Aktív témák

  • Mrdevil

    addikt

    válasz gergo0328 #39217 üzenetére

    Szerintem teljesen egyszerű a dolog, amelyik szerón engedve van a base rape, ott lehet csinálni, amelyiken viszont nem, ott figyelmeztetés, majd bann. Ha valaki felmegy olyan helyre ahol engedve van, akkor ott nem kell csodálkozni, hogy lövik a bázist. Egyébként szerintem egy gusztustalan dolog, hogy kupán is engedik, de ez van, ehhez kell alkalmazkodni. Amelyik csapat a legnagyobb base raper, meg spawn kemper, az nyer. Ehhez kell nekünk is kupán hozzászokni, ja meg az m320-hoz. BC2-ben azért ilyenek nem voltak.
    Fura világot élünk, nekem war-on multkor rendesen rossz érzésem volt, mikor helivel a bázisukon lőttük szét a tankokat, meg a felszálló helijüket. Miért kell ilyen szemét játékmodorba belekényszeríteni az embert nem tudom. Némely pályán szinte teljesen nem számít ki,hogy lő, ezért lehet lesz egy két meglepetés, pl Tomekéknak is.

    A Metros pálya meg egy külön kategória, ha behúzzuk az enemy első pontját, akkor ott akaratlanul is lövi az ember a rászaladókat, ez mindkét oldalra igaz. Persze, hogy nagyon nehéz kijönni, újra talpra állni. ( én is utálom mindkét szitut egyébként ) De senki nem fog várni, hogy behúzzák az első pontukat.

    [ Szerkesztve ]

    -{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

Aktív témák