Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz hibavissza #30634 üzenetére

    Kés bugos, néha nem fog, néha meg messziről is.
    Fejre célozz, ha lehet, mellkasba elég sok kell (főleg, ha "plusz mellénye" van).
    RPG nem túl jó emberre, ha mégis emberre akarsz velük vadászni (nem arra valóak), a Carl Gustav az, ami nagyon adja (de legkevesebbet sebzi a járműveken)
    A gránátvető sebzése hasonló okok miatt lett visszavéve, a játék elején boldog-boldogtalan azzal kente, mert méteren belül ölt, ha a földbe lőtted, akkor is. Most szinte csak akkor halálos, ha eltalálod az ellent vele.

    A spawnkill sajnos emberfüggő, elég sok a borzasztó szerver, sajnos türelmesen végig kell nézni az elérhető szervereket, hátha valamelyiken normális meccsek mennek.

    Ja, tényleg pötyögtetve lőj, ha sz*rtig nyomod a bal gombot, sok lövést nem ad be. Szűkebb pályákon próbáld ki a shotgunt, utcai harcnál, házakban halálos, egy lövés kell (de az pontos legyen, tehát várd ki, míg tényleg célra tartasz, mert lassan tölt újra... ha mégsem kapja telibe és túléli, gyorsan válts pisztolyra és lyuggasd ki, ne várd meg, míg "felhúzza" a shotit)

    Szerk: az elélövés tényleg megszokást igényel, bizonyos szituknál közeli oldalazáskor alig, vagy egyáltalán nem kell elélőni (sőt, mögé, ez is bug, bár nemtom, ezen orvosoltak-e a patch-ek)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák