Hirdetés
Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz Dexter-2000 #18799 üzenetére
-
csibe1
addikt
válasz @rglaaf #18800 üzenetére
Ezt elég bénán,pontosabban sehogyse oldotta meg a DICE.Nem értem miért lehet úgy megcsinálni, hogy az admin tudja beállítani mely fegyverek-eszközök használhatók.
A legtöbb ilyen szerón addig oké amíg admin van, aztán megy ugyanúgy a gránáteső,hiába van tiltva,mert pár hülyét nem érdekelnek a szabályok.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Bulitt
addikt
válasz @rglaaf #18800 üzenetére
Természetesen nálunk is vannak alapvető szabályok. Ilyenek például a C4 camp, vagy a Noshar-on a daru használata. Frag tilos. CQ-n tilos a Claymore. De mivel állandó admin felügyelet van, ezért nem nehéz rendet rakni
Látjuk a chat ablakot, így ha panasz van valakire, azt rögtön lehet szelektálni
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
isteneeem miéért de miéért játszik ennyi hülye.........
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
gergo0328
senior tag
Én a magyar feliratosat tettem be ami az eredeti. De mivel a versenyre csak olyat lehet nevezni amiben BF3 zenék vannak és angol feliratú így azt is likeolni kell És kérlek ne Gergőzz, hanem Tobi-t írj Sajna itt nem lehet átírni az accot
Cris99: ha megtudtad a választ írd le mert engem is érdekelne...én ezért pubolok ritkán...nincs annál idegesítőbb mint amikor sz@r a csapat.
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Gratulálok! A flörtölésetekkel megöltétek a topikot.
-
ETOM
addikt
Mi a szar ez, hogy nincs ping limit szerokon? Csipa szar 350 pingel 3-n lőjük és nem fogja golyó..
-
Def26
félisten
Mintha valaki mondta volna, hogy ezen a hétvégén dupla xp van. Igaz ez?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Chabe89
addikt
-
SkyS1gn
félisten
-
Gyufaaa
veterán
Nah. Ivy?
Azon vacilálok én is. 10% különbség, az árban viszont nagy az ugrás. Csak FullHD-ban játszom, csak BF3-at és egy megjelenítőn. 4-5 FPS a két kártya közti különbség.
Megvárom a Szeptembert milyen árakat hoz a piacra , de már megőrülök, annyira BF3-azhatnékom van
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Chabe89 #18827 üzenetére
az eddigi premium videók 8-10 percesek voltak, ennyi gameplayt ugyse kapunk, trailerbe meg unalmas... szóval nemtudom
más: ha eladom a vizes gépem akkor énis egy 7970 Lightning vagy 680 Lightning/ DCII-n gondolkodom
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
BudaiZoli
tag
Sziasztok! Veletek előfordult már, hogy a battlelog "kinyírja" a görgetést? Nézem pl. a www.xy.hu-t ahol működik a fel-le görgetés. Elindítom a BF3-at és ugye belép a battlelogba. Na ezután se a www.xy.hu-n se máshol nem megy a fel le görgetés, csak ha húzom a csúszkát, vagy lenyomom a görgőt és húzom fel-le. Valakinek ötlet?
Üdv: Zoli
-
nanorambo
őstag
Kötelező jelleggel végignézetném azzal aki BF3-at akar venni és csak utána engedném a boltba!
[link] -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez mekkora bug: [link]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Illusion1010
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18842 üzenetére
-
Gyufaaa
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #18842 üzenetére
Az de kemény.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Gyufaaa #18845 üzenetére
olyankor csak fekve tudtam lőni,és én meg halhatatlan voltam....hahhahaha Chuck Norris
Kellene egy ilyen bug Metro 64-es B zászlónál ahol nagy hentelés megy,PKP vagy valami LMG azt adni nekik az ólmot!!!!
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Gyufaaa
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #18846 üzenetére
Jah. Meg egy support és teljes az öröm Csak tunkolni kell.
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Futás, futópályák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- BMW topik
- Hyundai, Kia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest