Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
-
GAMEPOD.hu
A spoiler formázás elérhető a topikban, kérlek használjátok!
▼ Fontos tudnivaló a PC-s változattal kapcsolatban! ▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
De annyit elértek vele, hogy most bővitem a Ramot 12GB-ra míg 8k-ba kerül 4GB HyperX
-
zegi_norbi
tag
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
vitaro
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
Most olvastam, hogy a játék bekapcsolt GameWorks effektekkel visszavált DX10-be, ha minden igaz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
BalaNce87
addikt
válasz J.Hetfield #1134 üzenetére
Na ez mindennek a teteje Szerintem annyit kellett volna írniuk, hogy kérlek még ne indítsátok el. MAjd szólunk egy hónap múlva...
Ilyet le mernek írni, hogy AMD karikon szaggathat még akkor is ha minden szart leteszel low-ra??? Mert AMD? Az ilyet fel kéne négyelni -
cyberkind
félisten
válasz Bjørgersson #1157 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak érdekesség, de most olvastam:
Nézzétek már meg, ha fut a játék, a Steam kijelzi hogy mivel játszotok? Állítólag sokaknál nem.
Live-Die-Respawn
-
Bjørgersson
félisten
Nekem tuti nem, mindig offline vagyok.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz GegeWarrior #1165 üzenetére
Csak remélni tudjuk.
-
cyberkind
félisten
válasz GegeWarrior #1165 üzenetére
Ha a Rocksteady olyan jól csinálja a javításokat mint a Batman játékokat, akkor van remény, de különben javaslom a Ps4 verzió beszerzését, az még szebb lesz egy darabig.
-
törölt tag
-
cyberkind
félisten
válasz #85552128 #1168 üzenetére
Akkor reménytelen, még ha ki is veszik a 30 fps lock-kot, akkor is szebb Ps4-en, ami egy szaros 100k-s géptől csoda.
------------
Kiadták az ajánlott beállításokat, a Gameworks off-fal jobb lesz a játék, én erre magamtól rájöttem ezek meg ennyit tudnak tenni, ássák el magukat, milyen fejlesztők meg programozók ezek.
De egyébként ugyanaz van mint a City-nél, csak itt még szarabb a helyzet, és nem választható a DX verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
-
GegeWarrior
senior tag
Legalább az eladók normálisan állnak a dologhoz. Nem gondoltam volna, hogy így búcsúzik ez a király sorozat
Pedig ahogy hallom magával a játékmenettel nem lenne semmi baj, mondjuk ezt magamtól is sejtettemREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
cyberkind
félisten
válasz birorichard #1172 üzenetére
Dx 11 Gameworks off-fal is jól megy a játék csak az a szaros 30 fps lock van még, amit én nem vehetek ki mert behal a játék.
(#1170) Prosector
Szartak ezek az egészbe bele, nekem egy szavam se lehet, mert ingyen kaptam a játékot a vga mellé, de (főként) ezért a játékért vettem ilyen drága vga-t, csak minek. -
marilllyo
veterán
Mit jelent az a FEAR jel ami néha felvillan a képernyő bal felső sarkában?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Bjørgersson
félisten
válasz marilllyo #1174 üzenetére
Gondolom a fear takedown lenne.
-
Csabee86
senior tag
Van remény, hogy a beállításokba bekerül a high és az ultra?
-
cyberkind
félisten
válasz Csabee86 #1177 üzenetére
Na és az Ultra-hoz milyen vga-t teszel?
Mert gyanítom a High-hoz jó lenne a 980Ti, az Ultra-hoz meg a Titan X?Tök jó, amíg a nappalidobozokon szebb is, még jóval olcsóbb is.
(#1176) Prosector
Én is azt mondom mindenkinek hogy nehogy megvegye, hanem csinálja "okosan", mert ez egy fillért nem ér.[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
válasz cyberkind #1179 üzenetére
Elvileg rajta vannak az ügyön, az első eredmények bíztatóak voltak, de én úgy vagyok vele, hogy a kiadónak kellene fizetnie azért, hogy lekalózkodjam...
A port minősége, a gyerek a Rocksteady, a mobil meg a PC. Szerk: A tok a Devour.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Bad Pritt
félisten
Srácok... eljutott már valaki a sztoriban az ominózus You will bring death to all who follow you részig? Aki igen, az tudja mire gondolok... Ez így nagyon nem egyszerű történet.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Csabee86
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne. Valamelyikőtök megvette a PC-s Memorial vagy Limited kiadást Pc-re? Van benne fémtok? Ha igen mekkora?
-
Bjørgersson
félisten
válasz vegitossj7 #1180 üzenetére
*Iron Galaxy Studios
-
addikt
válasz Bjørgersson #1184 üzenetére
Nem az Iron Galaxy Studios most itt a fő hibás, nem kell letolni a felelősséget a Rocksteady-ről sem. 8 hét alatt nem elhet megcsinálni egy normális portot. Itt inkább a WB Games lehet a legnagyobb hunyó. Meg az nVidia
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Ja amúgy a zöld emberkék kicsodák itt? Eddig Riddler emberei voltak, de most van egy rendőr is az őrsön, őt meg nem tudom lecsapni értelemszerűen.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #1187 üzenetére
Szegény Hágé próbálna itt magárol a játékról beszélgetni, de mindenki csak az optimalizálatlansággal van elfoglalava. teszem hozzá azért jogosan
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bjørgersson
félisten
Vélemény: Batman csúnyán hátba szúrta a PC-seket
Egy kis esti olvasnivaló.
-
addikt
Én meg azon filózom, hogy beszerzek egy GTX 650-est társkártyának, msot tudnék egyet olcsón venni, csak nem tudom, hogy beindítható-e rajta a GameWorks... 650Ti-n megy, de a simán... lutri
-
Logen88
aktív tag
válasz Bad Pritt #1187 üzenetére
Azt nem értettem, hogy akkor rendőrök is dolgoznak Riddlernek? Nah mindegy. Én is eljutottam addig a bizonyos pontig a sztoriban, és hát elég durva jelenet volt. Hihetetlen, hogy így elbénázták a PC-s portot, mert a többi része rendben van, 1-2 dolog ami nem tetszik, ezeket leszámítva jó a game.
Remélem, hogy rendbe tudják tenni, ez lenne a minimum. Ilyet, hogy kiveszik a high textúrákat...The Last of Us is a masterpiece.
-
Csabee86
senior tag
Senkinek nincs meg a memorial kiadás pc-re? Érdekelne a benne lévő steelbook mérete.
-
addikt
válasz dombi81 #1193 üzenetére
Az én problémám az Arkham Knight-tal tulajdonképpen nem is igazán az, ami miatt most mindenki gyűlöli (Jó, persze az is valamennyire). Én most az nVidiára haragszom nagyon. Eddig ha egy játékban PhysX volt, akkor simán kitettem a társkártyára és ennyivel is csökkentettem a főkártyán a terhet. Ami valljuk be kell is, mert WQHD-ban azért nem tudja már az őj címeknél tartani mnidig a 60 fps-t a 780Ti. Erre msot behozza az nV ezt a GameWorks-öt, és nem indul el a társkártyámon! Állítólag 700-as GTX széria kell neki már abból is... Most épp azon kutakodunk, hogy vajon egy GTX 650-esen elindulna-e... Egy olyat még esetleg hajlandó lennék venni úgy, hogy az 550Ti-t eladnám.
Smoke és Paper nélkül mnident maxra huzva 59 average FPS-t hoz a benchmark. Bekapcsolva 41-et...
Ha engedné az nVidia dolgozni az 550Ti-t, akkor az kb elvinné az egész PhysX terhelését és az összes effektel együtt meglenne a 60 körüli átlag FPS. De így??? Na ezért vagyok én msot az nV-re berágva. -
szasanyi
félisten
válasz dombi81 #1195 üzenetére
Nem csupán a nevét adta hozzá! NV támogatással készült a játék kimondottan NV kártyákhoz with GameWorks (ami ugye exclusive NV feature-öket tartalmaz) ezért gondolom csak lett volna beleszólása legalább a PC verzió esetén, éppen ezek emiatt. Az, hogy az AMD kártyán nem megy jól az megszokott dolog és a fentiekből következik, de az, hogy a GTX980/970 kártyákon is sz@r az már nem kis blamázs.
MOD - semmi köze hozzá? Gondold ezt át újra, mert rajtad kívül nincs még ember aki szerint ez így lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hír Vélemény: Batman bedobta a törölközőt, a kiadó visszafizetheti a vételárat
- Hír Vélemény: Batman visszatért a Steamre, de nem kellett volna
- Hír Megérkezett a Batman: Arkham Knight legnagyobb PC-s javítása
- Hír Vélemény: az erőforrások kreálása öli meg az új Batman játékot?
- Hír Vélemény: Batman csúnyán hátba szúrta a PC-seket
- 2 éves irodai PC netezésre, filmezésre
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LOQ 15,6, RYZEN 5 8645HS, RTX 4060, 16GB, 512SSD, 144HZ, GARANCIA
- Gigabyte GT 710 GB videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs