Hirdetés
Aktív témák
-
F_Zolee
veterán
válasz viktorhmv #32202 üzenetére
Elvileg elég az is, hogy meghagyod a bf3as origin mappát. Win újratelepítésnél beállítod azt a könyvtárat ahol van. Előtte átnevezed a könyvtárat másra, majd elkezded letöltetni originből a játékot. Majd mikor elkezdte tölteni leállítod és bemásolod az eddigi fájlokat aztán elvileg csak leellenőrzi ezután ha elindítottad újra.
(#32249) p0rch_m0nk3y: na de jó, hogy leírtam erre beelőzöl.
[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
válasz fogirobi #32250 üzenetére
Nálam sem stimmel valami...
szerk:
Az origin offline módban fut, nem tudok felcsatlakozni sem. Pedig van internetkapcsolatom. Azt írja, hogy a "Belépési jogosultságod lejárt. Kérjük, jelentkezz be újra."
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
kisza25
félisten
lol tripla killt is lehet csinálni egy lövéssel xbow-al, jöttek libasorban
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Gyufaaa
veterán
A rák egye ki ezt az Origin nyavaját. Mi a frászkarika van?
-
Rent
senior tag
Mi van originnel? Használhatatlan! Kivágott játékból, azóta: ismeretlen hiba lépett fel. Meg, hogy offline vagy blabla.
[ Szerkesztve ]
-
Monyos
aktív tag
Hmmmmm. Origin offline módban fut és nem tud felcsatlakozni...
Vagy mindenkinél?!Szerk. :
Mire elküldtem már nagyon sokan lettetek itt ugyan ezzel a hibával.[ Szerkesztve ]
-
petXYZW
tag
Milyen rendelkezésre állása van ezeknek a szarhalom EA szervereknek...OMG?
-
H.Ezredes
őstag
Nah nálam is....
An error was reported from EA Online
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Gyufaaa
veterán
EA:
"Kedves Userek! Sajnálattal közöljük, hogy a játék szerver támogatása sajnos a mai napon megszűnt! Az END GAME már nem kerül forgalmazásra. Ezt elkúrtuk! Szíves elnézéseteket! Origin Team!"
-
Norb3rto
őstag
Wrong email or password Amíg ment a bl néhány assingment nem volt látható nálam, esetleg más is tapasztalta?
(#32267) Gyufaaa: ez az end gém, kicsit hamarabb jött
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
petXYZW
tag
Ezt az egész hóbelevancot pistike üzemelteti valami lepattant lakásban, vagy mi a fax? Komolyan megáll az eszem.
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
Origin offline + a battlelog kivágott azóta ha beakarok lépni azt irja rosz a jelszó -.-.-.-.-""""""""""""
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
- = Zk = -
félisten
-
Gyufaaa
veterán
válasz - = Zk = - #32271 üzenetére
Nem tehetem!
-
vati182
aktív tag
sziasztok lenne egy olyan problémám, mindjárt kivisz az ideg, nem tudok, belépni az originemre, játszani a BF3-mmal egyik pillanatban még játszom utána kifagyott a játékom, újraindítottam, a gépem erre az origin, csak offline módban csatlakozik hiába nyomok a felcsatlakozásra nem történik semmi...
Mi a teendő?
-
vati182
aktív tag
válasz petXYZW #32275 üzenetére
légyszives fejtsd ki mert eléggé ideges vagyok és rohadtul nicsnen kedvem még visszaolvasgatni itt keresgélgetni mi van éppen... ha egyszer tudod akkor azért csücsülsz itt a forumon, hogy segíts én, megértem, hogy sokan nem olvasgatnak de nem vagyok olyan idegállapotban jelenleg h még visszaolvasgassak és mazsolázzak fél véet, mert így is fél órája keresem mi a probléma...
kösz
-
- = Zk = -
félisten
szia
nem tudod miért nem megy az Origin, és hogy mit kell csinálni vele, hogy mÚkodjon?
köszi" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
EczkE
veterán
-
vati182
aktív tag
Hát nem, mert most idegeskedhetek tovább h feltörték, ellopták vagy mi a szar van?
Nem szoktam ennyire mérgesen reagálni senkinek, még akkor sem ha 20x kell neki valamit elmondanom, de most rohadt ideges vagyok, nem akarom , hogy kidobott pénz legyen az a 20rugo amenynit az alap meg premium-ert fizettem összesen...
#32281) petXYZW
de most komolyan, a hülyeséget félretéve:
itt több emberrel is ez van?[ Szerkesztve ]
-
kissadam22
tag
sziasztok miert csatlakozott le az Origin offline módban van. nem tudok multizni... ki tudja mi a baj.. köszi
-
Algotis
addikt
Az k*rvaélet, hogy ha tudom hogy ez az origin ekkora sz@r lesz, nem veszek sem BF3-at, SEM PRÉMIUMOT!
Androidos Outlookból küldve
-
vati182
aktív tag
válasz Algotis #32285 üzenetére
Hát egyetértek, nem tudom, akkor már minek nem lehetettvolna steamra rakni, vagy ilyesmi...
MÁS:
Nem hiszem, hogy az öngyilkosságot fontolgatnám azért, de kössz,Csak nem értem, mi ez az egész hirtelen, és kissé felkaptam a vizet, mivel pár nappal ezelőtt pont az account lopásokról olvastam, és hogy az ea nem tud tenni semmit.
Másik meg az, hogy msot hogy beütöttem googliba hogy offline mod bf3 rögtön ilyen account letiltás jött ki és ez idegesített igazán fel hogy mire föl, tiltogatnak, mikor életemben nem csaltam még ilyen játékokban, egyébként is ki nem állhatom őket...
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
"Kedves felhasználók,Sajnos Hacker támadás ért minket,és az egész rendszert le kellett állítani,ezért szíves türelmeteket kérjük. Rendszer visszaállítás körülbelül 2 napba telik,addig játszatok,Angry Birds,vagy amivel akartok! Origin Team!" xD
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Mr.White
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #32289 üzenetére
nemár, komolyan?nincs angry birds-om warezzel is tolhatom?
-
F_Zolee
veterán
Hello
Nem tudjátok mi van az Originnel? Nem tudok bejelentkezni. Olvasni se tudok ám, leírnátok mit csináljak?
(#32293) EczkE: Nincs időm várni, mondjad gyorsan.
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #32289 üzenetére
nem tudom hogy lehet Embed kódot berakni ide.....
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
vati182
aktív tag
Na jó kissé lehiggadtam, nemvolta közelben egy magas ház sem amiről leugorhattam volna, a mienknek a tetejére meg fel kellett volna mászni
Így elkezdtem itt is visszaolvasni, és látom, hogy hatalmas halomban gyülekeznek az emberek...
Húúú, de elkapott az ideg, hazajövök munkából, eszem egyet, belépek egy meccsre erre 0/7-em lesz majdnem agyvérzés erre utána még az origin is offlinebe vált,
hirtelen még a szemem is karcosra váltott, de szerencsére barátnőm, egy vödör vizzel megoldott a száradiás problémám...
-
- = Zk = -
félisten
MIHMIHMIHMIH????
kivagyteitt? mittekötöl?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
EczkE
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #32295 üzenetére
Mit szeretnél betenni?
(#32297) - = Zk = - : Maradj má, dikk.
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
- = Zk = -
félisten
de nagy a mellénye itt valakinek?! nehogy letépjem mint a budipapírt a perforáció mentén
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Huawei P60 pro Black olyan mint az új cserélhető!
- 1118. Budapest, Tűzkő utca 5
- 8.Gen i5 Gamer! Core i5 8400 / 16GB DDR4 / Asus TUF GTX 1660 Super! / 256GB SSD+HDD /550W/ FULL RGB
- 7.Gen i5 Gamer! Core i5 7500 / 16GB DDR4 / Asus ROG Strix RX 580 8GB OC / M.2 SSD+HDD / 550W / RGB!
- Eladó Laptop WI-FI kártya
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest