Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz daveoff #12297 üzenetére

    Én az utóbbi évek tapasztalata alapján mondom, hogy PC-re biztosan nem veszek megjelenéskor EA játékot soha többé. Több címmel is (köztük Battlefield-ekkel) megjártam már azt, hogy az első 1-2 hónap arról szól PC-n, hogy próbálják gatyába rázni a játékot. Akkor ennyi erővel megspórolhatom magamnak ezt az időszakot és 1-2 hónappal odébb, jóárasítva valami akcióban megveszem.

    Ehhez képest most az Xboxos Battlefield 1 egészen meglepett, kellemes csalódás. Nem vettem volna meg, de adták a gép mellé ajándékba, hát akkor egye fene alapon leszedtem. Az EA szerverek időnkénti elhasalását már rég nem veszem zokon, majd lecseng a hype és ezek is elmúlnak.

    A PC-s verziót is ki fogják fésülni idővel. Anno mikor legutóbb feladtam konzolos karrierem még Xbox 360-ról jöttem vissza PC-re, az ottani Bad Company 2-t adtam fel és vettem meg aztán PC-re is. Már bő fél éve kint volt a játék és nem volt vele különösebben gondom, de sok PC-s ismerősöm mondta, hogy az elején még voltak benne idegesítő hibák bőven.

Új hozzászólás Aktív témák