Új hozzászólás Aktív témák

  • Neoteric

    addikt

    válasz BalaNce87 #28113 üzenetére

    Nem az volt a kérdés, hogy ki mit engedhet meg magának, és milyen áron vannak a procik, hanem hogy mért van max 70%-on a gpu kihasználtsága..

    "Ide proci kell jobban nem videókártya, cs-hez is lehet akármilyen erős vga-d ha egy ezer éves 1 magosod van."
    Ezt próbáltam sugallni neki én is. :U ;]

    "A Battlefield: Bad Company 2 azon játékok közé tartozik, amely elvileg (fórumozók elmondása alapján) sokkal gyorsabb négymagos CPU-val, mint kétmagossal. Nos, ezt az állítást, ha csak az átlagfps eredményeket néznénk, akkor nem tudnánk alátámasztani, éppen ezért mértük le a minimum fps-eket is, ezekből ugyanis kiderült, hogy miért is állítják ezt többen is. " - CPU vs VGA: a középkategória

    Erről meg csak annyit, hogy 3.6ghzen hajtott E8200-m 50%körül hajtotta a vgamat, szal nálam az átlag fps kb megduplázódott miután váltottam, a minimumról meg nem is beszélve. Ebben a tesztben amúgy elég érdekes értékek jöttek ki.
    1680x1050-en GTX460 mediumon 60fps? Ugyanmár.. FullHDban van nekem high-mediumon 100fölött, igaz nem alapórajeles i5 760-nal.. Kíváncsi lennék én az egyes esetekben mért GPU kihasználtsággal, mert sztem kb sehol nincs 100%-on, éppen ezért szvsz nem is mérvadók az eredmények.

    (#28115) madgie: hát a driverrel nincs baj szerintem most (koppkopp..), nekem is HD6850 van és nem panaszkodhatom. :F

    PSN: ne0teric_sAN

Új hozzászólás Aktív témák