Hirdetés
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz janakbacsi #21550 üzenetére
Nem ezzel az egy oldallal van gond, hanem az egész hu.bg oldallal.
-
Topikgazda
válasz janakbacsi #21552 üzenetére
Most megnézve nem azt adja fel de az első kattintásra az jött.
-
Beni2360
félisten
válasz janakbacsi #21546 üzenetére
250+160 a szállítás 410$ itthon kapsz már komett egybeepitett WC kagylót. Igaz per éve néztem akkor 70 e Ft volt. Vizet kell oda vinni, szerelni., stb. Esetleg hideg, meleg vezeték. Jól járd körbe a témát.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
draco31
veterán
Rendszeresen rendelek innen. És sokat nézem az 1 hetes szállítási fület. Viszont ott is soknál előfordul mobil appnál, hogy ship from CN. Akkor az mégsem eu raktár lenne, vagy csak nem jól van írva? Mert érkezésnek meg ugyan úgy kb 1 hét van írva.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
herrká
senior tag
Szia! Bocs, de nem tudom jól értem a PP fórum reklamáció kezelésében írtakat? Most olvastam el és ami megzavart, hogy a dispute indítás utáni 14 napon belül kell a PP-nél indítani a segítség kérést! Én a BG-nek 02.07-én írtam először, vagyis indítottam a ticketet. A 14 nap ma jár le. A BG újabb videót kér, még sehol a megállapodás. Lekésem/késtem a PP segítségről? Köszi
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Szeretném egyik ismerősömnek megrendelni EZT a telefon tokot és az lenne a kérdésem, hogy ugye jól olvastam, értelmeztem az Összefoglalóban, hogy a Bangood Express szállítási módot ajánlott választani!?
Köszi előre is a segítő választ."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Beni2360
félisten
válasz jano_77 #21560 üzenetére
Igen, 17.-n re deltem egy marak láncfűrészt és ma már a kézbesítő el van.
Először nem látsz nyomkoveto számot majd át vált..... De, EU+ -s csomagra.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
herrká
senior tag
Szia! Hát a PP már elúszott. Az én hibám, elfelejtettem, elbénáztam!
Így már csak a BG maradt, ha maradt. Ezzel kapcsolatban kérném a véleményedet! Kb két hete bármit írok nekik, továbbítják a szállítónak, gyártónak, kérik a türelmemet 24-48 óráig. Azok meg mindíg újabb és újabb videókat kérnek, biztos nem jól resetelem, biztos nem jól telepítem stb. Már én töltöm meg a jutubot a sok értelmetlen videóval. Most utóljára írtam, hogy nem érdekel mostmár se gyártó, se szállító! Több mint egy hónapja videózgatok feleslegesen! Hülyének néznek csak és az időt húzzák! Kérem vissza a pénzemet vagy küldjenek egy másik kamerát! Erre a szokásos válasz, továbbítják a bla-bla.
Szerinted kínlódjak még vagy buktam ezt a 70 dollárt? Köszönöm! -
herrká
senior tag
válasz herrká #21564 üzenetére
Ha hülyén tettem fel a kérdést, egyszerűsítem. Van a BG-nél valami lehetőség, ahol segítséget lehet kérni, hogy a support ne szórakozzon tovább? Vagy ez a 24-48 órás üzengetés mehet a végtelenségig? Nincs valami időintervallum ami alatt dönteniük kell, hogy kárpótolnak vagy elutasítanak?
-
herrká
senior tag
válasz herrká #21565 üzenetére
Kamera saga folytatódik még mindíg, sajnos! 2-án írták megint, hogy észrevételeimet továbbították a forgalmazónak. Most nem a 24-48 óra után érdeklődjek, hanem a "hamarosan jelentkezünk" volt a vége. Így hát vártam. Erre tegnap jön egy e-mail, hogy nem reagáltam az üzenetükre, és ha ezt továbbra se teszem, akkor 7 nap elteltével zárják a ticketet! Ez már mindennek a teteje a BG supporttól! Azért írtam nekik, hogy epekedve várom a "hamarosan jelentkezésüket"! Eddig semmi...
