Új hozzászólás Aktív témák

  • eugabesz

    őstag

    válasz gali777 #83582 üzenetére

    Nézd...úgy döntöttem zárjuk ezt le,egyszer s mindenkorra.
    Az első ban,- és én vállalom is,hogy én voltam,- akkor történt,mikor 4-e voltunk a szerveren,ti heliztetek Ati-val...én egy épület hátánál szobroztam,már vagy két perce,a társam a felszálló helyen várta a helit...
    Felszálltatok a pálya másik végén,azonnal jött a géppuska sorozat az épületre,ami mögött voltam...nem a felszállóra,hanem a tőletek jobbra,kieső épületre...szerinted??Melyik admin adott volna ezért azonnal ban-t?

    Azonban az ominózus eset,amit állandóan felemlegetsz,nem csalás,vagy annak a gyanúja miatt volt ban.Hanem Ati nagy pofája miatt,neked meg mert sülve főve együtt voltatok.Ha már lúd,legyen kövér.Am,amit már te nem láthattál,mert nem volt rá lehetőséged,a srác is ki lett rakva a szerverről,kicsivel később.
    Azt már te is beláthatod,hogy egy ember beírására nem fogunk azonnal ugrani és bannolni valakit.Aztán később írták többen is,hogy furcsa a manus,valaki közülünk beállt hozzá a squadba és figyelte a játékát.Utána repült a szerverről.

    Tisztában vagyok vele,hogy ez egy fórum,itt könnyedén lehet pocskondiázni a másikat,mert a legtöbben nem is merik a körülményeket és még el is fogják hinni neked,sőt,bárkit bármi sérelem ér az IRAM szerverén,még melléd is áll.
    Azért bátorkodtam bővebben is leírni,mi is történt,hogy ismerje már meg a közösség a másik oldal véleményét is...Részemről ennyi,a továbbiakban nem kívánok egyetlen aljas rágalmazásra sem válaszolni,pláne nem ilyen részletesen.
    El kell fogadni,hogy egy szerveren az admin az ÚR. Árnyék bokszolhatsz ellene,de akkor is az lesz...
    Köszönöm a türelmet.

    http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/

Új hozzászólás Aktív témák