játékért?
Tök friss win 10-em van!
Mindegy köszönöm hogy segítettetek!
-
őstag
Ha új a telepítés, akkor nem érdemes.
Mondom, még nézd meg a Windows logot közelebbreől.
Meg nézd meg a böngészőben, amikor indul a játék, hogy a nevedre előjövő settings menüben mire van állítva a Use plugin-free game launching opció. Nálam be van kapcsolva. De ha új a telepítés, akkor ez alapból be kéne legyen kapcsolva.
-
Rico45
őstag
válasz Németh Péter #5332 üzenetére
Bocsi ezt kicsit részletesebben
-
őstag
Amikor elhasal a program, akkor a Start menüben keress Eseménynaplót, azon belül Windows-naplók, azon belül Alkalmazás, ott meg nézd meg, hogy milyen hibával áll le a bfh.exe.
A böngészőhöz annyi, hogy amikor elindítod Originből a játékot, akkor egy böngésző jön fel, ahol ugye a szervereket választod ki. Felül a nevedre kattintva egy menü jön fel, ott Settings és van az a plugin free kapcsoló.
-
steele80
senior tag
Én nagyon sokat szívtam, mire rájöttem, hogy kell elindítani. Nálam a módszer ez: csak a gyári víusirtója a W10-nek, a 3. féltől származó blokkolta ez nálam az Avast volt. Böngésző: csak az EDGE-el indult el, hiába Chrome, Firefox, Internet Explorer, csak az Edge. Origint elindítod, Edge-en belépsz a Battlelogba, bejelentkezel, rámész a szerverkeresőre és ha látod a szerverek után a pinget, akkor biztos, hogy tudsz játszani. Katt a szerverre és megy.
-
őstag
-
Rico45
őstag
válasz Németh Péter #5339 üzenetére
Igen!
Most töröltem a francba az avastot :-)
-
Dilikutya
félisten
Ez a Hardline rosszabb, mintha lenne egy kamu single része botokkal. 5 perc játékra jut 5 perc átvezető sztori. És rosszabbul fut, mint a Battlefield 1 vagy a Battlefront II béta.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz kriszpontaz #5344 üzenetére
Az első végigjátszásnál nem is lenne gáz amúgy, mivel mégis csak érdekel a sztori valamennyire, pláne, hogy ez nem is valami akciódús játék idáig. Második végigjátszásnál sem lesz ez gond, mivel nem lesz második. Csak feltettem, mert elfelejtettem lemondani a Battlefield 1 miatt aktivált EA Access-t, így muszáj vagyok EA játékokkal játszani még.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
scabi78
senior tag
Hosszú idő után újra szerettem volna játszani a hardline-nal, de nem indul el.
Mi lehet a baj? kösziProbléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: bfh.exe
Alkalmazásverzió: 1.4.0.10
Alkalmazás időbélyegzője: 56d0fa9f
Hiba – modul neve: aswhooka.dll
Hiba – modul verziója: 17.7.3.15075
Hiba – modul időbélyegzője: 59ca5b18
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0000000000003318
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 9ecf
További információk 2: 9ecf2bbe00ec5ca8ca627bea9cb98d3f
További információk 3: 0223
További információk 4: 0223009bc05a3839587ffee86f20b4d2Tiszta Windows, rendes ház!
-
őstag
-
scabi78
senior tag
válasz Németh Péter #5348 üzenetére
köszönöm, kikapcsoltam és működik!
[ Szerkesztve ]
Tiszta Windows, rendes ház!
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest