Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz devilinsid3 #3551 üzenetére
Ez így van, mert ez egy gumicsizma:
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
prokxy
veterán
válasz devilinsid3 #3551 üzenetére
Telóról, ezen a hatalmas kijelzőn eléggé egyben van a cucc nagyítás nélkül, szóval nekem annak látszik!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz devilinsid3 #3554 üzenetére
Na, az vágja ki nálam a biztosítékot, mikor egy csaj ilyenben jár, pfffffffff...a a másik meg a téli bakancs nyáron...furcsa divat.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz devilinsid3 #3556 üzenetére
Jaja,pl egy plázába venni vmi szart!
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
brit tudósok kimutatták, hogy a szőrmés jobb, mert felszívja az izzadságot
meg mikor ganézik az ember kicsit tudja csiklandozni a malacok hasát, ezzel boldogságot keltve náluk és így finomabb húst produkálnak
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
csibe1
addikt
válasz devilinsid3 #3563 üzenetére
Saját tapasztalat?
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #3563 üzenetére
Azt hogy? Kifordítod?
Sztem hagyjuk az offolást mert mindjárt mindenkit kitiltanak a csába!
(#3566) Winne Te linkelted baszod!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Rico45
őstag
-
prokxy
veterán
válasz devilinsid3 #3568 üzenetére
Aha, persze! : D
-
emiki6
veterán
válasz devilinsid3 #3546 üzenetére
Ki mondta, hogy nekem bejön?
Azokra a kockákra gondolok, akik arra izgulnak, hogy más kockák ráizgulnak a csaj szkinjükre."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
odorgg
addikt
válasz SkyS1gn #3539 üzenetére
Én az ollóból arra tippelnék hogy fodrász, de a térdvédőből viszont látszik, hogy mellékálásban burkoló a némber. Viszont ha a nagy fecskendőt nézzük a bal kezében, akkor feltehetően inseminátorként is meg állja a helyét. De mi az a mutáns bogár a néni alatt azt nem vágom, és lövésem sincs, hogy miként kerülnek ezek majd a BF4-be
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
emiki6
veterán
válasz DokiBaxxi #3577 üzenetére
De én off topicban írtam mind3-at.
Attól, hogy off topic betűtípust használsz ugyan úgy +1 szakmai hsz.Persze te is onban ezt... szóval... Pedig a topichoz nincs köze.
No offense mit is jelent?
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
DokiBaxxi
őstag
Off topicba írtam, szürke a betűtípus, nálad nem?
No offense: Nem "támadásnak, inzultálásnak" használtam, nem szekálni akarlak
Mondjuk nem tudom, hogy az aláírást miért nem írja szürkének, másoknál meg igen
Szerk: megtaláltam
Csak én nem bejelölöm a legfelső sorban az Off topicot, hanem ahol a betűtípusok vannak, ott jelölöm be[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
emiki6
veterán
válasz DokiBaxxi #3579 üzenetére
Ez itt a baj. A neved nem szürke volt.
Tényleg offense a támadás.(no deffese XD)
Ezzel a napi (ki)oktatást befejeztem. Köszönöm a figyelmet!
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Norb3rto
őstag
MI ez a sok off , azt hittem már van vmi új hír
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy véleményetek szerint, hogy
AMD FX-8320 8core 3500Mhz processzor és egy Radeon 7970 videókártya elegendő lehet a FullHD ultra beállításokon való futtatásokhoz?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
SkyS1gn
félisten
Pár új gameplay rendes 16/9 aránnyal, fHD, spectator, kikapcsolt HUD-al.
Az utolsó videó mondja el hogy az EA küldözgeti szét ezeket a pics@nyi darabokat, és érdemes megnézni a csávó yt profilját CSAK COD videók vannak....
Ez az EA hozzáállása, küldözgessünk nagy codos yt fasziknak bf4 darabkákat hogy a sok kölök átdzsaveljon bf-be....
EA... shame on you!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
urbi73
senior tag
Egyébként a BF4 mivel lesz jobb mint a BF3 ? Mert a eddig látottak alapján szerintem egy hangyafinggal sem . Ez szerintem nagyon korai még kiadni . Itt látszik sajnos hogy mennyire a pénzről szól ez az egész ,a játékos csak másodlagos szempont . Sajnos itt is az történik mint a cod játékkal .A neve eladja a játékot . Ráadásul gondolom úgy lesz szándékosan optimalizálva ,hogy csak az új szériás kártyákkal fusson szépen ,ezzel is arra ösztökélve a lúzer játékost hogy új kártyát vegyen .Nem véletlen hogy az AMD 8xxx szériája is ekkor jelenik meg majdnem . Lassan lehet érdemesebb lesz konzolban gondolkozni, úgy is innen portolják át az összes PC játékot .
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 fél év után
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple notebookok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest