Új hozzászólás Aktív témák

  • giornalista

    senior tag

    válasz SyMbioTe #12143 üzenetére

    a szabály és a cél két külön dolog. a cél természetesen adott, de ez még mindig egy FPS. a conquest egy kiváló taktikus játékmód, és félre ne érts, én is igyekszem mindig PTFO-zni és többre is tartom azokat, akik így játszanak. kevés nagyobb játékélmény van annál, mint amikor pubiban összeáll egy jó squad, támadjuk a pontokat, felszedjük egymást, odafigyelünk, ne adj isten még kommunikálunk is.

    viszont erre erőszakkal nem lehet rávenni senkit. én mindig rosszabbul éreztem magam a sniper limites pályákon, mert ad abszurdum belőlem sem lehetett sniper, pedig lehet, hogy épp azzal mentem volna egy kört.

    tegyük fel, hogy a jól használt sniper valamennyire fontos csapattag lehet. spottol, távolból véd zászlókat, idegesti az ellenfelet. ha bevezeted a limitet, akkor lehet, hogy az ellenfélnél lesz 3 ilyen sniper, nálad viszont 0, mert a 3 slotot lefoglalják a bokorban kempelő, valóban 1-1 headshotért játszó sniperek. így máris nincs countered a 3 jó sniperre, mert a többi class esélytelen velük szemben.

    egyébként tesztszervereken ki lehetne próbálni ezt, mert lehet, hogy tévedek és jobb lenne a játékélmény összességében. meg lehetne próbálni szabályokat bevezetni a conquesten (a többin szvsz felesleges), de egyelőre CTE sincs, ha jól tudom. pusztán végiggondolva nem tűnik jó megoldásnak, de ez nem jelent semmit.

Új hozzászólás Aktív témák