Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz FollowTheORI #2549 üzenetére
persze de sokan azt vizionálták hogy tömegesen jönnek át hardline-ba a bf4-ből
PSN:BiZzare_0 ️
-
nagyúr
Lett volna, ha a Hardline nem csúszik tavaszra.
Idén meg BFr...De nekem úgy rémlik ez a terv... minden évben BF, csak más-más csapattól.
Kettő már megvan... ha kb 3 évre tesszük egy elkészítését (ala COD), akkor még kell egy csapat.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #2552 üzenetére
BC3 jöhetne azt vígan dalolva rendelném elő prémiummal együtt, nekem ezidáig az jött be a legjobban
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
marilllyo
veterán
Abszolút hidegen, hagy a single player szóval engem nem mozgat a BC3.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
nagyúr
Csak a nosztalgia mondatja ezt veled... szerintem azis hasonló lenne mint a 3-4-Hardline...
Mármint a BC önmagában a "téma" nem sokat változtatna ezen.Nagyon kíváncsi leszek amugy a SW BFr milyen lesz a SW témán túl, mint játék és milyen hibák vagy játékélmény lesz belőle.
Persze alap vétel mert SW.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
marilllyo
veterán
válasz FollowTheORI #2558 üzenetére
Hát most a Bad Company single player része az gyakorlatilag keverte az akciót a humorral. Ezért volt Bad company. A multi része az a mostani BF-eknek a kezdetlegesebb változata. Szóval multi szempontból nem lenne különbség a BF5 és a BC3 között. Csak single. Az meg kit érdekel.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kisza25
félisten
na most hozta meg a futár, inkább nem is mondok semmit, telepítem aztán go game
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
bul07
nagyúr
válasz marilllyo #2559 üzenetére
Hát pont hogy nem a kezdetleges változat a BC2, abban még lehetett rombolni a pályát, szó szerint szinte mindent le lehetett bontani , furcsamód ahogy jöttek a bf3->bf4->Hardline egyre kevesebb mindent lehet lerombolni de hogy iért azt nem tudom
Na várjunk te a arra a BC-re gondolsz ami nem jött ki PC-re vagy a BC2-re?
(#2558) NetTom
Nekem még telepítve van a BC2 és szoktam is vele játszani, bár mostanában ha van időm Titanfall-al tolom nemrég vettem meg 6$-ért
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Pont ezért mondom, hogy az új BC egyáltalán nem garantált hogy olyan lenne mint a 2.
Ott rengeteg dolog jól működött játékmechanikailag is, hiába volt leegyszerűsítve a mostaniakhoz képest.
Amugy nekem is fent van... de én már nagyon nem játszom vele.
Illetve ezért remélem hogy a következő esetleg a II.VH-hoz tér vissza, mert ott a korabeliség miatt eleve számos egyszerűsítés jönne, ami szerintem jót tenne a mostani kütyü meg fegyvertengerben pl, vagy magában a játékmechanikában, koncepcióban is.
Aztán marad a remény addigis.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz @rglaaf #2561 üzenetére
nekem el sem kezdte letölteni egyből lemezről kezdte telepíteni, de azért köszi
első lemez kész ismondjuk szerintem több, mint egy óra lesz az tuti, tényleg tiszta retró fíling[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #2566 üzenetére
mennék én elhiszed? a 3.lemeznél tartok
-
marilllyo
veterán
PC vs. PS4
Egész jó.Mondjuk szerintem a konzol volt az elsődleges szempont.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
killer095
őstag
Az lehetséges hogy ha MANTLE használok halványabbak a szinek? avgy csak beképzelem?
Mert valamikor BF4 idején olvastam erről valamitORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
nagyúr
-
pohár
félisten
Battlefield Hardline Gameplay Series – Map Design
uh, a daru "kódja" elég brutál, hát akkor milyen lehet a játék többi, kicsit bonyolultabb része
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Floppy_Ragdoll
PRO PLAYEREnnyi erovel az en nevem is odairhattak volna...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DjDanee87
addikt
Nem nagyon figyeltem oda miket nyitottam a battlepackekből, de mintha lett volna XP boost is bennük. Hardlineban hol lehet aktiválni?
-
kisza25
félisten
mivel lehet kiíratni az FPS-t elég gyanús, hogy kevés
-
Bjørgersson
félisten
válasz kisza25 #2579 üzenetére
Ugyanugy, mint a 4-ben, nem?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
sittes79
addikt
Hi,
Hol a legolcsóbb most az origin kulcs?
Thx
-
kisza25
félisten
ja ok thx
-
daveoff
veterán
Undorító szar lett ez a játék......a béta mintha egy teljesen más játék lett volna, nem is értem....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
-
eugabesz
őstag
-
daveoff
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz DeadMeat #2585 üzenetére
Hallod DeadMeat, ma megin huje vagy.
-
M@rdel
őstag
A 4-nél is ez volt, az első hónapban.
Aztán mindenki megbékél!vagy beletörődik!
-
MODERÁTOR
Én érzem csak valahogy mikrolaggosnak a játékot? A 7850 már kevés FullHD-ra? Ilyen érdekeset produkál, "ugrál" a cpu grafikon elég szépen..
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
daveoff
veterán
Nekem a 4 ugyanúgy adja az elejétől kezdve, soha nem panaszkodtam rá, inkább megvédtem, visszakereshetsz a hsz.-eimre a másik topikban. Lehet majd én is megbékélek ezzel, de most fel tudnék robbanni annyira idegesít....
(#2593) marilllyo: Nekem kevesebb az FPS-em, mint a 4-ben, így is bőven elég, de nem olyan direkt a játék, nem olyan smooth -ahogy mondod-, mint a 4, olyan mintha nagy lenne az input lag....
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz daveoff #2588 üzenetére
Szerver függő itt is mint a 4ben. Volt ahonnan 5 perc után leléptem, mert rohadtul nem adta vagy 2 sec-el később, mint a tegnapi kóreai vpn próbán 600-as pingel Aztán megnéztem volt 2-3 játékos 100 ping felett, le is léptem. A másikon meg adja. Majd itt is jól megválogatom a szervereket oszt jó lesz ez egy darabig.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
daveoff
veterán
válasz DeadMeat #2595 üzenetére
Lehet, arra figyelek, hogy nekem ne legyen 30 fölött a pingem, azt nem szoktam figyelni, hogy másoknak mennyi. Majd ezek után jobban figyelek erre is, de figyeljétek meg hamarosan jön az első patch....
-
djculture
félisten
Fegyverek a gyengék de nagyon, nem győzi az ember venni a jobb fegyókat mert még az uzival is egy tár kell egy emberbe.. Mondjuk engem nem izgat hotwire-ben nem a gyilokkal lehet tarolni..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest