Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
A spoiler formázás elérhető a topikban, kérlek használjátok!
▼ Fontos tudnivaló a PC-s változattal kapcsolatban! ▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Bad Pritt #1650 üzenetére
Tudom, hogy miatta bénul le, igazad van, most így hirtelen összeraktam, hogy akkor ez tényleg nem játszódhat abban az időben. A Batman lore-t igazából csak az Arkham játékokból ismerem, de ott elolvastam mindent róla és elég sok info van a karakterek leírásánál. Akkor bocsi mindenkitől a dühöngés miatt
-
birorichard
őstag
Na, végeztem, ugyan nem 100%, de YT-on megnéztem a teljes befejezést, biztos, ami biztos.
Mit mondjak? Megvett kilóra. A sztori, a hangulat, a látvány, a hangok, a zene, a játékmenet, mind-mind majdhogynem tökéletes. Így kell jó folytatást készíteni, nem pusztán egy reskin, hanem egy teljesen új játék. 10/10, vagy legyen 9/10 a PC-változat miatt. Igen, annyira jó, hogy ennyire képes elhomályosítani egy ilyen nagy bakit!(#1648) HussarF: Elvileg jó végén jön a patch. Nyugi, abból a szempontból nehéz elspoilerezni a dolgokat ilyen témában, mert nem feltétlen minden az, ami elsőre látszik egy képen.
Aki látta a végét, annak mi jött le belőle?
Én maradnék annál, hogy ha meg nem is haltak a robbanásban, de Bruce Wayne-t mindenképpen "megölte" vele, aztán valahol max anonimitásban tengetik majd életüket egy lakatlan szigeten, ideje bőven volt rá megtervezni. A denevérfigura meg a "szelleme", a lenyomata Gotham-en, ami akkor is jelen van és jelen lesz, mikor már rég nem is él, szóval legendává vált, és képes volt megváltoztatni a tetteivel a várost, hiszen két hasonlóan induló konfliktus az ő gyerekkorában halállal végződött, itt viszont Batman tevékenysége olyan rettegést ültetett el a bűnözők szívében, amit egyhamar nem fognak kiheverni, és valamilyen szinten megváltoztatta a világot, ahol élt - biztonságosabb lett. [ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
válasz birorichard #1652 üzenetére
Igazából Bruce Vayne nem halt meg csak megjátszotta a halálátt,ahogy halhattad "its the only way to protect them", az a valaki pedig a végén batman volt húsvér valójában csak még fejletteb kütyükkel valamint használja a toxint amit scarecrow használt.Persze valami gyengébb hogy ne haljanak meg tőle Nekem ez jött le. [ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
birorichard
őstag
válasz killer095 #1653 üzenetére
Igen, az a másik lehetőség, nekem is eszembe jutott a Scarecrow toxinja, a jelmez meg erősen Batman Beyond-os volt... Bár egyik sem zárja ki a másikat, sőt, szerintem még az írók sem tudják. Hát, na ilyen egy jó befejezés.
"its the only way to protect them" - ezt ugyanúgy lehet érteni így is, mint úgy is. Biztos, nem véletlen, hogy nem mutatták, mindenesetre Bruce Wayne így vagy úgy, de meghalt, vele együtt az egyetlen félelme, hogy a barátait, a hozzá közel állókat bánthatják.[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
killer095
őstag
válasz birorichard #1655 üzenetére
Ezmiféle keverék [ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
addikt
Közben lett bizonyíték arra, hogy a dedikált PhysX kártya még mindig egy nagyon hasznos dolog:
GTX 770 magában, összes GW effekt ON: 31 avg FPS
GTX 770 + GTX 750, összes GW effekt ON: 47 avg FPS
Nálam sajnos a 650Ti sem működött,így eladtam és nincs most PhysX kártyám, de most megjöt a kedvem. Találtam jó árban GT 740-est, azzal már lehet működne. Csak már kicsit unom a kísérletezést...
-
birorichard
őstag
válasz killer095 #1657 üzenetére
Ki tudja, hogy az ő olvasatukban ki lesz az "új" Batman, végül is a rész címadó szereplője... (#1658) HussarF: Nem akarok beleszólni, de nem jobb volna a kettő helyett majd egy dx12-es kártya valamikor tavasz-nyár környékén? Én is gondolkoztam korábban SLI-ben, de aztán utánaolvastam fórumon, aztán annyira ott sem ajánlották már.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz birorichard #1659 üzenetére
Ez nem SLI. Mindegy
-
birorichard
őstag
válasz HussarF #1660 üzenetére
Ez átjött, csak említettem, hogy én abban gondolkoztam, de a két kártya árából talán érdemesebb venni egy új architektúrájú dx12 teljes kompatibilitású kártyát majd, ami sokkal jobb befektetés rövid és hosszabb távon is. Na de mindegy, nem akartam beleszólni meg offolni.
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
birorichard
őstag
Lehet tudni, hogy pontosan mi lesz az SP-ben? Én nem nagyon találtam,csak annyit, hogy "The Season Pass will get you a variety of brand new content including story missions, additional super-villains invading Gotham City, legendary Batmobile skins, advanced challenge maps, alternative character skins, and new drivable race tracks."
Ha lesz egy story DLC, és 5 skin meg pár challange map, akkor nem biztos, h megvenném...
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz birorichard #1664 üzenetére
Itt is lett hírezve anno!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
nagyúr
válasz birorichard #1664 üzenetére
6 hónapig sztori és egyebek... pl a Batgirl epizódok.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
TBT
addikt
-
birorichard
őstag
válasz FollowTheORI #1666 üzenetére
Köszi.
-
Anubris
őstag
Azoknak akik végigvitték már a játékot és esetleg nem találtak meg minden "easter eggs"-t.
Batgirl ruhája nem is tudtam, hogy benne van. -
Anubris
őstag
Ha valakit esetleg érdekel, most német ebay-en látok egy season pass-t 5 euro-ért.
-
birorichard
őstag
"Our continued focus on getting the right PC fixes in place for the main game has had an impact on the development of all DLC content for the PC version of the game. This means that the Batman: Arkham Knight – Batgirl: A Matter of Family DLC will not be available on July 14th for those who are currently playing the PC version of the game. We apologize for the delay and only want to make sure that any content that we offer is up to the standards that PC players expect."
Nem mondom, hogy nem várom, de azért egy szimpatikus lépés.
-
Bjørgersson
félisten
válasz birorichard #1674 üzenetére
Gondolom a PC verzió állapotáról nem mondtak semmit?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
cyberkind
félisten
válasz Bjørgersson #1675 üzenetére
Minek arról beszélni, halottról jót vagy semmit.
-
birorichard
őstag
De, viszont csak annyit, h sűrű elnézést kérések közepette jelezték, h továbbra is dolgoznak rajta, és jövő héten jelentkeznek újabb infókkal. Kb. hó végére érkezik szerintem a patch.
Harley Quinn DLC jópofa volt, csak sajnos rövid...
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Kész a 100%. Megnéztem a befejezést, de most azon agyalok, mivel lett volna más, ha nem csinálok meg mindent, mielőtt befejezem. Tudja valaki, mivel lett volna más a vége?
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
TBT
addikt
Dehogynem!
-
gyimger
őstag
Nehéz nem 100%-ot találni, mert persze, hogy mindenki azzal henceg, nem a vágottal.
De már értem, hogy miért írták, hogy a "második befejezés" gáz. De ezt folytatni... Ha nem egy Earth 0 krízissel, vagy Multiverssel, akkor nem tudom, hogy."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
( V )
veterán
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
gyimger
őstag
Nem tudjátok véletlen, találok-e brute-ot befejezett játékban, sztorin kívül?
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Anubris
őstag
Konzolon megjelent ma a Batgirl dlc. Állítólag rövid, kb másfél óra és nem nagy szám.
Remélem majd ha PC-re is megjelenik egyszer akkor így már ez a karakter is feloldható lesz moddolással, hogy a városban lehessen vele szórakozni.
Kíváncsi vagyok a héten mikor lesz update a PC-s helyzetről.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Végül is csak eljutottunk oda ahova a kezdetekkor nem akarták, ősszel jön az "új" Batman.
Ja és egy kis ajándék: Akik az Arkham Knight visszavonása előtt már beszerezték a programot, természetesen továbbra is számíthatnak a játék teljesítményét javító foltokra, de a DLC-k majd csak a hibátlan változat megjelenése után lesznek elérhetők számukra.
-
cyberkind
félisten
válasz birorichard #1690 üzenetére
Ignhungary.
-
birorichard
őstag
válasz cyberkind #1691 üzenetére
"A játék Steam oldalán az őszre datálják a számítógépes port elkészültét (legalábbis SteamOS-re, Macre, és Linuxra)"
Ez már kezdetek óta így volt tervezve. Én egyébként bízok benne, hogy hó végén érkezik.
Ami inkább elszomorít, hogy a Batgirl DLC is csak valami egy 1-1,5 órás... :/
(#1688) Anubris: állítólag pénteken.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz birorichard #1692 üzenetére
Én a City-ből indulva nem gondolom, szerintem itt is az lesz.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz cyberkind #1693 üzenetére
Attól most kicsit nagyobb a baj, ott DX9 módban játszható volt megjelenést követően gyengébb gépeken is, itt viszont high-end konfigokon is akad. Örülök, hogy visszavonták a forgalmazását PC-n, sokkal motiválóbban hat ez, mint a "jó ez így is, majd fél év alatt befoltozzuk" hozzáállás.
A DLC-k átütemezése miatt sem gondolom, hogy hónapokig dolgoznának rajta. A Batgirl csúszik 2 hetet, aztán hozzáigazítják a többi platformhoz.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz birorichard #1694 üzenetére
Lehet hogy itt játszható lenne, de még választani se lehet, ha teljesen újraírják pc-re akkor oké lesz, ellenkező esetben Gta 4.
-
cyberkind
félisten
És tényleg megkapjuk a 89-es Batmobile-t.
-
4264adam
veterán
Újra kezdtem a Batman sorozatot.
Batman - Arkham Asylum 51% fő történet.
Batman -Arkham City folyamatbanDirekt a történet-re figyelek most. Első részben nem tudom mit hagyhattam ennyire ki. Riddlet is direkt keresgéltem. Eszméletlen kidolgozott az egész történet. Már az első részben is benne van a Physx füst effektje és mindössze 700MB Vram szükséges teljes grafikán. Arkham City még öszetetteb, csiszolt harcrendszer, csiszolt grafika, Nyitott környezet és teljes grafikán 1000MB Vramot ha kér és 2,5GB Ramot. Mindezt fix 60FPS-el, füst effekt itt is megvan. Csodálatos, hogy széttudták barmolni az utolsó részt optimalizáltság terén amikor 7 éve egy működő motorjuk volt pc-re, második résszel megismerték a nyitott világot az is tökéletes lett.
-
Bjørgersson
félisten
válasz 4264adam #1699 üzenetére
Én is nekikezdtem múlt héten, az Asylum kb. egy nap volt hardon, a City new game plust viszont csak tegnap tudtam elkezdeni, mert volt egy kis gond a kontrollerrel. A PhysX viszont... jó lenne, de nekem már az Asylumban is eszméletlenül be tud lassulni a játék, hiába csak normalra van állítva, 8-9 fps volt a rekord, úgyhogy ki is kapcsoltam.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hír Vélemény: Batman bedobta a törölközőt, a kiadó visszafizetheti a vételárat
- Hír Vélemény: Batman visszatért a Steamre, de nem kellett volna
- Hír Megérkezett a Batman: Arkham Knight legnagyobb PC-s javítása
- Hír Vélemény: az erőforrások kreálása öli meg az új Batman játékot?
- Hír Vélemény: Batman csúnyán hátba szúrta a PC-seket
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest