Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz tkesy #49558 üzenetére

    Ezt sose tudod belőni jól úgysem...
    Viszont ez ellen meg ottvannak,akik minden szirszart megszereztek a járgányokhoz az elején,és halomra öldösték az embereket,mert ne tudtak mit csinálni ellenük.
    Infantry-ban azért ottvan,hogy egyéni teljesítmény,aki meg nem lő jól,tolja a supportot,foglaljon,stb.
    Én egyáltalán nem haragszom,ha kicsit gyengítik a járgányokat.
    Egyébként a járgányban benne van az is,hogy nem is feltétlen vannak úgy használva,ahogy kell,főleg a tank,aminél eddig az volt,hogy javítóemberekkel bementél a sűrűjébe,meg azzal foglaltak,mert ugye a konzervből ha nincs rakétád vagy C4-ed,ki nem szeded...
    Közben a tank elsősorban támogató szerepű kéne,hogy legyen,messzebbről,nem egy fajta "páncélruha",a való életben a tankokat egyetlen rakétával,stb.kiszedik,ha nincsen támogatás,légierő dettó,nincs az a marha,aki nekiindul egy jettel vagy helivel támadni,mert leszedi a légierő pikkpakk,hogy csak úgy nyekken.Jó hát persze erre is lehetne mit kitalálni itt,legyen MAIN fegyver a rakétavető,aki járművet ölne,legyen AZ a dolga,mellé legyen valami kispisztoly és kész.
    Akkor nem lenne gond,hogy sérülékenyek a járművek,mert aki arra megy,az nem is tud sok mást csinálni...
    AA-t meg én nem is tettem volna be így a játékba...BC2-ben még jó volt,hogy az AA vagy tank tetején volt,NYITOTT fülkével,hogy ki lehesen lőni a kezelőjét pl.sniperrel,vagy rögzített AA gun.
    Itt viszont a legtetűbb valami,amit láttam,gyors,ha a használója már kimaxolta,rakétával+ágyúval még fölötte sem lehet elrepülni se,a gépágyú irtja az embereket,és persze olyan helyre állnak be,hogy a gyalogság ne érje el se...

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák