Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz BalaNce87 #30468 üzenetére

    én sem értem azoknak a vinnyogását akik azért rinyálnak mert magas a szint, nem feltétlen jelenti azt h jó játékos - kvázi ledarál mindenkit... legtöbb játékban nincs ehhez hasonló dolog (megintcsak quake a példa) mégis működik... láttam már sok jó játékost itt is - ott is, ez van, ez a felhozatal, nemhogy örülnének h van kikkel játszaniuk - legtöbb bc2 szerver üresen áll bár most h lement a játék ára ismét első helyre került a szoftver eladási toplistán a BC2

    ez a nyafogás legtöbb embernél nyilván valóan azért jön elő mert jajj lelő, és az nem jó mert romlik a statom, én amit utálok az a sok várakozási idő, ezért is próbálok túlélni azt amit lehet, de ha nem adja a játék mert a lövésem nem ér célba holott kellene a lag végett na az nekem az apokalipszis maga!! felér egy tarkó lövéssel!

    am legtöbb ember reakciója arra h lekéselték eléggé negatív tud lenni, elveszik a dogtagját és ez is valamilyen szinten sértő a lebökött páciens számára - erre is volt már példa - vagy ugye arra hogy nem képes mással menni a meccs alatt csak csipával, vagy CG-vel - ilyen téren kellene tudni játszani a játékkal, nem nyafogni! sokan erre képtelenek (mint ahogy a kickből is kiderül).

    találtam pár nájsz vidiót jutubon,

    Take off!

    egy kis rásegítés a felszálláshoz

    A-10 Thunderbolt II - a kedvenc

    durva légvédelem

    fedélzeti 5inches ágyú

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák