Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz janakbacsi #21499 üzenetére
MPL csomagos szállítaná, ez január 14-én azt mutatja hogy Feucht-ból elindult, de mivel rendesen ki van töltve az adata, van súlya is 6100 g ezért nem az ami ott szokott lenni hogy "elveszítik".
Én azt gondolom hogy mindkettő ideért, csak a NPKK aki beolvasta a vonalkódjukat az egymást követő és közel azonos szám esetén valamit elszúrt, lehet hogy úgy gondolta.hogy mindkettőt könyvelte. Érdemes lenne a helyi postán megnézetni és keresést is indítani. -
sambenez
addikt
válasz janakbacsi #21499 üzenetére
Jan 14 óta Feuchtban van. Biztos valamelyik melósnak pont hiányzott még otthonról egy ilyen.
Látom közben V/ optimistább.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Nyugodtan mondjuk ki, hogy lenyúlták. A másik csomagnál is van ilyen bejegyzés még ami célba ért, német oldalról.
17 Jan 2022
07:30
The shipment has left the import parcel center in the destination country/destination area
HungaryLátszik, hogy ezt még ők írták be, nem a magyar posta, tehát abban a 15 percben nyúlták le. És mégcsak érkeztetve sincsen, súly szerintem az elektronikus adatokban már régóta ott van mióta van az új rendszer.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Topikgazda
Azért nem írom hogy lenyúlták, mert volt már ilyen eset és tényleg előkerült a helyi postán.
Amit Feucth-ban tüntetnek el azt át sem adják szállításra, mérlegelésre mert onnantól zárt a rendszer.A kamion súlyának stimmelni kell végig az úton. Ezért a súlyt ott könyvelik elsőként.
Azután csak az érkeztető postán tudják lenyúlni azzal hogy a könyvelésbe hiba csúszik. -
Topikgazda
válasz janakbacsi #21504 üzenetére
Igen, kerestesd. Ha az lesz igaz amit az előttem szólok írtak akkor lesz a kezedben igazolás az elvesztésről. Bár én néhány dolgot ismerve nem vagyok arról meggyőződve hogy az Németországba lenne. Legyen 50-50%.
Ha van igazolás akkor jogos lesz a visszatérítés, bár nem világos az amit neked írt az ügyfélszolgálat. -
cof
veterán
Nekem pont ma érkeztettek egy ilyen Európa+ DE csomagot, úgy hogy tegnap még Feucht-ban volt, így sajna már nem tudom megnézni hogy szerepelt-e eddig a súly a magyar posta oldalán ha belépek.
Tipikus esete az eltűnt csomagoknak, mindig ez az utolsó bejegyzés. Ha itthon lenne akkor már menne is visszafele mert 30 napnál tovább nem tárolnak semmit. Nagyon kevés az esélye hogy ez beesett valami szekrény mögé az OLK-ban.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Topikgazda
Nézd teljesen mindegy, a közúti szállításnál szigorúan veszik a súlyadatokat 6 kg már bőven a tűrés határ felett van. De akárhol is van elveszve kell a kerestetés, ha mi nem kerestetjük akkor a BG fogja kérni és az akár 10-14 nappal is megdobhatja a refund téma idejét. És még történhet csoda is és előkerül.
Írtam már itt a holland számos esetemet, amikor azt látom hogy megérkezett, de aztán semmi tovább, amikor felhívtam a megfelelő helyet ott közölték hogy már felvették a kapcsolatot hivatalosan a holland postával mert a szállítólevélen ott az azonosító de a konténerben nem találták. 3 nap múlva megérkezett mert a hollandoknál maradt. 15 dkg volt és ez már nem nem tünt fel senkinek, bár lehet hogy repccsivel hozták. -
Topikgazda
válasz Ciccuka #21510 üzenetére
Eddig még senki nem írta hogy erre bármit is fizetnie kellett, de a nyomkövetési azonosító alapján eldönthető. De már többször írtam a BG kifizeti az ilyen költséget, még 2021 július 1 előtt is volt ilyen lehetőség, a termék árának 60 %-ig, ami bőven fedezi az itteni 27% áfát.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
~2014 óta rendelek a BG-ről (is) és a lakcímem soha nem változott. Mindig házhoz kértem és eddig MINDIG házhoz is hozták, tök mindegy, hogy melyik futár cég vagy posta hozta. A mostani 3 csomagom 3 különböző cégtől lett rendelve -a BG ugye csak egy közvetítő, jutalékos cég, nem maga az eladó - mégis mind a 3 csomag ugyanazon a pesti címen ragadt. Nehéz félreértelmezni egy címet, ha az egyértelműen az eddigi lakcímem, ami nem változott ahogy említettem is. Ráadásul 3 külön esetben. Tehát az eddigi 500+ csomagom házhoz jött, az utolsó 3 meg nem. Ezért gondolom, hogy valami változás van a rendszerben. A 3 csomagom közül az egyik EU rakeszből jött, a másik HK, a harmadik meg kína. (Most tök mindegy, hogy HK éppen kihez tartozik). A lényeg, hogy ~2014 óta én még a büdös életben nem vettem át csomagponton csomagot, mert nem kellett, mivel házhoz szállítással kértem és úgy is kaptam meg. Sem BG-ről, sem máshonnan.
-
Topikgazda
válasz Geller72 #21512 üzenetére
Csak egy pontosítás a Banggood az maga a webshop, nem közvetítget, csak több országban van lerakata.
Akkor nálad így van, most találkoztál ezzel, míg nálunk többieknél meg változó volt, volt amit címre hoztak, volt amit PPP pontra, volt amit a Magyar Posta hozott, volt amit GLS vagy a DHL, lényeg az hogy a Meest és a Sprinter nem új találmány, még a topikban is foglalkoztunk ezzel és főleg úgy hogy az elmúlt 5 évben többször változott a BG logisztikai szállítója Európába és változtattak a szállítási módokon is.
És mi is csak címre, házhoz szállítással kérjük, mert nem lehet mást választani. Az más dolog hogy PPP-on adják annak ellenére hogy címre van kérve.[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
JAh, régen mikor még nem volt vírus, nem voltak változtatások, nekem mindig a Magyar Pósta hozta ki a termékeket, arra figyeltem hogy ne menjek 20.000ft fölé, régen rendeltem egy tabletet 21ezerért, még azt sem vámolták és áfázáták le, most hogy változások vannak, nagyon kell azért figyelni, ne hogy gond legyen utólag. a limitet én 5.000ft alá tettem azaz csak 5.000ft i kis dolgokat rendelek majd, hogy ne szopjam be úgy mond. DE félek hogy változni fognak a dolgok, Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Marcsello31 #21515 üzenetére
Itt nem változnak ha EU-n belüli a szállítás akkor nincs vámolás és itt választható ilyen. Ha véletlenül csak Magyar Posta kézbesítené úgy hogy fizetni kell az áfát, akkor meg kifizeted a tariff insurance biztosítást és a termék árának 60%-ig terjedő mértékben azt amit elkértek kifizeti a Banggood. Mivel 27 % az áfa a keretből még mindig marad 33%.
Mivel a nagyobb cégek eBay, AliExpress 150 €-ig beszedik az áfát emelheted a keretedet 54000 Ft-ra.[ Szerkesztve ]
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Szeptember végén rendeltem egy 256 GB kapacitású BlitzWolf memóriakártyát. Mivel 1 hónapig semmi nem történt, érdeklődtem, hogy mi újság a rendelésemmel.... Az ügyintéző közölte, hogy sajnos nem tudják mikor fogják tudni küldeni, mert készlethiányos a termék. (Ez egyébként nem igaz, mert a rendelés után folyamatosan raktárkészleten volt a termék, csak jóval magasabb áron...) A lényeg, hogy felajánlott egy másik, Lenovo kártyát, némi extra pénzért cserébe... Mivel már nagyon szükségem volt a kártyára, bele mentem... Így összesen kifizettem ~58 USD -t. A kártya december végén meg is érkezett, január elejétől használtam kb. 3,5-4 hetet, ekkor tönkrement a kártya.... Semmi nem ismeri fel semmilyen formában.... :/
Írtam a supportnak videóval, képpel, ahogy kell... Erre most benyögte, hogy nagyon sajnálja, fel tud ajánlani 5000 Ft fájdalomdíjat, amit vissza utalnak a számlámra. Ezt természetesen nem fogadtam el.Szerintetek bajlódjak még vele, vagy inkább jelentsem a paypal irányába?
-
Chesterfield
őstag
válasz LantosBerry8 #21517 üzenetére
Nekem az ~5k értékű szappanadagolóm ment tönkre pár héten belül.
Én is csináltam videót, el is ismerték a termékhibát.
Felajánlották a teljes refundot, majd másnap módosította, hogy csak a felét fizetik ki, javíttassam meg. Kicsit felidegesített ez a hozzáállás, de elfogadtam a feleösszeget, a terméket megkihajítottam a kukába. -
herrká
senior tag
Sziasztok! Lassan egy hónapja, hogy megérkezett egy napelemes vezetéknélküli kamera. Nem igazán működik. Mozgásérzékelés, éjjel az infra vagy a fehér led, illetve kb 12 óra alatt leszívja a 6db 2600mAh-ás 18650-es akksit a napelem ellenére. Ráadásul az appal se működik együtt rendesen, más appal meg egyáltalán. Az egyik internetes portálon keresztül vettem, kuponnal, a BG-ról. 25 helyett 21000-ért, cseh raktárból.
Azóta levelezek a BG-vel. Full refundot kértem! Végrehajtottam a rengeteg kért resetet, lefényképeztem és videóztam már minden szögből, több helyszínen is.
Mára azt írták, hogy felvették a kapcsolatot a bolttal és ha 24-48 órán belül nem kapok üzenetet, akkor jelezzem nekik! No, most ha vissza akarnának adni 5 - 10 ezer forintot, azzal nem lennék kisegítve! Hiszen használhatalan arra a célra amiért vásároltam. Tehát ha a BG-vel nem jutok zöld ágra, a PP-vel van esélyem, hogy visszakapjam a teljes összeget? Köszi -
Voice24
őstag
Hali!
Több telefonnál is tapasztalom az utóbbi napokban az oldalon, hogy egyik színváltozat sem elérhető, legalábbis nem kiválasztható, fölévive az egeret az áthúzott karika van, ennek ellenére azt írja, hogy In stock, ships in 24 hrs, és lejjebb a Buy now és az Add to cart gomb is aktívnak tűnik (igaz, rákattintva nem történik semmi). Az általam nézegetett Poco telefonnál ez már majdnem egy hete megvan, nem értem, miért nem tudják kiírni, hogy nincs raktáron, vagy azt, hogy várható szállítás mondjuk 3 hét múlva? Nem, azt írják, hogy raktáron, 24 órán belül szállítható, de megrendelni nem tudod, mert egyik színváltozat sem kiválasztható. -
Beni2360
félisten
válasz Voice24 #21526 üzenetére
Linket adnál mert nálam választható.
Még az olcsóbb változatnál is.Hogy mi a kettő közt a különbség nem tudom.
meg van 128 256[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz RVR400 #21530 üzenetére
Igen ez elérhető ez meg nem.
De nem találok eltérést a kettő közt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Érdekesség, nem tudom milyen árpolitikával dolgozik a banggood, de viccesnek az biztos, hogy vicces:
Az ár először kb 7e Ft, ezzel 342napja legolcsóbb, 67% jósággal hírdeti - [kép]
Majd megadva a darabszámot, szállítási címet már egyből 24e Ftra ugrik - [kép]
Ezzel mit lehet kezdeni, azon kívül, hogy nem veszem meg?
Ha privát módban nyitom meg, akkor mutatja így minden alkalommal, ha ismeri a session alapján a böngészőmet, akkor már nem csal egy F5 után, az eredeti árat mutatja."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Beni2360
félisten
Vedd ki a pontokat, kupont mert akkor az eredeti arra ugrik az ár.
Nem ott a gond állíts $ és máris 72$ az ára, rosz a fordítása.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Topikgazda
Ez nem árpolitika, lépj be és úgy nézegesd és akkor a magyar szállítást látod, az első képeden to District of Columbia nem Magyarországnak tűnik.
Ha több darabot veszel egyszerre akkor nem lesz érvényes a kedvezmény, egy személy egy darabot vehet meg.
Pár nap kihagyással vegyél meg mindig egy darabot és más címre küldesd, ha 1 darab esetén marad a kedvezményes ár. A fix áras tejet korlátozzák mennyiségileg nálunk is, ez is egy fajta korlátozás egy embernek adnak egy darabot kedvezményes áron, hogy több embernek jusson.
Régebben is csináltak már ilyet.[ Szerkesztve ]
-
Alf65
csendes tag
Gyerekek!
Amúgy működik a Banggood???
Nekem tavaly nyáron behalt.
Viszont rendületlenül küldik a pontegyenlegem értesítőjét annak ellenére, hogy hónapok óta nem léptem be.
Előtte a megrendelt árúk töredéke érkezett meg, a visszatérítén kínkeserv volt, állandóan a vírusra meg a szállítókra hivatkoztak (cseh szállítás júniusban).
Meg arra, hogy elfogyott. A fix, ismert darabszámú akciós termék. Közben hirdették.Szóval működik?
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
Beni2360
félisten
Én most rendeltem egy mink akus láncfűrész 50$ volt és pontozva kuponnal 42$ lett a vége 2db aksival.
Eddig is folyamatosan jöttek a megrendt áruk, na meg a sok 3c nyeremények.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
herrká
senior tag
válasz herrká #21519 üzenetére
Sziasztok! Van ez a nem működő napelemes kamerám, ami miatt már jó ideje levelezek a BG-vel. Már csináltattak egy szakajtó fotót, sok videót előlről hátulról. Reseteljem, újra telepítsem stb. Nemrég írták, hogy felveszik a kapcsolatot a bolttal, ha két napon belül nem történik semmi, jelezzem. Persze nem történt semmi és jeleztem is nekik. Jött a válasz, hogy azt mondta a bolt, töltsem fel az akkukat, reseteljem és telepítsem újra. Ezzel kezdte az elején a BG is. Többször megtörtént a dolog. Írtam nekik, hogy ezt már lejátszottuk vagy ötször, nem változott semmi. Erre ma válaszoltak, hogy készítsek fotókat és videót, hogy mi is a probléma? Kínlódjak még velük, vagy forduljak a PP-hez? Elegem van a szórakozásukból! Köszi
-
Topikgazda
válasz herrká #21540 üzenetére
Én csak azt nem értem milyen boltot emlegetsz, a BG-n nincsenek külön eladók, csak ők vannak.
De amíg nem utasítják el addig nem igazán lehet fordulni a PayPal-hoz. De tedd meg, ott is elsőként a Banggood-al kel lejátszani a meccset és azután fog a PayPal belépni, ha kéred. -
herrká
senior tag
Ebből az üzenetükből kiindulva, hívom boltnak: "We have reflected your issue to the supplier. If we get any news from the supplier, we will inform you. Or if we haven’t responded to you within 24-48 hours, please contact us again. Thank you for your understanding and cooperation."
Akkor várok még és videózgatok...
-
janakbacsi
őstag
valaki rendelt már esetleg ilyen okos wc ülőkét? most kuponnal olcsóbban meg lehetne venni. aki használ ilyet, szívesen venném a tapasztalatait. [link]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Nikaré
őstag
válasz janakbacsi #21546 üzenetére
Nem nyitottam meg a linket.
Mitől okos ez??? -
Topikgazda
válasz janakbacsi #21546 üzenetére
Ne ezt használd mert hibás szokott lenni az oldal https://hu.banggood.com
Ez a jó linkje.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest