Új hozzászólás Aktív témák

  • Dtomka

    veterán

    válasz bul07 #17673 üzenetére

    Te gyerek tudod mi a régi? A c64 az az. (Commodore 64)
    10 évesen könyörögtem a 3 évvel idősebb szomszéd srácnak, hogy hadd szálljak fel az anyahajóról ... BlueMAX volt a játék neve. Ismered? Nem? Nembaj, de bánhatod.
    Amúgy nem értem mi a régi? A paint? Az is régi. Anno amikor super nintendo-nk volt és pc -re vágytam mivel a suliban megismertem mi az a PC.
    Apaint ben rajzolgattam, nem volt pc-nk otthon a rajzlapjaimra paint és pc -vel kapcsolatos dolgokat rajzoltam. (Gyerekoromban volt rajztehetségem karikatúrákat is rajzoltam.)
    Mutattam Édesapámnak, és kis idő múlva mivel látta, hogy érdekel (és tudta, hogy a pc lesz a jővő) vett nekünk egy pentium 100-at. A környéken a 486 volt a legmenőbb akit én ismertem. Szóval a régi és paint ismerem és tisztelem. Tudod milyen a paint pixelgrafikus a modernebbek vektorgrafikusak. Lehet nem jó szavakat használok de a lényeg, hogy idővel mindig lesz jobb és váltani kell. Én is ragaszkodom dolgokhoz, de attól még megismerkedem új dolgokkal amit jobbak. No offensive és nem kell rám hallgatnod, tégy amit akarsz csak ismét mint mindig a segítségnyújtás vezérelt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák