Hirdetés
Aktív témák
-
madgie
titán
válasz Oppenheimer #15819 üzenetére
A szemed nem konstans x képkockát érzékel, mint ahogy a felbontása sem meghatározható. Nagyon konyhanyelven és egyszerűsítve: a sárgafolt és környéke (ahová nézel) remekel a színekben, felbontásban, de nincs kihegyezve a képfrissítésre, a perifériális látás meg fordítva. Próbáld ki, a szemed sarkából villog a "neoncső", közvetlenül belebámulva nem.
A mozifilmeket nem 24 fps-sel játsszák le, mert az akad. Általában 3-szor ismétlik ugyanazt a frame-et, vagy még egy-egy feketét is szúrnak közé. A tévéd sem sima 24-en játssza, az olcsóbb rendszint dupláz, a jobbak már 96 Hz-en nyomják.
Játékban X darab teljesen konstans állókép pörög masodpercenként, moziban hosszabb záridőkkel dolgoznak, szinte nem tudsz úgy pause-t nyomni egy videóban, hogy a kimerevített kép éles legyen. Ez direkt van így, egyrészt a mozgás csak így érzékelhető valamennyire folyamatosnak ilyen gyér framerate-nél, másrészt így kell mozgóképet rögzíteni, ha mondjuk 1/500 másodperces záridőkkel veszünk fel a játszótéren egy kölköt, az 60 fps-nél is hótt darabos lesz (a vödör látszólag szaggatva esik le a földre, ilyesmi). Nem véletlen, hogy a filmeseknél annyi szürkeszűrő (ND) van kültéri felvételnél: a záridő adott, a rekeszen sem sokat módosíthat, mert akkor teljesen más lesz a mélységélesség, így szűrőznek ezerrel.
-
kovsol
titán
válasz gergo0328 #15818 üzenetére
elég sovány tényleg mostanában a kézikönyv. Belegondolok, hogy a guild warshoz egy egész regényt megtöltő leírást adtak két külön könyvben ahol még a sztorit is megalapozták
(#15959) H.Ezredes meló közben legalább van időm fórumozni, mert otthon nem érek rá ilyenre annyira[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
tom_77
tag
Fuuu hat ez nagyon zuzos a kepek alapjan Esetleg probalta valaki akinek GTX570-e van? Erdekelne hogy hogyan megy.
-
Gude
senior tag
Szemet gyönyörködtető
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
gainwardgs
veterán
Engem is érdekelne hogy fut 480-al, 1280-ban elég az ultrához??
[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
válasz Oppenheimer #15789 üzenetére
Ez nagyon jóóó De valahogy játékban 20 FPS körül már érezhető lassulás stb-stb nem jó :S én játszottam régen 15-30 FPS-el és borzalmas is volt ( CSS )
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
scope2007
addikt
hali!
sorry a kérdésért.. [lehet már volt] de 6950 [2gb]-al lehet majd játszani 1920x1080ba maxon.. vagy majnem maxon? kb jövő héten lesz meg a gém.. most rendeltem be... csak tudjam mire számítsak arra már nagyon váromCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
veterán
Na megkérdeztem a live chaten a VPN-es mókát, oszt' a supportos nagyon nem ajánlotta ennek a használatát... nagyon-nagyon nem. No sebaj, megyek BC2-zni. Ki tart velem?
-
front3r
őstag
válasz Neil Watts #15968 üzenetére
Lehet azért nem ajánlják, mert még kevés a szerver...
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Edem05
őstag
válasz Neil Watts #15968 üzenetére
Ez a VPN egyébként legális dolog?
-
veterán
-
pr0bi
senior tag
Játszik valaki radeon 4850-en?
-
Edem05
őstag
válasz Neil Watts #15971 üzenetére
Értem. Hát mindegy, én azért kivárom a 28.-át. Biztos ami biztos alapon.
-
veterán
EYEEEEE ---->>> EEEEEAHHHHHH
-
boogie84
veterán
Egy marha jó kérdés annak aki kipróbálta a bétát és a végleges játékot. Jobban fut a végleges multiban??
570 tulajok: Akiknek van tapasztalatuk osszák meg h megy full hdben. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
front3r
őstag
válasz boogie84 #15976 üzenetére
Én már írtam. Tegnap este toltam ,de jobban fut a beta-nál. Annyi hibát tapasztalta hogy az árnyékok néha tényleg hibásak, ahogy a cikk is írja, villognak picit. De nem olyan zavaró. Meg a textúrákat lassan tölti be, mikor hirtelen megjelenek egy helyszínen, de ez is csak 2-3mp késés és utána minden rendben van. Lehet a VRAM miatt van ez.
-
quasarus
tag
Rendelt valaki előre CDgalaxisból fémdobozos limited editiont?
Nekem azt írták, 25.-én azaz ma átvehető, de nem nyitásnál.
Tegnap az oldalukon azt írja, hogy a limited edition már megérkezett.Onlány csak péntektől.
Nem annyira hatékony az új NV-WHQL Driver, gtx 480nál rosszabb eredményeket hozott a 3dmark vantage, ill a 3dmark 11-is.Viszont ugyanazon beállítások mellet kevesebbet zabált a kari, és hűvösebb volt.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX Z790 WIFI-II. Intel 13700. 32Gb T-Force DDR5 6400Mhz.- RTX4080 - FSP NOVA 1000W. Lian LI SUP-01
-
veterán
-
quasarus
tag
válasz Neil Watts #15979 üzenetére
Azt hogy csináltad mikor még ki sem nyitott a bolt?
ASUS ROG STRIX Z790 WIFI-II. Intel 13700. 32Gb T-Force DDR5 6400Mhz.- RTX4080 - FSP NOVA 1000W. Lian LI SUP-01
-
veterán
-
front3r
őstag
válasz boogie84 #15981 üzenetére
Minden Maxon(FullHD), kivéve a Blur csúszkát levettem majdnem minimumra, Antialiasing mértéke Medium (nem tudom a pontos nevét, nem a gépemnél vagyok), 2xAA.
Így játszom, majd azért lehet lesz FPS drop, de eddig ilyet nem nagyon vettem észre, betaban ilyenkor már volt szép kis drop, inkább lag-ok vannak, és azért esik le az FPS, mert kevés a szerver.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
quasarus
tag
válasz Neil Watts #15983 üzenetére
A jó édes ..... az elsők közt rendeltem meg, és nem szóltak. Na majd adok én nekik!
-
boogie84
veterán
válasz front3r #15984 üzenetére
Én is kikapcsolt BLUR-al, medium AA, 2× AA. Az elején nekem sem tetszett a dolog, akkor voltam bekakálva h kevés lesz a gép. Valszeg nekem is a lag miatt volt olyan érzésem.
Köszi az infót! Akkor nyugodtan várom a futárt. Jó éjt minden éjszakázósnak.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
JSaN
addikt
válasz medvezsolt #15987 üzenetére
Meg a futar is johetett volna ma is siman, meg ezzel is kinoznak minekt. Ma ra erek holnap meg mar nem, nem is tom ki veszi at a csomagot.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
cellpeti
nagyúr
tolja már valaki a single-t?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
deicide
veterán
Csak nekem tűnik durván scripteltnek a single? Sokan a Rage-t hívják csőjátéknak, abban ehhez képest szabad ember vagyok.
ps: Én rápróbáltam reggel, 2560x1440, ultra, 2xAA, 50-60FPS, nagyon szép a játék, linkeltek már képeket.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
front3r
őstag
válasz boogie84 #15986 üzenetére
Igen, az Ultra miatt féltem én is, hogy majd mennyire gépigényes lesz. Annyiból igaz, hogy a GTX 580 SLI-vel meglesz a fix 60FPS. Itt meg akörül...
Viszont azt nem is említettem hogy volt egy kék halálom is tegnap, de akkor a ház hűtése minimumon volt, utána átállítottam hogy keverje a házban a levegőt, és talán most már nem lesz kék halálom.
Az biztos hogy ez a játék megizzasztja a PC-ket.deicide: Egy háborús FPS ilyen single-ben. Ha nem akarsz scriptet, ott a multi.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz deicide #15990 üzenetére
Pont ezért lesz ugyanolyan alkalmatlan a single része géptesztelésre: az ezer script-es cső talán feleannyira terheli le a teljes rendszert (már ha úgy működik, mint az előd Frostbite), mint multiban, ahol hat tank, négy repcsi meg két heli köröz egy pályán, folyamatosan rombolva mindent, meg ugye a gyalogságnál is van RPG, füstgránát, ilyesmi... brutálisan másképp viselkedett már a BC2 multija is, mint a single részé.
-
pr0bi
senior tag
válasz ForRedGlory #15993 üzenetére
Valamilyen szinten azért igaza van. A totális szabadsághoz ott a multiplayer ahol azt csinálsz amit akarsz, nem mellesleg ez a BF erős pontja már 1942 óta
-
Wasp_HUN
tag
]Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg nem használja a Crossfire-t a BF3? Esetleg másnak van ezzel tapasztalata? Jelenleg az AMD 11.10 Preview 3-mas driverével próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
deicide
veterán
válasz ForRedGlory #15993 üzenetére
Nem haragszom, de mire alapozod? Nem ugyanazzal a BF3-al játszunk? Hol van a szabadság, ha 3 lépéssel félrelépek, már kiírja, hogy takarodjak vissza a harctérre és visszaszámol...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
bul07
nagyúr
Hát azért van egy két hiba, eltűnő graffitik ha közel mész
Amúgy nekem tetszett, egy két helyen volt vontatott, de összességébe hozta azt amit én elvártam, bár azért egy kicsit a helikopterezés hiányzik így utólag mert az nem volt, normál nehézségi szinten nekem ötfél hat óra volt végigvinni, nagy szabadság nincs a játékba meny csináld meg azt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Aktív témák
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest