Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz Pro!Petya #6686 üzenetére

    Tök felesleges és nem is kell meggyőzni ezeket az embereket..
    Begyöpösödött 30-40+ csávókák akiknek ez a next-gen, csak tudnám akkor hol voltak mikor kijött a Half-Life 2, Battlefield 3.
    Nincs az emberek java részének elvárása, igénye arra, hogy amiért fizet az minőség legyen, persze értelmes keretek közt tehát egy 10euros indie game nem kell hogy világmegváltó legyen. Megszokták, hogy a nagy cégek AAA játékai mára egy ugyanolyan sémát követve és egyre több buggal, kevesebb időt és energiát rászánva jön ki de ők csak veszik és veszik.
    Illetve nem képesek belátni, hogy esetleg hibáztak vagy nem kellett volna ráülni a hype vonatra. Nem egy játék van amit én is teljesen beleörülve, fanatikus módjára vártam és meg is vettem de szembesültem, hogy ez nem az amit eladtak nekem ez egy átverés egy félkész játék. Nem kezdtem el hitetgetni, hogy nem baj jó lesz ez így 2021 táján high-end hardverrel hanem szépen ment a refund. Rá lehet fogni a covid helyzetre hogy amiatt lett ilyen a játék de az ilyen copy-pasta címeken 1 év munka mire megy el, csak átnevezik meg más színe van azt csókolom. BF3-4-1-5 ugyan azok a netcode hibák, bugok és ennyi idő után még mindig ugyan azokkal kell megküzdeni megjelenéskor, mintha fogalmuk se lenne a motor adottságairól és lehetséges bugok tömkelegéről mintha mindig kezdő emberek dolgoznának rajta, kiadták a melót az idei intern csoportnak vagy mi? Persze pénzügyileg jobb ha neked fiztnek azért hogy tesztelhessék a játékod nem pedig te nekik csak ez itt sok vásárlónak még nem esett le :U
    Nem, nem CSAK a Battlefield EA/DICE párosról van szó hanem manapság minden nagy kiadóról és annak customereiről akik sajnos egyre igénytelenebbek.
    u.i.: Tehát a legszörnyűbb az, hogy olyanok áhitoznak a mai jákékokról akik amúgy 10-15éve folyamatosan tolják az előző részeket is nem pedig aki ma nyúl életében elösször egy játékhoz mert annak persze nincs sok hasonlítási alapja...

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák