Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz -=KIS_FoNaK= #19298 üzenetére
Gabipaci majd talán lefordítja a szöveget.
Hátha.Akos: rendszergarázdaként fut a gém? win tűzfalad van? Ha igen, ha nem, engedd ki a punkbuster A és B exéjét is.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
gabipaci
őstag
válasz -=KIS_FoNaK= #19298 üzenetére
Szerintem akkor az a gong, hogy: Please ensure that you include the correct game associated with your guid and that you have spent at least 10 minutes on a PBBans streaming server prior to applying.
Logitech hardware tester
-
mackosajt
addikt
-
general
addikt
asszem utoljára voltam az IRAM szerverén.... komolyan mondom, eugabesz és a többiek, a szabályaitok szétbasszák a játékot!!!! repülni egyáltalán nem lehet pl... mi a frászért van TK??????? az összes vétlen tk-t is számolja, 3 után kibaszott az autoadmin..... miért kell egyáltalán a friendly fire??? magyarázzam már meg valaki! úgyis egy nyomorult játék az egész, nulla realitással (20szor meghalok egy csatában hehe..) akkor miért nem lehet kikapcsolni azt a szart?? rábombázok egy zászlóra, megmentem a seggét pár embernek, de őket így kinyírom... erre meg is büntetnek... (én tuti nem büntetném , ha már lebombáztak, nyilván nem a csapattársammal akartam kicseszni..) de máskor is... a legjobb példa erre a baromságra: számtalanszor előfordult, hogy helizünk 2en (ugye no SS), BELÉMJÖN egy fasz, sokadszor, engem megöl, nekem meg beír egy tk-t, mert a gunneremet én öltem meg.... fasza..... mi értelme van??? könyörgök, legalább ezt a szabályt hagyjátok már a *csába, ma betelt nálam a pohár... a CLASSon olyan jól működik...
bocs, de elegem lett, hogy rossz szabályok miatt nem lehet rendesen játszani...
-
keszegduda
őstag
válasz general #19305 üzenetére
Napokban voltam egy-két elvetemült szerveren, mégpedig olyan kő kemény szabályokkal hogy sírva nevettem fél órát.
No TK/c4/clay/GL/hopping/dolphin/commader/spawnkill/BC és még egy pár, persze részben egyetértek velük a szabályokkal kapcsolatban. Egyet ugrottál mentve a bőrödet a lövedékektől, már a másik oldalról kapod az üziket hogy ne ugrorjak mert kick! Hangsúlyozom, 1 ugrás és repülhetek! (Erre jó példa a sinper és a medic nagy távolságból, legyél okos) És a másik oldal csupa idióta, akik nem tudnak még mellé lőni sem, ezek azt figyelik hogy ki mikor mint csinál. Na ilyenkor dobom el az agyam jó messzire...és hiába írok az adminnak hogy mi ez a hülyeség le se szarja a fejem, de a sírós csírának már szót fogad mintha az apja lenne...legalább adott volna egy érdemleges kézzel fogható választ amit feltételezek nem is tudott volna megmagyarázni.
Nem mellékesen hozzátartozik, hogy akik rám jöttek nem egyszer 3-4-en csak ugráltak és én meg állva löttem mint az a bizonyos...disconnect.
Na és akkor még hol van a no gránát/teamwork, only 3 member in squad szabályok...mire felfogom kirúgtak vagy a kasztok egy részét nem használhatod, no medic/pro gaming stb...no comment.
Sajnos egyre több az ilyen szerver és ha már nem javították ki egy halom patch óta a hibákat gyanítom nem véletlen műve!?
Mostanság jönnek a játék közbeni hacker szövegek és kirúgások is amit szintén nem honorálok, holott én nagy ellensége vagyok a hackereknek.
Ez van, keress másik szervert... -
Target78hu
aktív tag
válasz general #19305 üzenetére
Most voltam én is ,de az utsó két karkand borzalmas volt .. spawncamp ezerrel - beállít a srác és apcvel lötte a spawn helyeken megszületőket és persze NEM foglalt senki csak ingyenfragolás..
A pontok alapján pici következtetéssel kiderül ki(k) művelték ezt nehéz műveletet s a poén ,hogy végig sniperrel voltam és foglaltam ,tök egyedül el pl.: suburbra 2x-3x is és ha végül le is húztam valamelyik zászlót ,akkor se jöttek hátra a csapatból !
Meg c4 a zászlónál .. há és clay meg nem lehet .. az előtte lévők nem voltak ilyen x@r meccsek!
Meg az lagg - lehasal feláll nem mégse vagy céloz ,de nem ,de mégis meg ál tárazások áááá mind1 valszeg csak rosszul láttamhkv.hu
-
general
addikt
nem értitek.... eddig is ezt csináltam, ha nem tetszett egy szerver, koccoltam, nagy ügy,már megvan az a pár szeró, ahol játszani szoktam. de ez egy magyar szerver, jó arcokkal, amit szeretnék is, de idióta szabályokat állítottak fel ( nem mind persze), ami egyszerűen felesleges! csak a játékélményt rontja... amit példaként felhoztam, az tipikusan egy totál fölösleges szerver-szabály/beállítás ( a friendly fire-teamkill bünti, vagy mi, értitek..)
de igazatok van, nem megyek többet, eddig mindig kiborultam e miatt... hiába szedek össze néha keservesen mondjuk 20 pontot, mert azért hálistennek néha igen kemény menetek voltak/vannak, erre véletlenül, ismétlem, véletlenül 3 tk, és van 4 pontom, vagy mennyi... meg jön a pofázás az idegen csíráktól... hát ez kell a francnak
pedig szerettem oda járni. mindegy.
most este az AT MINES szerveren voltam, irtó kemény és jó harcok voltak, oda gyakran benézek! nagy sárgával ki van írva, hogy seatswitch van, tehát ne sírjon senki..
a másik kedveltem a 2F4Y szerver, az is baráti, van admin is, és jók a meccsek. ezt a Polsa-t is meglesem majd, amit írtatok...!bocs, IRAMosok, de ez a véleményem! veletek semmi baj, csak egy buta dolgot bent hagytatok az autoadminban.....
-
Target78hu
aktív tag
válasz general #19309 üzenetére
2F4Y az jó szeró oda soxor jártam én is pl karkand járművese!
A TK-val nem lenne gond ,de a sok birka("idegen") punishol ,ha kell ha nem .. tök véletlen Tkzok azt sorry-t is nyomok ,de csak azért is punish (még olyan is aki "ismer")!
Jómagam csak akkor büntizek ,ha direkt Tkz le valaki ,mert ugye az elég egyértelmű általában - főleg ,ha már fent a killeknél van pár minusza a delikvensnek s nem csak engem tisztel meg a TKval.
Most is azért mentem oda ,mert láttam többen ott vannak spanok ,de ma nem volt jó gém sajna (majd máskor hátha kifogom)!hkv.hu
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
az ab a legjobb szeró,és nem azért mert admin vagyok,hanem ott nincs ilyen hogy no teamkill meg bla bla........
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
eugabesz
őstag
Sorry.Ez csupán a "véletlen" műve.A War-ra be volt állítva,s még úgy maradt.
Sajnos mindenre én sem tudok figyelni.Az ált. beállítás 50% a tk.-nál,ami megenged egy kis "szabad mozgást",de ha teljesen leveszem,akkor meg megy a c4 lámulás.
Még egyszer sorry,majd holnap átnézem még1szer a szabályokat,meg a beállítást...
Úgy is kell egy-két pályán változtatnom.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
ciry
őstag
Most játszottam 3 kört ott 2 arany, 1 bronz
Utolsó nagyon ott volt(az első Jalalabad), tetszett a sok adok-kapok
Sajna azt buktukAludd ki magad és ha képtelen vagy a térképet figyelve bombázni, menj a földön és jól fogsz szórakozni!
[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
mackosajt
addikt
Te érezd magad le(meg)b@szva.
Kabóca legalább egy kicsit érezte, hogy kell a helis Kubrán.
Az ellen 2 helivel cirkált, a pyro-s gyerek meg padrapelt, én meg írok neked 88x, te meg válaszra sem méltatsz. Ennyire sz@r volt a múlkor a tea? xD Legközelebb te főzöd.
2 SS-t bevállaltam. Sam bánta.A TK elég bosszantó Gabesz. Azt tényleg mielőbb száműzni. Ráadásul olyanok is punisholtak, akik ismernek minket.
A Karkandos kört inkább nem kommentálom hosszan, de azért ha már tilos a baserape, az ilyen kempelőket, akik Target képén is látszanak, azokat valahogy büntessétek.
A sok kick vote-s gyereket én már rég száműztem volna. Nem kicsit volt zavaró majd 1 órán át a 2 srác szavazgatása. Játszanak inkább.
És egy jó tanács. Karkandon nem csak Hotel és Square létezik.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ciry
őstag
válasz mackosajt #19314 üzenetére
Nem olvastam és nem értelek
Legutóbb szétvertük az ellen heliseit a Classon Figyelmetlennel, nyomtuk a földieket is lefele ezerrel, nektek csak a zászlókat kellett volna behúzgálni, mégis mi nekünk kellett volna összeszednünk magunkat, nem nektek
Kettőnknek majdnem 60 ölése volt az ellenfél heliseinek meg vagy 10, gondolom amiatt kaptunk ki, mert nem lőttünk le mindenkit, mellesleg miénk lett az arany meg az ezüst is.
Nekem meg ez esett "jól".
Hátulsókat kell lebaszni, nem az elsőket(egyébként a Harvestet alig ismerem).
Ha meg azt mondom, hogy a tököm se akart helizni(ha jól megy az a baj, ha nem akkor az) akkor ezután csodálkozol?
Olvasni ismétlem nem olvastalak(melyik körben irkáltál?), a voip nem müködött, de nyerünk igy ismod.: teát nem te főzted, hanem a nejed, más tollával ne ékeskedj
Ha eljöttök hozzánk, főzök neked kólát is ha kell.[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
mackosajt
addikt
Kubra mindkét körében írtam, de ne vegyél komolyan. Akkor a CLASS-on azt próbáltam mondani, hogy milyen már, hogy mindenkit kilőttök, és közben egy fránya tank lő le titeket. Még ha AA lett volna.
Vigyázni kell a srácokkal, mert úgy veszem észre, mindenki elkezdett arra gyúrni, hogy tankkal szedje le a légkör zavaró elemeit.Láttam, hogy mobil AA-val, meg egyéb eszközökkel keseríted az ellen életét.
Amúgy elég idegesítő volt, hogy daquing után, ahol szintúgy nem volt túl eredményes a légi csapatunk, kisvártatva jött a kubra, és a tehénnel még a 2 SS is félő, mert ha megindul, nehéz megfogni.
Amúgy osztagban írtam, de csak amikor bent is voltál.
A Voip meg tényleg kár, hogy nem ment, mert néha biza jól jött volna, mikor Kabóca is pl. beült a helibe, hogy szóljak neki a felénk tartó TV raksiról. xD
Harvesten ott sem voltam.tea: nem is asszony, hanem a gép főzte. És igen, kérek majd kólát, ha te főzöd
-
ciry
őstag
válasz mackosajt #19318 üzenetére
Szólj akkor, hogy viccelsz
Harvesten meg te basztál le minket amerikai oldalt, hogy szedjük össze magunkat, a 10-15 pontosokkal bezzeg nem volt bajod
Utána következő körben meg valami 0-5-nél nekiálltál hizlalni magad te légvédelmi kommanderhernyó!"Csak semmi buzulás!"...
-
general
addikt
válasz eugabesz #19312 üzenetére
ok, kösz, akkor nincs veszve még...
ciry, erről a nézd a térképet című fejezetről én is tudnék mesélni neked, ugye, tudod...
egyébként 3 ellenség volt a zászlónál, egy hazai, annál a konkrét esetnél, jóhogy odabombáztam, a csapatot védtem, imádkoztam, hogy a miénk túlélje, erre megbüntet.... na mindegy, ez a teamkill szabály egy f@szság, ennyi erővel sehová se bombázz, ha fennt vagy, mert még eltelálsz valakit... elég ritka, hogy egy ellenség egyedül kószál valahol ugyebár...[ Szerkesztve ]
-
ciry
őstag
"Csak semmi buzulás!"...
-
general
addikt
ezt nem hiszitek el........ a 2F4Y-on voltam... helibe be, a pilóta "Eminem2345" oké, menjünk, ja közlegény, de reméltem, h x. account... egyből Refi (Daqing), mondom neki: EAST! nem, húzzuk a zászlót, látom, jön a másik heli, spottolom, nem emelkedik, nem tartja rá, sőt, forgolódik ott.... úhristen, mondom... le szedtek... írom neki, vak vagy öcsém? spottoltam a helit! nincs válasz. köv kör, én vezetek, rátartom a helire, semmi, hosszú másodpercekig, aztán halványan géppuska, na ekkor már röhögtem. megint beül mellém, mondom neki, NE, hop out... várok, beírom, hogy bocs, de nem tudsz helizni, hadd mebnjek.. semmi, na jó, redline, vagyis előtte még kiugrott a vízbe valahol.. be is írta, hogy swarc ban for teamkilling... mondom neki, nem is haltál meg , gyerek... köv kör, megint ott van, beül pilótának, na oké, kapsz nmég egy esélyt. erre elindul, hogy redline-oljon!!! mondom neki, azt sem tudod, mit akarsz csinálni...persze hamarabb halt meg, mint én!!! ha előbb kapcsolok...., mert láttam, hogy forog, mint a szélmalom ott kint, át is ültem, de nem értem vissza...(jah, merthogy medic volt, így engem gyógyított..) olyat röhögtem...
legközelebb nem jött...
de jött másik, beugrott gunnernek, menjünk..imádkoztam. na, hát megvan az ellen heli, rátartom, semmi... jézusom, még egy.. amikor már elég közel értem (a másik heli nem vett észre) akkor lövi gépfegyverrel... atyaég... mi van itt... a másik helijük le is szedett... na mondom, átállok, mert ez a csapat max 10 évesekből állhat... erre EZT kapom! ilyenért még nem rúgtak ki...... hát komolyan, rég röhögtem ilyen jót! -
gabipaci
őstag
válasz general #19325 üzenetére
Tegnap én is voltam ott, figyelgettem a szabályokat, jónak tűnik.
Ez a térfélvátós okosság sem rossz, de néha nagy a hátránya. Bár én még nem találkoztam olyan emberrel, aki azért váltott térfélt, hogy a nyerő csapatban legyen.Multkor (vagy 5 hónapja ) KisFonákkal már majdnem győzelemhez vittük a csapatot, mikor kitalálta, hogy menjünk át a másik oldalra, és fordítsuk vissza az állást.
Mit mondjak jó volt, de végülis nyertünk.Na, megyek, mert azt mondja Kriszta, hogy a "pakoljunk össze" az rám is vonatkozik...
Másfél óra múlva jó vagyok!!!!
Logitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
A game-monitor.com-ot használja valaki?
Elméletileg a szerver ip-re ha rákattintassz, akkor azonnal indítja a játékot, és csatlakozik is az adott szerverre.
Valamikor régen ez így is volt (valamit be kellett állítani, de már nem emlékszem mit) de most nem tudom megcsinálni. Valakinek működik?
Találtam egy bf2launcher nevű cuccot, de nem akar feltelepülni.
THXLogitech hardware tester
-
-=KIS_FoNaK=
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #19311 üzenetére
Így van, és a seatswitch is engedélyezve van. Nem találok rá szavakat, hogy mennyire jó szerver. úrisstteennn
Jó a voip!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
gabipaci
őstag
Mi ez a nagy csend? Fingott valaki?
Logitech hardware tester
-
mackosajt
addikt
válasz gabipaci #19331 üzenetére
Köszi szépen, hogy hagytátok magatokat lelőni.
Viop-ommal van valami, lehet mic boost hiánya van. majd meglesem. Pedig Swarccal is jo lett volna helizni többet.
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
válasz mackosajt #19332 üzenetére
hát ja, csináljad meg, mer' ez így nem jó... egész este pofáztam a nagy csendbe... elég langyos körök voltak sajna, Fushe-n is pont a végére lettünk sokan, amikor vége lett, az a pálya pedig király, csak kevesen szörnyű uncsi... azért Harvesten büszke voltam magamra, végig kommanderkedtem, és volt, hogy már nem volt zászlónk sem, és visszahoztuk!! meg is nyertük, örültem a 100 pontomnak!!
-
gabipaci
őstag
Én jó vagyok, a szerintetek 3 órakkor.
Tegnap is voltam, de sehol senki.Este jó volt a Class. Heliztem egy manussal, jó lövész volt (nem annyira, mint tegnap Mackó, le kéne vagdosni a mutatóujját!) összehaverkodtunk. Bár volt, hogy 4 lövésből nem találta el Maci helijét
Logitech hardware tester
-
mackosajt
addikt
válasz gabipaci #19337 üzenetére
Be is voltam trassolva, mikor a TV-s követés közben látom, hogy jön szembe a lövedék... aztán szerencsére csak ti haltatok meg.
-
AlWyn
csendes tag
Srácok lenne 1 kis problémánk a másik gépen.
Nem tudja valaki, hogy mért van, ha a gépen a net ki-be kapcsolgat kb 1 másodpercenként? Ruterünk van, rádiós, és abban a gépben vevő is van. Nemtudjuk mi lehet a probléma:S:S -
gabipaci
őstag
Nem kell regelni, az url game starter nevű ingyenes cumót kell telepíteni, és a registryben kell átírni egy sort, kikeresem, később.
Logitech hardware tester
-
maskimx
senior tag
Állítsd át a routert másik csatornára, azt hiszem összesen 13 közül választhatsz. Esélyes, hogy a közelben egy vezetéknélküli eszköz ugyanazt a csatornát használja, ezért összeakadnak. A cfosnak semmi köze nincs ehhez, nem is "optimalizálja" a netet, csak kicsit visszafogja a feltöltést, hogy a letöltés maxon mehessen. Régen volt értelme, ma már a legtöbb szolgáltató szabályozza a p2p-t, alacsonyabb prioritást adva neki, mint minden másnak. Így ha maxon töltesz fel, az ún. visszaigazoló csomagok akkor is elmennek, így nem fog akadozni a letöltés.
www.tacticalgamer.com
-
GameOver
aktív tag
ÚJ INFÓK A KÖVETKEZŐ FUNWAR-RAL KAPCSOLATBAN:
Időpont (végleges!): 2010.01.23. szombat 20:00
Pályák: FuShe Pass, Road to Jalalabad
Szabályok (ugyanazok, mint voltak):
Játékmód: Járműves
24 vs. 24
No BC (lopás sincs főbázisról)
Commander engedélyezett
Körök: 2-2 kör pályánként (oldalcserével)
Unlock engedélyezett
Clay/C4/akna engedélyezett
Teamkill: van, de saját akna nem sebez
Tickets: 600
Időkorlát: 30 perc/kör
Két kör után 10 perc szünetA ticketeket megpróbálják jól beállítani, hogy hosszabb körök legyenek, illetve a Battlerecordert is megpróbálják beüzemelni.
Eddig 23 fő jelentkezett: GameOver, gabipaci, }{3@Đ$}{0ot, peti800, ciry, Target78hu, mackosajt, swarc, Tono34, NiTRoV6, Fonak, Kisfonak, Pufajkás, Drizzt723, Szerkó, Ribiz Lee, maskimx, Odyn, AlWyn, Cirkon, keszegduda, Bavid, fpeter07
TEHÁT MÉG LEHET JELENTKEZNI!
fpeter07-től továbbra is várnék egy megerősítést, hogy valóban játszani szeretne-e? Egyszer félig-meddig jelentkezett, de azóta semmi életjel.
Commander kerestetik! Pálya és oldal megjelöléssel. A helisek, repülősök –ha nincs ellenvélemény– ugyanazok lesznek, mint akik az első meccsen voltak. Jalalabadra lehet még jelentkezni tankosnak. Egy-egy tankot –engedelmetekkel– mindkét körben én vinnék, de három tankos hely még kiadó.
-
GameOver
aktív tag
Imádlak Titeket srácok, minden faszán klappol!
Commanderek:
- Jalalabad USMC: ciry
- Jalalabad MEC: maskimx (privátban jelentkezett)
- FuShe USMC: }{3@Đ$}{0ot
- FuShe PLA: }{3@Đ$}{0otZaitzev jelentkezése rögzítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest