Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
endrodiz
tag
válasz pocki66 #16397 üzenetére
ha warezban akarod kipróbálni (én is ott kezdtem) ne rakj fel peccset, ahhoz nincs crack... 1.02442.0 verzióval találsz kb. 50 "feltört" szervert, ahol játszhatsz online. ne reklámozd, hogy warez, mert ott se nagyon szeretik. kicsit más az egész, kicsit könnyebb, de ízelítőnek jó, ha szereted az ilyesmit, hamar meg fogod venni -> onnantól meg jöhet a peccs (1.0-ban ajánlom figyelmedbe az NRNS szervereket)
Ja és kérdezd meg az SG-seket is: lesz a válaszokban sűrű anyázás is...
Pedal to the metal... | Galaxy 3 | GTR-Masters.hu
-
pocki66
csendes tag
válasz endrodiz #16401 üzenetére
Na végre valaki aki törtön kezdte. A lényeg az hogy még mindig nem tom hogy tudok csatlakozni a szerókra.
Felk*rták az agyam úgyhogy azért is megveszem eredetibe és szétmixelem az agyatokat!
Addig cs-vel gyakorlok (eredetin).A letöltött Battlefieldtől meg megszabadultam 24 órán belül, és nem terjesztettem, úgyhogy nem követtem el bűncselekményt, csak szoftverhamisítás áldozata lettem.
Ha valakit megsértettem akkor boccs.
-
maskimx
senior tag
válasz pocki66 #16403 üzenetére
Jó, azért ne vedd ennyire komolyan, én is törttel próbáltam vagy 3 éve, antik szerókon csináltam is 5000 pontot, aztán egy havertól kaptam egy eredetit ajándékba.. de megvettem volna magamtól is
A 24 órás szabály amúgy urban legend, ha egyszer letöltötted, abban a pillanatban bűnözővé váltál, akár terjeszted, akár nem. Csak zenét és filmet lehet letölteni, saját használatra. De ha már seedeled, az megint bűncselekmény.
Engem amúgy nem zavar, én is mindig kipróbálom amit meg akarok venni, csak azért mondom, mert sokan nem tudják.www.tacticalgamer.com
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
LOL megint bannolva lettem AB-ról,Nitro fasza haverjaid vannak tényleg!
Kalledyret nevű gyerek bannolt most!--------NOOB!
gondolom a Theo gyereket ismered,már az is mondta hogy cheater greddy!
Ha nem tudnak játszani akkor minek jön fel?
Mind1 noobs!!™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
NiTRoV6
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #16406 üzenetére
Egy kicsit túlreagálja a dolgokat a gyerek mást is kirúgott badycamp miatt!
-
pityaa23
senior tag
van megoldás win 7alatt, én is azzal tolom, viszont nekem nem ismeri fel a special forces-t.. Erre kellene keresnem vmit. Így elvesznek a jó kis fegyók...
pbre megoldás: http://pcforum.hu/tudastar/53643/Punkbuster+Windows+7+fix.html -
endrodiz
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #16408 üzenetére
...mondjuk ilyen Nick-re én is tolnék min. egy Kick for name violation-t...
Pedal to the metal... | Galaxy 3 | GTR-Masters.hu
-
mackosajt
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #16413 üzenetére
HOgyan engedi? Amikor létrehoztad a profilt, akkor így írtad be? Vagy utólag mókultál rajta?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
DjT4y$: ez ki a rák? tegnap regisztrált böffre, ma porHC-n tolja az EA HUN-on, úgy lő halál pontosan gyalogra, heliből, épületbe be, hogy közben a kommanderének semmije sincs, meg kommanderük se biztos, hogy volt.
Kiléptem, aztán pár perc múlva már C*L*S* DjT4y$ néven volt az EA HUN-oson.
Fonak? Ismeritek? AMúgy magyar... de gyanítom, hogy egy újabb rendes figura, aki kipróbálta az haver kiegészítőjét a gémen.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz mackosajt #16414 üzenetére
Amikor létrehoztad a profilt, akkor így írtad be?
Ezt hogy érted?
ahogy van most az accountom,úgy van beírva,semmi módosítás nincs!
}{3@|)$}{0Ot,így van leírva!
De ha van kedved akkor kereshetsz ilyen féle accountokat!
Találsz egy párat az is biztos!™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
mackosajt
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #16416 üzenetére
A lényeg, hogy annyira nem szeretik az adminok a karaktereid. Ha normálisan írtad volna be, biztos kevesebben néznének "hekkernek"
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ciry
őstag
Van amúgy ma Class, más kérdés, hogy kb. 10 percig tudtam maradni, utána kinyomott az asszony a gép elől
"Csak semmi buzulás!"...
-
gabipaci
őstag
Egy kérdés:
Meg lehet azt valahogy csinálni, hogy újratelepítés után ne kezdjen el ugatni a bácsi, hogy bla bla bla, ez itt az uav, ala la ez itt a medic kaszt, meg ilyesmi.
THXLogitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #16420 üzenetére
Formatcékettőspont volt, mindent leszedtem a vinyóról.
Akkor csak halgassam csendben, ahogy elugatja egyszer a mondókáját....Logitech hardware tester
-
Szandi19
csendes tag
Hogy kell zúmolni?
-
ricsy888
senior tag
Egy nagyon hülye kérdésem lenne. Miért van az, hogy a helinél (csapatszállítónál nem) és a vadászgépeknél felszállás után felrobbanok? Tuti, hogy nem kilőnek, hanem kigyullad a motor és felrobban.
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
ciry
őstag
válasz general #16435 üzenetére
Te beteg vagy ember
Te is 0(nulla) pontosként indulnál, tényleg csak fuvarozni marha izgalmas lehetA "másik" szerveren remek volt a színvonal: baj volt, hogy 2 ültek heliben és borzalmas bénék voltak az ellennél, meg, "mindig lelő" alapon kurva anyáztak, meg direkt belémrammoltak
10-12 évesek lehetnek"Csak semmi buzulás!"...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
parancsolj itt van a statrendszere: www.Bfstats.info
Ide beregisztrálsz és mehet a FIGHT!
Itt nem kell ilyen hülye medálokat összeszedni hogy ne kapd meg a 4 csillagot!
Itt ha eléred a 100.000 pontot akkor 4 csillag,nézd meg a ranglistát!™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
jah és még azt is kihagytam ha nem tudtad volna,hogy CO-OP módban is vannak rankedek
Igaz ott legtöbbször a gép ellen kell játszani mert oda ritkán járnak de ott is lehet rangot szerezni!
De ott elég brutálisul van a pontrendszer.
Volt egyszer olyan hogy,felmentem valahova és az első rang 100 pontnál volt,utána 150,utána 10.000 meg a Colonel rang ott volt vagy 250.000 pontnál szóval vannak ilyenek is!™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
GameOver
aktív tag
Nem olyan izgalmas az... Voltak (Vannak?) olyan szervereik, ahol rengeteg heli, repcsi spawnolt, ill. egy ugyanilyen tankos változatban is. Azok izgalmasak voltak, azokat rendszeresen látogattam, de mióta kitalálták ezt az elképesztő ökörséget, azóta egy percet nem játszottam ezeken a szervereken.
-
Syklas
tag
Tegnap este Ciry kár hogy leleptél.. ( vagy talán szerencséd.).. mert igen is volt élet a Classon.. Csak kicsit másképp.. Egy újabb kis lelkisérült identitás zavaros pubertás rosszcsont formájában.. Ö lenne az.. A módszere a következő.. helivel kezdte.. (persze szólóban) És a Tv rakétával terrorizálta a gyalogságot.. lehettél akárhol.. 200méteről kilőtt bárhol is vagy.. (lehettél akár az épületben vagy a nagy sötét erdő közepén.. a rakétája megtalált) 10perc múlva lelépet a fél szerver mire mindenkinek leesett hogy hogy csinálja.. (ugye nem kell részleteznem!!) ÉN is csak azért maradtam hogy végre kiéljem mazochista hajlamaimat.. Aztán mikor ilyen bosszantó módon hülyére mészárolt minket.. ( a végén már j10 gépágyújával kilőtt még a fal mögül is!) még Poénkodót is rajtunk!!! ..és még nem is titkolta a módszerét.. Sőt.. még maga is meglepődött hogy LOL milyen klafa ez a cheat amit ép most szereztem be.. NA KI a Király!!! ( gondolta magába!)
Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
ciry
őstag
válasz Syklas #16440 üzenetére
Muszáj volt sajna koccolnom
Valamikor beszéljünk már meg egy kis Classozást, mert ez a szerver(ha csak nincs Veny-es rajta), eléggé könnyű.Most is volt egy rettegett román helis, akit a gunnerem nemigen lőtt le és mondta milyen kemény.
Mondtam béna(az ellen), mert sokat hibázik.
Elmentem egyedül (miután lekoccolt a lövészem), 2-szer lekaptam azonnal disconnecteltNem is tudom Kisfonákék, meg Myloo mit csinálna ezekkel
Holnap este Classolás?
Nitro!: Az egyik anyázós az volt aki klántagod akart lenni!
[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
mackosajt
addikt
este én is jövök, várjatok meg, de a calss-on legyen mindenki, ne azon a sz@ron.
Igyekszem, csak picit vakolnom kell majd, meg ilyenek.
-
Target78hu
aktív tag
Ezért lenne jó akár csak egy kick jog a szerón ,azoknak akik ottan soxor megfordulnak ,hogy ha nincs egy admin se ,azért lehessen kidobni az ilyeneket (is).
Ez nem csak bf2ben bosszantó ,hogy szabadon vandálkodik valaki ,hanem pl LFSnél is ,ha nuku admin és nincs kiszavazási lehetőség ,akkor a nép szépen elfogy s kiürül a szerver...(jó a kiszavazással vissza szoktak élni sajnos ,de ha több jó ámber van ,akkor hatékony).
Éne pl sampban vagy lfs ben ,ha a vendég rendszeresen gyün és nem vérpityúka ,akkor adok/adtam admin jogot egy idő után, persze nem rögtön ban csak fokozatosan spec-kick-ban ;) Volt aki bevált volt aki visszaélt vele ,de ez előferdül ,hálisten nem vagyunk egyformák! Csak javaslatnak szántam ,ne vegye senki zokon vagy támadásnak ;)Mackó ,Te meg hagyd azt a comcéd társulatot,mert az "én vagyok az isten mindenki más lámi" stílussal szemben annyit ér nekik a véleményed ,mint döglött lónak a patkó kovács (1v1 a csapatjátékban az a menő a többi pubiláminub - igaz classon gyalogos vs tank,heli,repcs vagy 2-3 katona szokott lenni és 80% ban a túlerő győz ,de ott a mindennél többet érő 20% is ; )
Amúgy nem a részvétel a győzelem ,hanem a fontos!hkv.hu
-
mackosajt
addikt
válasz Target78hu #16443 üzenetére
csak azé nem hagyom, mert unom, hogy a hcproválogatottűberprofik ugatnak, hogy mit kéne, meg hogy, közben olyan magasan hordják az orrukat, hogy nem jönnek publicolni, mert az nem menő náluk... csak az 1v1....
előzőben meg elírtam: CLASS
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
szerintem rám is számíthattok!
tegnap este még a kíváncsiság kedvéért felmentem az EA HUNra, hogy tudok-e játszani, vagy bennem van-e a hiba, mert délután semmit nem tudtam csinálni, úgy szaggatott a szerver. most jó volt, nem szaggattam csak néhányszor. össze is kerültem egy Cobrában egy német sráccal, voipoztunk is. na mondom, ne má, megint valai kezdő gunnernek, itt fogok szenvedni, nem volt kedvem este is szopatni magam. hát mit mondjak, a gyerek úgy lőtte a heliket a tejfelben, hogy csak néztem... 10-ből talán két lövést hibázott. iszonyat jól nyomta, és ráadásul tuti nem csítelt, mert kiakadt ő is, amikor az ellennél a j10 sorba szedett le minket, és anyázott, hogy tuti "no fog" csítje van a gyereknek, mert így nem lehet. jó persze, most mondhatjátok, hogy csak vetített, de érezni azt valakin, ahogy beszél, viselkedik. profi volt a srác, harcmodorban is, figyelt, számolt, ahogy kell. és helyeselt, amikor én is mondtam, mit merre ( kiugrott a Refi fölött húzni, magasan, én fedeztem stb), egész jól működtünk együtt, élvezet volt a repülés! sajnos nem tudtam végigvinni a kört, mert telefonom volt, bosszankodtam is. le is léptek aztán páran az ellentől... :-) sajnos, a nevét elfelejtettem, pedig próbáltam megjegyezni.
de hálistennek nem csak csalókkal találkozik az ember! -
myloo
tag
A gyerek használt valamit az biztos , egy fél körig én voltam a gunner nála és mindent látot.
ha az épület mogott volt valaki akit én nem lattam gunnerként ő odaált és várt mert tudta hogy ott van .Sokszor észrevettem hogy ő hogy láthat az erdő közepén egy hasaló embert ,de azt hittem én vagyok a vak. DE nem igy volt, valamit hasznalt az biztos.
MEllette azt el kell mondanom hogy olyan jó pilóta volt hogy minimum 1000 órát helizett már, mert olyan dolgokat csinált amit csak nagyon nagyon jó helisek tudnak (pl: kis Fonak )
a kis hidak alatt ugy szállt át a helivel hogy közben 360 fokot fordult a heli meg ilyenekkel tette érdekesség a repkedést . Nagy élmény volt. És cheterekhez nem jellemzően húzta a zászlókat . És akárhányszor hibáztam nem szövegelt egyszer sem hogy béna vagyok szálljak ki.
Kár, jó játékos lehet pedig cheat nélkül is .Munkahelyen : - Te mióta dolgozol itt ? - Hát mióta megfenyegettek, hogy kirugnak .
Új hozzászólás Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest