Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedon
tag
válasz Sz. Géza #17870 üzenetére
- Meccs közben, tök vagány módon válthatok a fegyverek cuccai között;
- Letisztult és logikus a menü felülete (pár funkció híján, pl a fegyverek összehasonlítása nehézkes);
- Hálistennek hiányoznak a csilicsálé warzone-os marhaságok (pedig sajnos ez a trend, és nagyon zavaró);
- Visszahoztak számomra nagyon kedves helyszíneket;
- Várva várt fegyverek, eszközök kerültek a játékba;
- Átjárhatóvá vált a fegyverek használata a kasztok között;
- És az üres mapok valóban sterilnek hatnak, de ha beleképzelünk a minimal designba 64-128 játékost, akkor rájöhetünk, hogy nekünk kellene feltöltenünk hangulattal, mert ezek tágas játszóterek.
Tehát, decemberig még biztosan marad a black screen, de azután szerintem kb rendben lesz. A hostolás is jó ötlet, és kezdek megbarátkozni a botokkal is - bár kerülöm azokat a meccseket, ahol többségben vannak. Összességében van miben reménykednem, és nem tudom, hogy melyik a valaha volt legjobb BF, a BF1, vagy a BFBC2, de én azt szeretném, ha ez a 2042 lenne, mert kb arra ment, amerre én szerettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest