Új hozzászólás Aktív témák

  • Gonz0

    tag

    válasz Target78hu #17393 üzenetére

    Igen, van bc2-höz is 3D-s plugin.

    Egyébként meg messze jobb, mint TS3. Ha itt kiáltod, hogy gránát akkor még van esély félreugrani. TS-en általában már csak a "jah.. kösz hogy szólsz.." szokott a válasz lenni. Na meg az ingame overlay se gyenge, teljes felületet látod ingame, tudsz szobát váltani, mutálni másokat ;], kirugni embereket, meg kvázi bármit amihez alt-tabolni kéne normál esetben. Szóval jó kis program, nem is értem miért használ bárki is TS-t vagy ventrillót.

    A privát mumble szervert is el tudnám intézni. Azt is felajánlhattam volna, de szerintem jobb ha egy szerveren vagyunk mind. Ha problémád van vmelyik klántaggal csak átmész a szobájukba és megbeszéled vele. Vagy a squadodban 3 BHP-s van akkor az ő szobájukba lépsz át. Legalábbis ez lenne az ideális szerintem. Szóval úgy gondolom jobb, ha a magyar játékosok beszédképes tagjai egy szerverre járnak fel. Nyilván a döntés Gabipaci kezében van. Ez csak egy lehetőség, de nem az egyetlen.

    “I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Új hozzászólás Aktív témák