Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Lapajbacsi

aktív tag

válasz - = Zk = - #32801 üzenetére

nem akarok vitát robbantani, de tudod kezdem unni ezt az intel vs amd dumát.. mindenhol mást mondanak basszus xDDDD
    nekem (egyelőre) megfelel, max ha már tényleg minden kötél szakad, és akkor i5..... űű
    7950 tényleg jó lenne...

Nem robbantod, mert ősi vita, ami itt-ott fellobban, de folyamatosan tart vagy 10 éve... X)

Nekem speciel úgykábé középhardvernek számító AMD Phenom2 x6 3,2-esem van gtx580-al és a BF3 60-80 fps-el megy fullgrafjkán fullhd-ben hibátlanul... (nem mellesleg a régi gtx480-anommal toltam végig szintén fullhd-fullgrafika és TÖ-KÉ-LE-TES-EN ment... tán 5-10 fps hátránnyal...) ami több mint BŐVEN elég... 1-2 fps-ért százezreket fizető (persze zömmel apuanyu pénztárcájából) noob lúzer hülyegyerekek által gerjesztett parasztvakító fals-para ez az egész hisztéria mind a CPU, mind a VGA területén... biznisz alapokon nyugszik, hiszen a gyártóknak kell produkálni némi eladást ugyebár....

Én azt mondom prociban tökmindegy.. az Intel előnye inkább vállalati szinten van adatbáziskezelés, szerver alkalmazások, illetve professzionális szerkesztés (tördelés, kiadvány illetve mérnöki tervezés), otthoni játékgéphez TÖKMINDEGY hogy AMD vagy Intel, hasonló órajellel, megegyező generációs ugyanazt tudja, csak az AMD jelentősen olcsóbban...!!!
    VGA-ban.. azt mondom hogy szerintem tán kissé jobb az NVIDIA...!!!!
    DE!!!
    Azért annyira extrém különbség itt sincs. Tehát ha hasonló paraméterekkel rendelkező, megegyező generációs kártyát veszel (itt most így fejlből nem mondom meg melyik a gazdaságosabb, de asszem szintén az AMD-Ati olcsóbb), kb UGYANOLYAN lesz a játékélményed...
    Az a nagy körülhisztizett különbség leginkább tesztekben illetve szánalmas zsenge korú (és vagy iq-jú) szájbergyerekek mikropénisz komplexusában keresendő... ;)

• Lapajbacsi

aktív tag

válasz ricshard444 #32900 üzenetére

Hülyeség amit állítasz a teljesítményről,főleg úgy,hogy a GTX580-d sincs "kihajtva" akkora órajelen X6-al,de ez már más téma,nem akarlak meggyőzni,hirdesd az igéd ha akarod,de elöbb tapasztald ki mindkét oldalt mint sokan tették és lásd meg a fényt..

Köszönöm bölcs intelmeid! Máris rohanok egy kilót elköltök új alaplapra és procira, hogy legen egy 4 gigahertz körüli procim és behozzam azt az uszkve 1-3% -ot, amivel "nincs kihajtva"...
    Hiszen valóban 95-99% -os kihajtás az még nem teljes... és naaagyon-naaagyon fontos, bármi pénzt megér ez a pár százalék természetese hiszen úgy 60 fps helyett 62 fps -el megy majd a Bf3 és tesztekben is 1-2 ponttal többre élvezhetek... ez abszolút megér százezreket... köszi hogy megvilágosítottál ó fényhozóm ó mesterem... :C

Aktív témák