Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Kassadin #5151 üzenetére
A másik akkor nem használja Hidd el nem te leszel az első aki így vásárol, ami mellesleg itt tiltott, úgyhogy vagy privát, vagy találd fel magad
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #5152 üzenetére
danihnál 5k a BF3 Limited ha jól emlékszem, annyiért a hülyének is megéri, nem hogy nekünk
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bul07
nagyúr
Na ezt magyarázza meg nekem valaki
youtube-ra feltettem egy kis videót róla (nem szoktam videót csinálni ezért ilyen a minősége)
Pár kép:
Akárhogy lőttem sehogy nem tudtam megölni HC szerveren
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pohár
félisten
válasz Kassadin #5155 üzenetére
persze, minimum 10 ember vett tőle a topikból, és szerintem még keveset is mondtam
orosz kulcsok, patch után nem tudsz egyből játszani a nyelvi fájlok hiánya miatt, kb 1-2 óra múlva kint lesznek azok is a neten, és mehet minden tovább a megszokott mederbenGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Imilenni
addikt
Az orosz kulcsokat felhozva.....
Mekkora a játék ha Originen szedem le? ŐŐ és még hogy most per pill mekkora az össze patch mérete köbö? amit leszed a BF3 frissités.....Press "F" to pay respects.
-
Imilenni
addikt
válasz ProciVettel #5162 üzenetére
Mármint a telepítő? v patch is benne van? csak azt ne mondjátok hogy az csak a patch xD
Press "F" to pay respects.
-
Taposo
aktív tag
Sziasztok ma vettem új videókarit és azóta nemtok felmenni egy szeróra se PB frissités megvolt, driver is ezt irja a marhája : Something went wrong (NaN NaN)
-
Cseri0058
őstag
van itt valaki aki "pro" jetes?
ki szeretném próbálni magam ellene 1v1 ben. -
H.Ezredes
őstag
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Pierre75
senior tag
-
csapee
őstag
-
Kassadin
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #5180 üzenetére
Durva. Amúgy ez miért jó?
-
Winne
nagyúr
Mi volt ma, szétnerfelték az AK74-et?? Fél tártól senki sem halt meg...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
H.Ezredes
őstag
Az igazi agyzsibbasztó Eskü lefárdok ahogy végignézem
Ebből nekem a kedvencem [link]
Úr isten mit találtam 160 Greatest Arnold Schwarzenegger Quotes
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
gergo0328
senior tag
Kedvencem:[link]
Még BC2-ben voltam képes 3 és fél órán át hallgatni amikor játszottam hajnalban -
H.Ezredes
őstag
válasz gergo0328 #5199 üzenetére
Ha már itt tartunk akkor What is Love Diszkópatkányok módra Jim Carreey-vel
Ha már ennyire a hülyeségnél vagyunk ezmiez 10 órán át...
10 Hours of Darth Vader BreathingMegyek is lefekszem mert sorba találom az idióta hülyeségeket
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs