Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz whitezo88 #14112 üzenetére
Szomorú ha egy hónap sem kellett, hogy máris legyenek csalók. Én is PC párti vagyok alapvetően, de konzolon azért erre sokkal csekélyebb esély van. Anno a Bad Company 2-nél is X360 verzióról váltottam PC-re és rögtön fel is húzott, hogy vannak cheaterek. Amint az egyik cheatet felszámolta a DICE, már jött a többi is. A megoldás csak az volt, hogy kiléptem a szerverről és reménykedtem, hogy a következőn már nem lesz. Elég béna anti-cheat rendszer van a PC-s BF-ekben.
-
RaGi91
senior tag
válasz whitezo88 #14112 üzenetére
Ma 64-8-at mentem soloba operations-be scouttal. Russain 1895 4x zoom. 400dpi, játékban 10% érzékenység. Nagyon szépen adja, jól lehet lőni. Nem hátul kempeltem, hanem mindig valamelyik pontot védtem, meg is nyertük szépen. Mondjuk volt velem egy rendes medic kivételesen. Ammo-t azt viszont vadászni kellett.
Vannak nagyon jó játékosok, de persze ezzel nem azt mondom, hogy az általad említett delikvens nem csalt, csak annyit, hogy van rá reális esély, hogy csak jó és mondjuk volt vele egy haver medic, meg egy squad.
Mondjuk vannak csalók bőven
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest