Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo0328
senior tag
válasz WhiteWalker #31302 üzenetére
3 hét és meglátjuk mi lesz a csatamezőn
-
Gergosz2
veterán
sreenshotot mivel tudok csinálni?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Monochrome
csendes tag
Windows 7 64bit alatt ha fut a játék, a teamspeak "push to talk" gombja nem működik. Ha a Teamspeak az aktív program (az van előttem mikor kiALTTABozok), hallanak a többiek. Találkoztatok már ezzel a problémával? Mi lehet a megoldása?
Van egy opció a mikrofon beállításnál, ami "engedélyezi, hogy az eszközt az aktív program vegye birtokba" - ez az opció kikapcsolva (be is volt alapból) -
F_Zolee
veterán
válasz Monochrome #31310 üzenetére
Én is push-to-talk-ba használom és nincs gondja. Capture\Advanced résznél kivettem minden pipát...
[ Szerkesztve ]
-
Lewzke
őstag
Most veszem észre, hogy indokolatlanul magas a PnkBstrB.exe processzorhasználata, játék közben pár perc után "beindul" és 30-40%-ot elcsíp a játék elől, amiután a processzor tényleg nem tud mit kezdeni a játékkal, próbáltam minden háttérben futó alkalmazást lelőni de ez ugyanúgy zabál. Újratelepítettem a PB-t, frissítettem a pbsetup-al de ugyanaz. Nem tudom mi okozza de kezd idegeimre menni. [link] Ezzel a primitív megoldással rálehet erőltetni, de eléggé macerás mindig belőni játék előtt.
Punkbuster = -
Lewzke
őstag
válasz F_Zolee #31313 üzenetére
Igen ha a PB elkezdi eszeveszettül használni a CPU-t. Ha limitálom a PB-t akkor nagyon is játszható medium beállítással 1280x1024 felbontáson , 32 emberes szerveren is! Ezt akkor vettem észre amikor kipróbáltam egy PB nélküli szervert, akkor nagyon meglepődtem .
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
hardverapró gyöngyszemei
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Egyszerűbb kérdeznem, mint végigrágni a fórumot, szal megteszem.
Birtokomba jutott egy dobozos Bad Company 2, átírtuk a mailcímet és a jelszót. Feltettem a játékot, kéri a frissítést a verziószám miatt, ami egész délután ment és kicsivel a vége előtt kifagyott, majd elindítottam újra, és ugyanúgy tetü lassan szedi megint. (1 óra alatt 1 cm-t haladt a csík...) Mit tehetek? Frissítés nélkül nem megy. Az origint is feltettem, de abban meg azt írja, hogy nincs játékom az accon.
Pls help me.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Gergosz2
veterán
le lehet szedni manuálisan i s a patcheket:
[Bad-Company-2-Patch-v602574-R10]
ez a két patch kell.
a kettő együtt több mint 3 gb.
-
Def26
félisten
Valaki kapott már közületek Battlefield 3 kódot?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
r-chee
őstag
válasz Gergosz2 #31327 üzenetére
Beleintegrálom logout blogomba ezeket a linkeket.
Amúgy miért kell mindkét patch, miért nem elég az R10-es?
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
-
Gergosz2
veterán
válasz r-chee #31336 üzenetére
r10 ben nem csak a vietnam van benne , vip map pack 7?
Én mindíg az utolsó 2 szoktam felrakni , és semmi para sincs vele.
Próbáld meg hátha elég az utolsó is.
Def26
tessék megnézni az e3-as videót!
v!ct0y
Moh-t direkt nem vettem meg mert olyan ocsmányul nézett ki .
Gondoltam magamban inkább kihagyom a bf3 betat de nem adok ki pénzt erre a szarra.És láss csodát mégis betazhatunk
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
Ha lemezen vette meg akkor simán, persze.
Ez csak akkor kell, h ha vagy EA Storeból vetted, vagy nem akarsz a lemezzel + a patchekkel szórakozni, hanem beregeled ide és mindig legfrissebb verziót kapod le netről.A legfrissebb Battlefield 3 infokért pedig a multigaming.hu-t látogassátok.. első kézből van minden. ( )
PSN: ne0teric_sAN
-
r-chee
őstag
-
Winne
nagyúr
-
Gergosz2
veterán
ha multizott mindenképp be kellett regelnie a játékát.
a beta szeptemberben indul , a játék meg október 25-én.Amúgy direkt hozták előrébb , mert az mw3-al egyidőben jelent volna meg
gabipaci
Szerintem origin-en meg steamen drág
49.99€ KB 13000 ft , míg itt lemezes változat 9 k és steelbookot adnak hozzá.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Én nem értem mit mondasz. Megvetted a játékot egybe mindennel, és a gyerek játszott vele multin is? Az email címét meg a jelszavát is megadta?
2x nem lehet beregisztrálni, és két email címhez sem tartozhat. Én így szívtam már egy bc2 accot, de az még rég volt
Az elején írtad, hogy megváltoztattátok az email címet meg a jelszót. Azt hogyan? -
Def26
félisten
válasz gabipaci #31347 üzenetére
Ha megveszed lemezesen a játékot és beírod a kódot akkor is megjelenik a játékaim között. Csak azért írom, hogy ezzel a módszerrel ugyanúgy nem kell vigyáznod a lemezre, mert már benne van a rendszerben és még olcsóbb is volt.
(katt a kis fogaskerékre és játékkód beváltása) Nekem mindkét játék lemezes.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Neoteric
addikt
Az accountot be kell regelni az EA-hez a multihoz, viszont alapból ettől nem lesz benne az EA DownloadManager / Originben.
Szerintem ha egy adott mail címre be van regelve a játék, akkor egy másik mail címes EA DM fiókra nem fogod tudni berakni, max ua arra a mail címesre.(#31347) gabipaci: "és így pár kacattal kevesebb. Nem kell lemezekre vigyáznom."
Ezt az érvelést mondjuk én sem vágom, ha occsóé' veszed, akkor sem kell feltétlenül vigyázni a lemezre, nem hinném h lábakat növesztene a doboz.
Én azzal érvelnék, hogy drágábbra jönne ki az, hogy Mo-n rendeled elő és postázod ki Írekhez, mint h digitálisan megvedd.
Bááár..[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest