Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Ez egy montage videó, ugye nem gondolod, hogy egy kör alatt jött nekik ez össze? Ha pedig ellenem csinálnák, akkor én megpróbálnám kiiktatni őket, biztos nem lépnék ki, nem szoktam.....
És igen, ebben a játékmódban ez a lényeg, ezt kell csinálni!!!!LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
marilllyo
veterán
Ezt mondjuk nem tudom mi alapján gondolod. Ez egy jó kis montage videó. Van benne pár szép lövés. Ha azt írtad volna, hogy "lehet, hogy ez a pár percnyi epic scene a 300 órányi betázásának összemákolt mutatványa" azt megértem. Sőt...lehet, hogy tényleg 100 órányi felvett videóanyagból ez minden amit fel lehet mutatni. Nem tudom mi köze a szervezett csapatjátékhoz annak, hogy valaki kilő sniperrel heliből valakit.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
bul07
nagyúr
válasz daveoff #1852 üzenetére
Ez a játékmód mindenre jó csak értelmes játékra nem
Mert
Mi jóság van abban hogy
1 ül egy háztetőn és dobálja a C4-et az útra majd mikkor arra jár valaki felrobbantja
2 ráteszi kocsira motorra és kamikaze módon robbantja fel az ellent
3 kereszteződést megszórja és mikkor arra jár valaki felrobbantja
Ennyiből áll ez a mód vagyis a DOWNTOWN pálya, a másik pálya másabb volt mert ott a heli hatékony tud leni és több az útvonal is
Na meg még ha a sabotage cucc is be van vetveEz a játékmód igazi troll gyűjtő
Nem mintha én nem a felsoroltakat csináltam volna
Néha jó szívatni másokat
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bunfi
őstag
válasz marilllyo #1854 üzenetére
Lehet, hogy én öregedtem ki ebből a mókából, de régen volt egy olyan mondásunk, hogy a public frag az nem frag. Így innentől kezdve marhára szánalmasnak tartom, hogy ezzel vagiznak, hogy x óra alatt képesek voltak ekkora átütő sikereket elérni, hogy pubon tudnak trollkodni. (Persze tudom, nem vagiznak, de gondolom csak a dokumentumfilmes jelleg miatt szántak időt és energiát a rögzítésre, megvágásra, feltöltésre.) Ez nekem speciel csak azért fáj, mert eléggé unalmas egyedüliként az objectivre játszani az adott csapatban. Sőt inkább frusztráló, mivel vannak páran akik szerint arról szól a játék, hogy ők mekkorákat fognak lőni sniperrel és erre teszik fel az életüket. Majd kempelnek a bázis szájából a dombtetőn, mivel berapeltek minket. Én nem szeretnék úgy játszani, hogy mások funolnak, trollkodnak vagy épp csalnak, mert épp ahhoz van kedvük és mivel kifizették a játékot (+ esetleg a cheatet) ki a f@sz vagyok én, hogy megszabom nekik, hogy egy csapatjáték és feladatorientált játékban mit csinálnak.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
marilllyo
veterán
Szerintem kicsit komolyan veszed. Ez csak egy hülye videó. Most már van Shadowplay meg minden szar...gondolom rögzítés nélkül már nem is játszanak...aztán meg az epic jeleneteit kivágja és összegyűjti. Kétlem, hogy az lenne a célja a videó készítőjének, hogy "Térdre csirkék...itt az Isten" (Na miből idéztem? ). Ettől függetlenül ezek a jelenetek még akár egy vérre menő ptfo küzdelemben is készülhettek. Annyira nem volt ez troll videó...mint BF4-ben a sok "meggugolós" szarság. Lőtt,robbantott,ölt...
Az, hogy a játékosok fele meg inkább fun-ol mit ptfo....az meg... el kell fogadni. Nem tudsz mit csinálni, ilyen ez a BF közösség. Lehet, hogy te publicon kihajtod a beled, míg a többiek meg csak játszadoznak...ezt meg ...el kell fogadni. Nem tudsz mindenkiék adni egy sallert, hogy figyejjémá kisfiam. De még ha az ember összeszedne 63 havert, hogy über komoly játék legyen..még az is fun-ba fordulhatna. Én pl...CS:S-ben rengeteget war-oztam meg mix-eltem. De a public-ot mindig jobban élveztem.[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
1. Szerintem ne általánosíts, én sem így játszok, mint a videóban, egyszerűen csak szórakoztató volt számomra a videó, ezért gondoltam megosztom......
2. A Hotwire módban ez az objectiv, kiiktatni az enemy járműveket(zászlókat), és megszerezni azokat, ezen mit nem értesz? A heliket is ki kell lőni, ha nyerni akarsz, mert ha nem , akkor ők fognak téged kicsinálni.....
3. Még egyszer leírom, ebben a videóban nincs trollkodás, ennek a játékmódnak ez a lényege....LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
bunfi
őstag
válasz daveoff #1862 üzenetére
Az elején, amikor még senkinek nem volt kiunlockolva a végtelen RPG a csomagtartóból és a Breach Charge, akkor játszhatóbb volt véleményem szerint a játékmód. Nem a kempelésről és a one-hit-kill-ről szólt a dolog. (De ez csak magánvélemény.)
-
daveoff
veterán
Megértem a Te álláspontodat is, de ha csak simán körözünk az autókkal minden kihívás nélkül, az tényleg megöli ezt a játékmódot. Az elején tényleg ilyen volt, beültem egy kocsiba, aztán a kör végéig vezettem, 0/0 K/D-val első lettem. Olyan unalmas, és értelmetlen volt mint az állat, ezért nem is erőltettem a későbbiekben. Aztán a beta vége fele még játszottam pár kört, és már korántsem volt ilyen egyszerű a játék, meg kellett küzdeni a járművekért, és megtartani sem volt könnyű, így sokkal izgalmasabb lett a játék. DE ez a játékmód akkor sem lesz a kedvencem, az biztos. Abban is igazad van, hogy egy a játékos társadalom már nem az, ami régen volt, de ez van, tovább kell lépni ezen, és alkalmazkodni kell.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
@rglaaf
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz @rglaaf #1870 üzenetére
15:44-től na ezért van a fedezék mögötti sebeződés is
A rombolhatatlanságot is jól bemutatja
Remélhetőleg a végleges verzió azért más lesz és egy két kicsi épületet le lehet majd rombolni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
he7edik.
addikt
Új videó a hangokról:
LINKÉgő szöveg a flém vázon
-
lofagi
addikt
A Battlefield Heroes-t se hasonlítod össze szerintem az összes másik Battlefield-el, pedig az a neve! Mind1. Amúgy pedig egyáltalán nem szajkózom, hogy ez a játék mekkora szuper, mert ennek is vannak hibái. Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni az olyan kritikákat amik már ilyen miatt lehúzzák a játékot, mert ez a neve. Nem egy embertől hallottam már, hogy "xar a játék". "Kipróbáltad?" "Nem"
Szóval ez a MERT NEM BF3-4-5-6-7-100 akkor már ez xar, hagyjuk már ezt a hozzáállást.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
bunfi
őstag
-
eugabesz
őstag
válasz daveoff #1880 üzenetére
Nem lepődünk meg,látszik régóta,de pontosan ezért,a M.O viszonyokat nézve a játékjaik a 12E ft -os kategóriából lecsúsznak a 3-4 E ft-os(vagy kösz,ezt most kihagyom) kategória szintjére.
Nem hiszem,hogy a bf1942 megálmodóinak ez lett volna a hosszútávú célja....http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
marilllyo
veterán
válasz eugabesz #1881 üzenetére
Ott vannak a COD-dal...minden évben jön ki egy újabb rész...ami még mindig tök ugyanaz mint az előtte lévő 25534. Mégis megveszik. Minden évben ugyanazt.
Szerintem minden cím addig jön folytatásokkal amíg bele nem buknak. Filmekkel is így van. Ott a Medal of Honor. Fosták az újabb és újabb részeket míg el nem értek odáig, hogy lett 2 tényleg csúfosan rossz játékuk...abba is hagyták egy jó időre. A BF-fel is nyilván ez lesz majd. Ezért nem erőltetik most a modern warfare szerű játékot. Itt ez a Hardline ami kis levegővétel, hogy azért legyen valami....de a Dice most Star Wars-ot csinál..és pont. Nincs most szükség újabb Battlefield folytatásra. Minek? Így is majd belefulladtak a 4-be. Majd jövőre újra próbálkoznak vele.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
daveoff
veterán
válasz eugabesz #1881 üzenetére
A igazi háborús Battlefield sorozat ugyanúgy életben marad, egyszerűen kell az EA-nak egy olyan FPS is, amit a COD ellen indíthat. Ez lenne a Hardline. Szerintem nincs ebben semmi rossz, teljesen logikus lépés, és szerintem jól is sikerült.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
eugabesz
őstag
válasz marilllyo #1882 üzenetére
Na de érted??Mi a tökömnek ebbe az irányba indulnak??
Ott volt a bf2,aminek ugye kint voltak a szerver fájljai,a modderek mutattak is irányokat,ahová el lehetne vele érni..AIX,Project Reality,stb.,stb...
De nem,nekik,vagy is a megcélzott közönségnek ez kell...vagy legalább is szerintük.
Akkora címeket!! lehetett volna ezekből kreálni,hogy még az unokáink is emlegetnék..erre bf3-bf4...Hardline....katasztrófa.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
bunfi
őstag
válasz daveoff #1883 üzenetére
Na igen, itt a probléma. Ugyanúgy? Hát nem tudom... én bizonyos játékmechanikák tekintetében csak a lejtmenetet/erőszakos leegyszerűsítést látom. Azzal egyébként nincs semmi baj, hogy a Hardline-t indítják a Cod ellen, viszont szerinted hány másodpercet fognak gondolkodni, hogy kukázzák a rendes járműves BF-et, ha tegyük fel az ötödik rész nem produkál elég szép hasznot? Én mindenképpen egyjegyű számra tippelek.
-
eugabesz
őstag
válasz he7edik. #1886 üzenetére
Ha nem játszottál a bf2 módjaival,akkor neked hiába nevezem meg,vagy magyarázom.Én mindet kipróbáltam valamilyen szinten,s mindben volt fantázia,sokkal több,mint pl.a bf3 -nak nevezett undormányban..
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
marilllyo
veterán
Én a magam részéről egy 2142 irányt élveznék a legjobban. De talán a Star Wars kielégíti ezt a vágyamat is. Ott lesz minden. Főleg járművek. Ki ne akarna X-szárnyűt vezetni.
-
-
marilllyo
veterán
Számomra nem volt kérdés, hogy megveszem e anno a BF 3-4-et. 2 roppant egyszerű oka volt.
1: szeretek kockulni
2: nincs jobbA hardline még a meglátjuk kategória...de 7-800 óra után azért már néha uncsi a BF4-is. Szóval kellhet valami újdonság. SW megint nem lesz kérdés mert a kategóriájában egyedülálló lesz.
Bugok? Hát jah. Én a BF4-et ps3-mon kezdtem. Ott nem volt semmi gond. Január vége felé tértem át PC-re. Addigra már azért ott is jobb volt a helyzet. Legalábbis én nem panaszkodtam.
-
eugabesz
őstag
válasz he7edik. #1890 üzenetére
De tudok.
Az AIX mód,ami a battlefield szériában nálam viszi a pálmát.Próbáld ki,talán még játszik valaki vele,de saját szervergépen is indítható,kint van minden ami kell hozzá.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
marilllyo
veterán
Persze igaz!...De ezzel én úgy voltam/vagyok, hogy. Ez van. Én nem tudok tenni ellene sokat. Ha teleflame-elem az összes létező online fórumot, hogy Fuck Dice és hasonlók attól semmivel nem lesz jobb a játék. Engem is kibaszott néha a szerverről "something went wrong"-gal. Anyáztam egy jót..de úgy, hogy csuklottak 12 felmenőig.. aztán reconnect.
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
(#1895) marilllyo De ne mentsünk már fel egy szórakoztatásra szánt valamit azért, mert nincs jobb... Elég pénzt kaszálnak ők ezen ahhoz, hogy ne a vásárlók legyenek a béta teszterek. Úgy tűnik túl könnyen a múlt homályába veszett a launch és az azt követő frusztrációhegyek...
(#1891) daveoff Én reménykedem benne, hogy nem. Sajnos ez az egyetlen módja annak, hogy az értésükre adjuk, nem vagyunk hajlandók félkész játékért fizetni.
(#1899) daveoff
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs