Hirdetés

Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz BandiHUN #40588 üzenetére

    Hát vannak helyek, jellemzően ilyenek Seine-n az épületek lépcsőfordulói és az ajtók ahol esélyed nincs észre venni őket, mert sötétek és takarásban vannak. Ezek azok a helyek ahol képesek végigkempelni egyesek egy-egy kört.

    Általában dupla "frag" van beállítva nálam és ezekre a helyekre mindig előre dobok 1-1 gránátot és rendszerint 1-2 claymore/c4 elpukkan, de amikor 2-3an rakják tele az épületet akkor ez sem segít mindig és arról nem is beszélve, hogy a robbanást észlelve már rád is készülnek így nehéz életben maradni.

    Van egy Infantry Only szerver ahova rendszerint már komolyabb képességű ellenfelek járnak fel, elég durva körök szoktak menni, de tegnap Seine-n meguntam a sok kempert a házban és előkerült az USAS alap lőszerrel. Meg is kaptam, hogy USAS Noob vagyok amire válaszoltam, hogy nem kéne kempelni. 31-35 lett a KD-m, de a többszöri pucolás hatására emellett 3 Nemesis Ribbon-t kaptam.

    (#40608) ProEvoFan: Sajnos szerver és játékos függő a dolog. Van 1-2 kedvenc szerverem amire már azért nem megyek mert hihetetlenül késik hiába kicsi a pingem, de este felmentünk 2-3 körre még máshova és ott meg nagyon jól adta. Jó lenne, ha sikerülne egy szintet átlagban hozni, de ez sajnos nem biztos, hogy valaha is megvalósul de meg kell tanulni alkalmazkodni, meg kell találni azokat a szervereket ahol jól megy.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Aktív témák