Hirdetés
Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Milyen frissítést szed le telepítés után (471 MB) ?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Gergosz2
veterán
már páran fennakadtak :
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Thauglor #16824 üzenetére
Majd a tankos pályán pislogjál amikor 20 fps alatt leszel. Az Ultrát sajnos nem bírja a 6870 minden helyzetben. Én csak a texture detailt és a terrain detailt hagyom ultrán, úgy tökéletes 40 alá nagyon nem esik. (és mindezt úgy, hogy tuningolt a kártya 960/1150)
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
Prohardver szerveren miért nincs soha senki? Utálják a magyarokat v mi?
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Gergosz2
veterán
válasz eladohardver #16855 üzenetére
még nem mindenkinek jött meg
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
cellpeti
nagyúr
van egy BF3 LE, az 576tól, csak a kódot nem tudom hol van
Tigris, tigris, csóvafény...
-
depmod
aktív tag
Háááááát.......................
Eddig kb 1 órát játszottam vele, elég vegyesek az érzéseim. A grafika szép, HIGH-on van minden. Erre többet nem vesztegetnék.
De buta. Maga a játék. Olyan konzol az egész, script hegyek. Mikor repkedtem az F-18-assal, azt hittem, történni fog valami, de semmi, minimális ráhatásom volt a dolgokra. Pedig többet ki lehetett volna ebből az epizódból például. Meg másikakból is, de sebaj. Tény, hogy nem csőjáték, de azért erősen behatárolt az, hogy mit csinálhatsz. Jók a fegyverek, jó, hogy csak 2 lehet nálad, szuper, hogy látom a lábam.
Zavar, hogy sok az átkötés (manapság ez dívik), olyan Black OPS utóérzésem van, nem is kicsit . Ha végigjátszom, visszatérekRage-el meg összehasonítani tökéletesen értelmetlen. Ott más élmény várt, mint itt. Sokat nem vártam ettől sem, így nem csalódtam. Marad a Crysis 2 a topon.
[ Szerkesztve ]
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
pohár
félisten
nem hoznád el, és később megvenném?
úgy, de úgy szeretném megvenni, csak hát a pénz pénz pénz...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mcwolf79
veterán
válasz depmod #16861 üzenetére
Na Én a Crysis 2-t a megjelenéskor megvettem, de még azóta se tudtam rávenni magam,hogy végigjátszam. Valahogy nem volt késztetés, és untam is (nem kicsit).
#16866 : Csak a kollega megjegyzésére reagáltam, miszerint a Crysis 2 marad szerinte a toppon (persze Nála lehet, kinek mi fexik).
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Debreceni 576 nincsen egy darab sem... 3darabot rendeltek... nagy koponyak a fiuk...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lvnt
őstag
Laraxior is írt már ez ügyben, de az egyik gond az, hogy nem szeretnék vele külön foglalkozni, mert utaznom kellene hozzá, ami megint csak pénz és idő. Viszont ha még ez nem is lenne akadály, akkor sem igazán lenne megoldható, mert én is az utolsó tartalékaimat éltem fel, hogy meg tudjam venni. Legközelebb két hét múlva jutok elkölthető pénzhez. Bocs.
Nincs valami budapesti ismerősöd/rokonod?[ Szerkesztve ]
-
medvezsolt
senior tag
válasz polonic #16862 üzenetére
Én is nagyot röhögtem rajta...mit vártok a singlitől? Borderland féle szabadságot? Miért baj az ha egy izgalmas scriptelt világban vagy bezárva? A lényeg, hogy legyen egy kis feelingje, azt utána jöhet a multi
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
mcwolf79
veterán
A megjelenési dátum ellenőrzéséhez is kell a VPN???
-
WongFeiHong
senior tag
Multi fasza. Szaggat,laggol és még zölden is villog. Húú de jó...
-
pohár
félisten
de van, egy érdi, Pestre jár suliba, csak nem tudom van-e annyi pénze hogy megvegye nekem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
No nekem is meghozta a futár
-
depmod
aktív tag
válasz mcwolf79 #16864 üzenetére
Persze, ízlések és pofonok.
De hatásaiban, kinézetre, ötletre, intelligenciában valahogy magasan veri ezeket az új FPS-eket. Sajnálom, de nem tudok tapsolni a mostani játékoknak.
Nem tökéleteset várok, de valahogy a spiritusz hiányzik. Frankón az az érzésem, hogy konzolvilágban élünk, és minden valamire való játék brand kezd eltolódni ebbe az irányba. Én nem hibáztatom a kiadókat, fejlesztőket, de PC-snként én jóval többet várok egy 10e ft-os játéktól. Multizni nem szeretek a neten, ez az én hibám, haverokkal viszont rengeteget CS-ztünk, MOHáztunk, CODoztunk. De ezek a mostaniak valahogy kevesünknek nyerik el a tetszésindex felsőbb szintjeit.Én még reménykedem, hogy lesz jó és tényleg izgalmas epizód. Ne lőjétek le a poént (ha van)
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
Viper26
nagyúr
Srácok, másokat is kidobál a single 2 percenként az asztalra?Ez így nagyon nem jó.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
quasarus
tag
válasz Jhonny06 #16831 üzenetére
Gyorsba írj nekik egy mailt, hogy nem tudsz érte menni, és küldjék el futárral. telefonon az életbe nem éred őket el, mert direkt nem veszik fel, ezért nem is nagyon találsz telefonos elérhetőséget az oldalukon, vagy legalább is erősen el van dugva vhova.
ASUS ROG STRIX Z790 WIFI-II. Intel 13700. 32Gb T-Force DDR5 6400Mhz.- RTX4080 - FSP NOVA 1000W. Lian LI SUP-01
-
DjDanee87
addikt
Október 28 01:00 a megjelenés, addig nem játszhatok vele azt írja.
Erre van valami kiskapu vagy tényleg eddig kell várni ?
-
Chabe89
addikt
Hát szerintem az én fémtokom reggeliztek vagy nem tudom, de tiszta morzsa, most jött meg a futár
-
v!ct0y
veterán
Na végre megérkezett
Futár csávó mondta is, hogy hihetetlen ma mindenkinek csak ezt viszi -
törölt tag
A 3 DLC kód mikortól fog élni? Iletve mikor kell megadni neki?
-
Malachi
addikt
nem akarok okoskodni, de nem azért lagol a multi rész, mert itthon elvileg még meg sem jelent? csak egy ötlet, nem tudom van-e összefüggés.
közben megjött a futár, nagyon szép a fémdoboz, rögtön át is pakoltam a cumókat abba. este meló után felrakom - vagy hát kiderül, lehet ezt az egy napot már kibírom és akkor nem trükközöm. ugye péntek hajnali 1 óra lenne a hivatalos itthon?
-
planbmokus
senior tag
válasz medvezsolt #16709 üzenetére
Veszprémben már itt a futár!
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Laraxior
titán
Nagy film volt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Illusion1010
senior tag
Remélem hamarosan lesznek normális szerverek több ezer tickettel.....már most elegem van abból hogy 5 perc játék után vége a körnek, aztán várhatok 2 percet egy másikra.....
-
HollyBoni
veterán
Annyira nem jön be a játék. Sokkal jobb mint a mai FPS-ek,de én kicsit mást stílusra számítottam. Azt hittem ez egy BC3 lesz,de messze nem az. Kicsit az "egyszerűbb" fps-eket szeretem,pl BC2,vagy BF2. Amúgy jó,csak másra számítottam.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest