Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz prokxy #23728 üzenetére

    Én tavaly januárban vettem először konzolt (X360). Addig csak PC-n nyomtam mindent. Az első élmények FPS-en azért elég kemények. Kvázi újra kellett tanulni az irányítást. Az első multim a Titanfall volt konzolon. Addigra azért már az irányítás ment, de ennek ellenére én voltam mindenkinek a belépő killje. Aztán rájöttem a finomságokat (ill. kiismertem a pályákat, fegyvereket, stb.) és egy idő után piszok jól ment. Most váltottam Xbox One-ra 2 hete. Beléptem itt is a Titanfall-ba, hogy lássam megy-e még és mivel új szerver, így az eredményeim itt nem látszódtak ráhoztam a frászt pár meneten az ellenfelekre, mert simán ment a 20-30 kill. Szóval meg lehet szokni, de pl. BF1-nél azt olvastam sok-sok helyen, hogy nagyon érdemes a kontroller beállításait egyénre szabni.

    (#23730) prokxy: update-k milyen gyakran jönnek/jöttek ki?

    MÁS: Ezt a streamet nézem egy ideje és nem értem, hogy van, hogy ilyen gyorsan mozog a csávó benne? amikor én játszom akkor ehhez képest vánszorog a bakám.

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák