Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Medal of Honor-hoz adtak/adnak BF3 beta kulcsot. De majd megint biztosan ész nélkül osztogatják, mint BC2 esetében .
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Gonz0
tag
válasz v!ct0y #29363 üzenetére
Játék közben a pbscreenshottól van az akadás.. újabb ati kártyák nem reagálnak túl jól a screenshotra.. waron különösen vicces mert ott tuti screenshotol a szerver 5-10 percenként.. persze olyankor mikor 6an lőnek rád..
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
Źşë'
addikt
én meg merem kockáztatni h simán menni fog ez a játék, a grafikája közel Moh szintűre sikerült, a fizika alá meg majd szandy bevillan, így tiszta ügy lesz a dolog
már csak abból is kiindulva h sima bc2 alatt 460 sli rendszert építettek sokan, nálam meg fullhdben kimaxolva 60fps fixen (dx11ben, igaz élsimítást nem raktam rá, de fullhdben nem is szoktam nagyon használni - nekem ez azért elég meggyőző) - Betára sajna nincs még VIP jegyem viszont Gyúk Nyúkemre van, de az közel nem lesz olyan volumenű mint BF3 !! : )
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ciry
őstag
Megint elmegy a netem 3 percenként, de csak ennél a játéknál.
Modemet kihúzom, majd vissza és jó.
A modem a rossz?
Mással nem nagyon van gond..."Csak semmi buzulás!"...
-
Élsimítást én sem tolok, így a Vapor-X 5770-es is élvezhető sebességet produkál BC2-ben és mivel csak egy 22" (21,5" pontosabban) monitoron van FullHD-re így recésedni sem recésedik nagyon a kép. Szerintem azért a MOH-nál szebb és realisztikusabb a látvány. Az a játék már az előzetes videókban elhasalt nálam. A gépigényt a speciális effect-ek is nagyon be tudják folyásolni és itt elnézve a fényekre és az árnyékokra nagy hangsúlyt fektettek amikből az utóbbi tud szép fps zuhanást eredményezni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
gergo0328
senior tag
én 1920*1080-ban játszuk úgy hogy minden max-on és on-ra kapcsolva a 2 utolsó is. így a fix 60 FPS megvan csak néha zuhan le. (füstben a 12 FPS-re leesik majd vissza fel...) Ahogy néztem a GPU és CPU kihasználtságot mind a 2 közel 100%-on futott amit nem értek a VGA-nál, mivel ez egy CPU-t igénybe vevő játék.
-
válasz gergo0328 #29411 üzenetére
A fizika kiszámítása a CPU-ra van terhelve, de ugye ahhoz tartozik egy textúra/részecske amit viszont a VGA-nak kell a CPU által kiszámolt érték(ek)nek megfelelően kirajzolnia. Több repülő törmelék = több feladat mind a CPU-nak mind a VGA-nak. Ezért van az, hogy "gyenge" CPU esetén sincs sok fps hiába van bivalyerős VGA (mert ugye a VGA-nak várnia kell a fizikai paraméterekre) illetve "gyenge" VGA esetén sincs relatív sok fps (mert itt meg a CPU vár a kirajzolásra).
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
gergo0328
senior tag
-
ciry
őstag
Megöl ez a netes geccsolás ...
"Csak semmi buzulás!"...
-
sith7
nagyúr
Részvétem ... pontosan tudom min mész keresztül ...
Legszebb az volt, amikor ligát akartunk lépni sc2 - ben, már majdnem nyertünk, és akkor a 2v2 hirtelen 1v2 lett, mert nekem elszállt a netem
Na, ezt követő nap mentem be a UPC - hez ... az ügyfélszolgálatot ha felhívod, az olyan, mintha nem is csinálnál semmit -
gergo0328
senior tag
igen ezt ismerem...Time Warp-ból sok mindent meg lehet tudni. de ez sokkal jobb...ahogy az orra meg a bal füle mozog
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Azt mondják ebben a játékban sokat számít az FPS, ezért ma feljebb tettem a proci órajelét, 3 Ghz - ről 3.6 -Ghz - re
Sima BC2 - ben kínkeservesen néha bevillanik a 80 - 82 , míg Vietnamban 95 - 120 között mozog
-
Szvsz ez az fps hajhászás placebo effect, ha megvan állandóra a vSync-hez kellő érték onnantól kezdve semmi értelme. Lehet valakinek 250fps-e ha te okosabb vagy és mindig levágod mint egy kismalacot. Anno COD4-el játszottam minden fullon kb. 80fps-el és simán belőttem magam az 1.-2. helyre azokkal szemben is akik lebutították, hogy 250fps-el menjen. Kihasználtam az árnyékokat és a terepet. Megtanultam kikerülni a claymore-t és a hasonló hülye perkeket.
-
válasz gergo0328 #29426 üzenetére
Proci válogatja. Lehet, hogy kisebb feszültségen is hoz magasabb órajelet. Ezt ki kell tapasztalni. Fokozatosan kell emelni az órajelet majd tesztelsz 15-30percet Prime-al és ha stabil akkor elvileg ok. Ha hibázik lehet kevés a feszültség. Szvsz nem ajánlom a fesz emelést, általában mennek a procik anélkül +300-400Mhz-et, de anno Q9300-am alapfeszen 2,5 helyett ment stabilan 3,3-on is.
-
-
sith7
nagyúr
válasz madgie #29436 üzenetére
Erről van szó , szerintem, ha jobb féle, akkor alapfeszen, megy az 18,5 - tel is 3,7 -et
ciry
Ha "nálad" van a probléma, az is náluk van, mert az ő modemjüket használod, szóval ha jó a jel, és a modem nem jó, akkor első körben azt mondják, próbáld egy másik modemmel, ha azzal se jó, akkor a jel gyenge, ha azzal jó, akkor a modem rossz, de az is az ő saruk, elvileg cserélni kell. A gépednek elvileg nincs baja, mert ha azzal lenne gond, akkor sose lenne net, nem pedig néha van, néha nincsNem tudom, nálam azt mondták a végén már, hogy jó a modem, de azért kicserélik, utána még volt pár szakadás, de megszűnt, szerintem erősítettek a jelen is.
Nálam komplikáltabb volt a dolog, mert router is van
-
Gergosz2
veterán
Hello!
nekem lenne egy kis problémám.
Az összes effect eltűnt a játékból(se égbolt , se lövés effect )
Nemrég raktam fel a legfrisebb ati drivert és azóta ilyen.
Már egyszer újra raktam a játékot de nem segített(1 hetet kihagytam crysis meg assassins creed miatt)
Valaki tapasztalt hasonló problémát?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
válasz Gergosz2 #29438 üzenetére
látom nem vagyok egyedül
http://www.kn00tcn.net/site/bfbc2-missing-effects-when-aa-is-enabled-on-catalyst-11-3/
teljesen ugyan ezt csinálja nálam is
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
gergo0328
senior tag
na felhúztam 3.6-ra a procit...nem gondoltam volna h ennyire könnyű...amíg nem kell feszültséggel foglalkozni minden laza Lehet megpróbálom a 3.8-at...
-
F e Z o
veterán
Alapból melyik directX verziót használja a játék. Az options-ban ugyanis nem láttam olyan opciót, hogy megváltoztassam, illetve a configfile-t meg még nem néztem át, mivel csak tegnap kezdtem el komolyabban játszani a játékkal. Az eddigi VGA kártyáimmal nem nagyon ment az fps 30-40 fölé natív felbontásban, így nem volt élvezhető a játék.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest