Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
tényleg, Oculus Rift támogatásról lehet már tudni valamit?
What is your ikigai?
-
SkyS1gn
félisten
Nem bug, a zöld oldalról te áthajthatsz de ha piros akkor nem!
Szerintem nemegészen olyan mint a 3, más a mozgása kicsit. De amikor rakétákat lősz meg a gunner hangja is meg érzése is sokkal komolyabb.
(#2899) devilinsid3 Másabb
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
M^xx
aktív tag
Srácok, felraktam az alphát, de nem találok szervereket én vagyok béna vagy nincsenek jelenleg ? Amúgy tegnap este sem voltak.
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
BlessedElroy
senior tag
Nem pörög a topic. Nem jó a trial?
Origin: BlessedElroy
-
SkyS1gn
félisten
válasz BlessedElroy #2909 üzenetére
Nincs idő játszani, meg nincs mivel
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz devilinsid3 #2912 üzenetére
És ezért nem játszanék vele ha tehetném sem.
-
-
prokxy
veterán
Srácok én meguntam ezt az alpha fapadot. :S
Most itt nem a jelzőn van a lényeg...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
XZoli
aktív tag
Azért jó lenne egy budapesti pálya is már , az arabok és kina után már lehetnénk mi is közellenség . Mondjuk nem tudom mekkora esély lenne rá.
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
prokxy
veterán
válasz SkyS1gn #2918 üzenetére
Nekem a változatosság hiányzik belőle, mondom ezt, h alfa verzió.
De a 4 tuti jó lesz, a bétát is már nagyon várom!(#2919) XZoli: azt sem tudja az EA és a DICE, h mi az az Európa, nemhogy kishazánk!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
devilinsid3
addikt
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #2923 üzenetére
Belül meg egy CQ féle pályát.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #2924 üzenetére
minek, hogy a kupolában üljön a sok kis fasz bipoddal? mert kemp kenne ott bőven
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kisza25
félisten
válasz devilinsid3 #2923 üzenetére
vagy orosz pályákat BP-ről mintázzák, mint ahogy filmeket is sokszor ott veszik fel
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
devilinsid3
addikt
válasz kisza25 #2927 üzenetére
hát, mert már orosz sem annyira lepukkadt meg hasonlít saját magára, mint Hungary
viva la communism
#2926) Cris99 miért lenne fail? egyrészt szerintem nem úgy értette konkrétan, hogy nem tudják.. gondolom csak tudják merre van Európa bakker..
másrészt én sem tudtam, hogy svéd csapat és nem érzem úgy, hogy kevesebb lennék tőle[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
prokxy
veterán
válasz SkyS1gn #2926 üzenetére
ATI07- érti, h mit akartam...Képletesen mondtam...EU-s témát nem fognak felhozni, mert akkor az amerikaiak nem fogják érteni a dolgokat...éééérted??
De mint a Die Hard-ban, jó lenne egy pl. bp-i helyszín. Szívesen tolnám én is a Bazilika előtt tankkal, aztán végig az Andrássy-n, a Hősök tere közepén meg egy Tank Superiority!!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #2931 üzenetére
szerintem oda a Besenyei is benevezne
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
SkyS1gn
félisten
Utálom Budapestet! Nagy koszos rohanós büdős izé... na, nem falusinak való!
Armored Shield meg lehetne itt az őrségben, vannak bálák is, tikok is
-
STC Speed
őstag
Próbát megér: Aki kölcsön adná alphás accountját,az írjon privit
Tudom lehetetlen,de hátha -
MODERÁTOR
válasz SkyS1gn #2933 üzenetére
utálom falut. kicsi, beépített térfigyelő kamerák a függöny mögött, tehénszar az úton, mindenki pletykál mindenkiről, a falusi csendet pedig csak néha töri meg egy rotációs kapa hangja, de ezen kívül nem történik semmi, és izé... na, nem pestinek való!
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
SkyS1gn
félisten
Érthető, ki miben nőtt fel!
Térfigyelő kameráknál a mobil pletykanagyikra gondolsz?
Igazából Őri is város lett, de én mindíg faluként tekintek rá.
Szerintem legjobb valami külvárosban élni ami nyugodt, tiszta stb, de mégis közel van minden ha kell!
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
kihagytad a lószaros gumicsellot!mert ez jár a vidéki élettel végre egy hsz tőled ami nem jár megvonással, valakinek. és még a humorod is jó ez a mi Crey-ünk mi Így szeretünk
(#2939) Cris99: mint szfvár?ráadásul uccso utca és igy már falusinak néznek
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
MODERÁTOR
válasz SkyS1gn #2939 üzenetére
Külvárosban élek, peremkerület szélén - és igen, a lócatöltelékeket. Megjegyzem gyerekkorom minden nyarát Szabolcs megyében töltöttem nagyszülőknél, egy kis faluban... (amíg más Bibionéban vagy a Balatonon nyaralt) szóval mondhatom hogy félig ott nőttem fel -
stoon: nem akarok én mindig büntizni, csak a helyzet hozza így. Amúgy ez csak egy troll hsz.-re volt egy hasonlóan troll válasz
De nem akarom szét OFF-olni a topikotokat, szóval lelövöm magam
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
FaTHI
őstag
Srácok valaki megnézné mennyi VGA memót zabál az Alfa?
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
magyarán mennyi az ajánlott vga memóriája vagy konkrét leírást szeretnél tesztekkel, stb. ?
#2947) Cris99:
hát igen, de azért szerintem ma már ott kezdődik egy játéknál a minimum, hogy 1gb
bár azzal a géppel szerintem nem lesznek gondjai[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
Torony tetején elég durván megy a kemp attack heli meg sehol érdekes az egész. Itt is simán haltam a fal mögött
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
FaTHI
őstag
válasz devilinsid3 #2946 üzenetére
Arra lennék kiváncsi mondjuk mekkora a max. Vga ramhasználata az Alfának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Pico 4 + powerbank tartó + 2arcpárna + 1 arcpárna keret, dobozában.
- Keresek LG VELVET
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest