Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
- Nem lesz Stalker 2
- Warhammer 40.000
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuhi17
tag
Köszönöm mindent leírtál, talán annyi maradhatott ki, nem emlékszem hogy írtad volna, hogy ha a magyar postától kérek kártérítést mivel igazoljam majd a vételt ahol látszik minden adat
A rendelésemnél találtam egy olyan gombot hogy "print order invoice" ami ad egy pdf-et ott minden infót megtaláltam a rendelés és nyomonkövetésről, gondolom az elég lesz.
mposta válasza:"Bejelentését a tárgyban (zárójelben) szereplő azonosítószámon rögzítettük.
A jelzett problémát kivizsgáljuk, melynek eredményéről a jogszabályoknak megfelelően - legkésőbb a beérkezéstől számított 30 napos elintézési határidőn belül - tájékoztatni fogjuk."Gondolom kivárják majd a 30 napot (munkanap?), vagy írogassak még nekik? Dec 12.-én küldte a posta ezt.
Még semmi hír...
Ha a posta választ ad, akkor a Banggoodal kezdem, az egyeztetést, ha ők azt javasolják próbáljam meg a kárigényt benyújtani a postánál akkor ott folytatom max visszapattanok a banggoodra.
Mivel nem tudom ilyenkor a Postán hajtákbe, vagy valami biztosítótól, vagy saját maguk nyelik be. Nem akarok bekavarni a Banggood-nak.Pedig ezzel most lehetett volna szakítani egy keveset
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BestBuy topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Interactive Brokers társalgó
- Kupon kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok