Aktív témák

  • Sheldon

    tag

    Sziasztok!

    Péntek óta vagyok Battlefield 3 Premium Edition tulajdonos,azóta kb. 12 órát játszottam a multival, több-kevesebb sikerrel. :B

    Próbáltam csapatjátékra rámenni, beültem tankba/helikopterbe gépágyúsnak, aminek egész jó vagyok. Ha engineer a sofőr, akkor védem az ellenségtől, amíg foltozza a tankot, volt rá példa, hogy hajszálon múlt az élete, éppen sikerült kiiktatnom a támadóját. :)

    De jobb lenne 3 másik emberrel taktikázni, az lenne az igazi.
    Ha mindezt magyarul tehetném, az még jobb lenne, mikrofonom is van, szóval kommunikáció is megoldott lenne, ami egy jó stratégia véghezvitelénél szerintem fontos.

    Szóval: Lenne hely egy BF3 kezdő számára? :R

    Leginkább Assault karakterrel megyek, gyakran élesztek, mely során előfordul, hogy engem lelőnek, de sikeresen élesztettem. Volt rá példa, hogy 3 embert sikerült felélesztenem egyszerre, egy helyen, miközben több oldalról lőttek rám, de túléltem, és a 3 emberke is visszatért az élők sorába.

    Tehát leginkább ilyen kisebb sikerélményeim vannak, eddigi legjobb eredményem egy meccsen:13 K, 28 D, 5539 Score.

    Tudom nem ok, de mint írtam, csak péntek óta játszok a játékkal.

    Origin/Battlelog nevem: A_S1M0N

    ✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu

Aktív témák