Hirdetés
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz ForRedGlory #16299 üzenetére
Én még nem próbáltam, de megnézhetjük
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
SzlobiG
félisten
CDG-től kapott valaki mailt, hogy holnap hozzák? Vagy még csak akkor amikor megrendelte?
-
Gyufaaa
veterán
A Proxy-s megoldás tényleg műkszik. Klafa nagyon a gém!
-
Petya2900XT
aktív tag
A Kecskeméti 576-ban L-es pólót kaptak csak és e-mailben küldik a DLC-ket,DE a csávó azt mondta,h csak a Dogtag DLC-t kapja a nép majd mail-be,mert a Phisical Warfare DLC-t úgyis megkapja mindenki és ezt az 576 nem tartotta fontosnak... ...elég érdekesen néztem rá,mikor ezt így benyögte,h úgyis megkapod "majd"...10K kipengettem érte és egy majd-ot kaptam
[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Laraxior
titán
Szerintem nem kell beszarni annyira. Ha a processzor megvan, akkor vígan elmegy egy VGAval is 1920ban.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok. 1,30ig kovettem a forumot, de azota eltelt 200hsz, es melobol nem tudom most mindet vegigolvasni. Abban kellene kis segitseg, hogy ha mult heten rendeltem meg a cdgalaxistol a limited editiont, 1 db dlc-vel, es futaros kiszallitast kertem. a jatek ugye tegnap megerkezett. na most, errol nem kellett volna, hogy kapjak emailt? illetve a visszaigazolo emailben kaptam csomagszamot, amit hiaba irok be a csomagkeresobe, azt mondja, nincs ilyen rendeles.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Laraxior
titán
válasz gainwardgs #16312 üzenetére
Egy bizony. Ráadásul nincsen szarráhúzva semmi sem.
i7 920 is csak 3610Mhzen döcög. GTX480 is teljesen alapfeszen mozog. Mindjárt felteszem a grafikonos képet is Afterből, csak közben még tálcán van a game
1280ban? Nekem oda kevés lesz a processzorom Magasabb órajel kellene ahhoz"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bognar110
őstag
-
Torry
addikt
Coop mókát akar valakit?
Vagy kis conquest értelmes squadban?
Nincs egyébként lista? -
Malachi
addikt
válasz gordonfreemN #16315 üzenetére
"Csomaginformációk lekérhetők a http://webserver.gls-hungary.com/custserv/keres_stat.php
oldalon, a csomagazonosító megadásával, a várható kiszállítás napjának reggelétől."benne van a mailben.
-
RockHaRD
addikt
Ez feltűnt eddig valakinek?
-
Norb3rto
őstag
válasz ->Raizen<- #16323 üzenetére
Meg az is kár hogy hülyeségeket irogatsz
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
GeneraL_XTX
veterán
hmmm egész jól szerepelnek a konzolos verziók is. Így elsőre nem is tűnik annyira nagynak különbség
-
veterán
-
Laraxior
titán
válasz H.Ezredes #16319 üzenetére
Ezek azért majdnem mind tudják a 4GHz-et. Hát az enyém nem nagyon
Azért látszik a CPU-használat... nem piskóta De az FPS a lényeg. Játszható. Multiban kevés lesz, de single tökéletes.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zack
nagyúr
Pöcsöm tudja mitől van. Lehet az egész lag mizéria a fos CF támogatástól van. Mert érdekes módon csak RO2, és BF3 alatt vannak ilyen problémáim.
Aztán lehet hogy nem, és tényleg lagzanak a szerók CF-től függetlenül. Majd ki fog derülni.
BF3-nál biztosan. A Tripwire meg ettől függetlenül egy gány cég. Nem lehet 1 napon említeni a DICE-al.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Torry
addikt
válasz GeneraL_XTX #16328 üzenetére
Teljesen korrekt, csak ugye a 30 fps annyira nem adja.
-
Föcsök
aktív tag
Na végre itthon. Jó olvasni, hogy lesz majd e-mail-ben az 576-nál dlc. Itt van előtte a játék, meg az M-es póló (Debrecen, Fórum).... nyaknál kicsit szűk, de amúgy minden okés, és szerintem nagyon komoly a bal felkarnál a "szponzor" (576 logó). Azt hallottam, hogy lehet már single-özni legálisan, valaki már azt is mondta, hogy multi is? Ebből mi igaz, láttam, hogy single van, de multi is?
-
q13579
senior tag
válasz Petya2900XT #16309 üzenetére
Micsoda???
És a Specact KIT csomag? Az a legjobb az egészben... Csúnyán meg lenne vezetve a nép, ha ez így lenne...
-
danih
veterán
válasz GeneraL_XTX #16328 üzenetére
Most a PC a ronda vagy a konzol a szép?
Lehet csalóka, persze, próbálj meg bármit megállapítani egy bannernyi helyből, de akkor is...
Tényleg fura!
Az mi volt már amikor bemutat a patkánynak???[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz H.Ezredes #16335 üzenetére
D0... csak gyengécske.
settingsben bepipálod a frame-t hogy azt is monitorozza."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gordonfreemN
addikt
válasz Malachi #16325 üzenetére
mar nagyon be vagyok zsongva6850rol milyen tapasztalatok szulettek?
vagy ugy is kerdezhetnem, itt a multiban mennyi fps kell majd a jo game-hez? mint pl cod 250 333 999fps. es azt mivel lehet elerni. minimum hardvereket ha mondanatok, nagy segitseg lenne.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Norb3rto
őstag
válasz Petya2900XT #16309 üzenetére
Jó qrva a..jukat de az árát elkérik pont holnap mennék átvenni
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
-
Recon666
Közösségépítő
Elég jól zabálja a memóriát a játék, nekem 1440x900-ban Ultra beéállításnál, mind2 kártyától 1100MB ramot harap be.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Neoteric #16344 üzenetére
Jaja, most olvastam zack HSZ-ét. Nekem is ilyen landolt a Relay-ban PickPack átveszem majd.
⭐ Stella
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz q13579 #16337 üzenetére
Arról nem is esett szó...remélem azt viszont küldik..én úgy voltam vele,h nem kezdek ott el hőbörögni a pólót Karkandot megkaptam kézbe és a Dogtagot meg küldik azt ígérték...a specact teljesen kiment a fejemből...remélem,h küldik majd azt is
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Laraxior
titán
úgyfest egy kis bug akadt a tankos mapon. Kijelöltem a célpontot, le is vadászta a repcsi, majd amikor visszajöttem normális nézetbe, egy rakéta eltalálta az elinduló tankot.. utána nem mozdul semmi
-
Föcsök
aktív tag
Azigen! Berakom a disc1-et, kiválasztom a nyelvet, rámegyek az Install-ra és lófasz sem történt. Inkább origin-be aktiváltam a kódot és töltöm le róla. Ennyit a dvdk-ről. Vajon ez mi volt, vagy nem vártam elég ideig? Még a töltés legkisebb gyanúját sem éreztem a gépen kb 5 percig, semmi ablak semmi nem volt.
-
VictorHUN
aktív tag
Péntekre jól ki kell aludni magunkat hogy utána hajnalig, ájulásig nyomjuk a multit
David Icke: Ébred már az oroszlán
Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest