Új hozzászólás Aktív témák

  • Bati0501

    őstag

    Most,helyesebben megint kib@szottúl ki vagyok ettől a játéktól.Hogy mitől?Ezektől a .......... bugokról,amik vannak a játékban.Pl.:Egy új szerón voltam,még sose voltam rajta-nem is leszek-,mert egyszerűen nem fogott a golyó!!!! Tudom,h hülyeségnek hangzik,de így van.Mert mostanában a Hevy Metalon játszok,"párszor" már letoltam rajta 2000 ticketes köröket,úgyhogy már tudom,h hol-s mint.Ugyan úgy célzok-nem mozgott el közben a célpont-és egyszerűen azt se mutatta,h megsebesítette.Jó,erre még lehet azt mondani,h én laggoltam.DE amikor egy pisztollyal,amiben 12 golyó van,bocs,h most nem tudom a nevét,vagy 3 magnumból puskából kilőtt magnumos(?),az "erősített", golyó eltalálja kb 10!! m-ről és semmi(mutatja a találatot),csak fut tovább,akkor erre már nem lehet azt mondani,h lagg.És a hülye még csak nem is forgott,úgy tudtam csak megölni,h lekéseltem.
    Ilyenkor gondolkozok el,h lehet,h amikor régebben sokszor gondoltam,h cheater vki..azt jól gondoltam.
    A másik:minden szerón,mind az amerikai,mind az orosz támadó heli pilótájaként rálövök egy gubbasztó csipára-egy szaladó vkire- egy álló vkire stbstb...a rakétákat,mutatja,h talál is,és még se hal meg,van,amikor a második sorozatra sem. :W Közbe meg persze a gépágyút,vagy mit a heli orrában,kezelő társ leszedi-persze amíg rá nem lőttem ő észre se vette,csak lőtt össze vissza-én meg kapom a 10 pontot,vagy +-ba még a 20 pontot a megjelölésért.Kössssssssz.DE persze engem vagy a 3.-ik rakéta megöl... :W
    És természetesen rengeteg van még,de nem akarok többet írni,és szerencsére sokat már el is felejtettem,de ezek nagyon el veszik az ember kedvét a játéktól.Sajna!

Új hozzászólás Aktív témák