Új hozzászólás Aktív témák

  • Pro!Petya

    addikt

    válasz Sayiid919 #8117 üzenetére

    Az látszik hogy valami Epic-et akartak mivel a lényegi és jól bevált BF elemeket vagy simán csak nem rakták bele vagy gyökeresen megváltoztatták azt is rossz irányba és helyettük összelopkodott dolgokkal próbálkoznak, amik máshol egy arra kitalált környezetben jól működnek vagy néznek ki de itt az alapból kiherélt "megmaradt" elemeket ezzel vegyíteni csak kontrasztosabbá teszi hogy ez a valami félkész és átgondolatlan.

    Szerintem az EA megsaccolta hogy mint szériában még talán 1-2 részre van húzóerő a névből és a core gameplay-ből, így kiadták hogy forradalmasítani kell. A studió ami most már átjáróház látszólag, nem képes egy update/bugfix ellenőrzésre sem.
    Egyszerűen nincs elég erőforrásuk.
    Esetleg a BF1-es gárda idejében megtudták volna ezt lépni de a mostani felálással esélyük sincs.
    Jelenleg is csak bugfix , balance és egy két alap BF elem visszaemelésére volt elég az eddigi 3 javitás.
    Arról nem is beszélve hogy egy gamebraking bugot nem tudtak javitani napon belül, közben meg azzal villognak hogy nem kell majd sok update mert kliens/szerver oldalon azonnal lépni tudnak ha kell..... ahham.
    Úgy gondolom a Portal mód meg 100% hogy nem mint fícsőr hanem mint utolsó mentsvárként van a játékban ha a dolgok félremennének és hát...... ha ez nem lenne benne akkor most a játéknak reszeltek is volna.
    Az irányt látják hogy kapufa de visszafelé már nem nagyon tudnak menni a core dolgok miatt, így szerintem megpróbálnak majd minnél jobban arra menni hogy hasonlítson a BF szériára. Sajnos ebbe szerintem már csak száraz kontent jön, plusz map / mód és fegyver/kiegészítő és ez ezekhez járó hibajavítások. Ja meg skinek...
    Ez csak ez én véleményem.

    [ Szerkesztve ]

    Audeze Maxwell * Alienware AW3423DWF * LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *

Új hozzászólás Aktív témák