-
herrká
senior tag
-
-
herrká
senior tag
válasz RVR400 #21568 üzenetére
Eddig úgy néz ki, semmilyen. Egy hónapja levelezek. De a BG csak közvetít köztem és a forgalmazó között. Éppen nemrég válaszoltak az utolsó levelemre. A rossz, használhatatlan 70 dolcsis kamera helyett a forgalmazó felajánl 2 azaz kettő!! darab 18650-es akkumulátort. Annyi a kikötés, hogy elküldik, de ki kell fizetnem az árát! No, erre varjunk gombot! Ezért lenne jó, ha valahogy rá lehetne venni a BG-t, hogy döntsön, ne közvetítsen az idők végezetéig. Remélem van ilyen lehetőség! Még mindíg várnám V/ véleményét.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz herrká #21567 üzenetére
Én annál résznél elveszítettem a fonalat hogy nekem a BG az egy webáruház, innentől kezdve nem értem a forgalmazói dolgot. Azt sem hogy 45 napon belül el lehet állni a vásárlástól a BG szerződési feltételei alapján akkor mit erősködik bárki is forgalmazó akármivel.
De ha elfogadom ezt a beszállítói, forgalmazói dolgot, akkor is a kereskedőnek (BG) kell rendezni a problémát hiszen hozzájuk ment a vételár. Semmi változást én nem olvasok a BG vásárlói védelmi szabályainál, ezért nem tudok mit kezdeni a nálad kialakult szituációval.
De akkor tedd azt meg hogy a PayPal-on indítasz dispute-t azt is leítrva hiogy a BG nem hajlandó dönteni és kéred a segítségüket. Majd elsőként a BG reagál valamit és azután ha az neked nem fele meg kéred a PP közbelépését. Ők nagy valószínűséggel a visszaküldés és teljes visszatérítést írják majd elő. -
herrká
senior tag
Én sem értem. Ha írok nekik, vagy feltöltöm a kért videót, ez a válasz érkezik: "We have reflected your issue to the supplier. If we get any news from the supplier, we will inform you. Or if we haven’t responded to you within 24-48 hours, please contact us again. Thank you for your understanding and cooperation."
Aztán ha érdeklődök 48 óra múltán, általában ilyen válasz jön: "The supplier said: Is there a video of the operation of the customer's reset? We can judge whether there is any problem in the operation process."
Tehát, mintha ők csak közvetítenének. -
RVR400
veterán
Nekem is az volt az órával, hogy felveszik a kapcsolatot a forgalmazóval, és megvárják onnan a választ. Mondtam, hogy oké, aztán jöttek azzal, hogy nem ázott-e be az óra, mármint a forgalmazó kérdezi... Mondom b+, nagyon szívesen visszaküldöm az órát, aztán nézzétek meg magatoknak, mert úgyis mindegy, hogy mit írok, aztán adjatok újat, vagy javítsátok meg, bánom is én. Na ez már nem ment, ekkor adták volna a 3000 Ft-nyi kompenzációt, ami nem tudom, hogy mit kompenzált volna, mert nem kishibás volt a cucc, hanem használhatatlan.
-
StarZ3r0
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, rendeltem egy Android TV boxot, erre ma kaptam egy ilyen mailt:
Dear customer,
We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us.
We are sorry to inform you that your was returned due to the GWTR warehouse cannot continue to ship the parcel.
In order to guarantee your interests, we can help you to arrange the refund under this issue.
Please note that the orders will be refunded after 48 hours as the product is out of stock at the other warehouse or not available for shipping.
Should you have any further requests or information, please do not hesitate to contact us.
We will always be here to assist you.
Best regards,
Customer Service TeamBangood oldalán csak annyi van marc. 4-14 kozott kell kezbesiteni, de amugy semmi info rola, 17Track azt mondja, h nem elerheto perpill a csomagszam. Mit lehet ilyenkor tenni? Rongyoljak el a postara merkedezni, hogy ottvan-e? Bangood szerint amugy kiszalitott statuszban van.
-
StarZ3r0
tag
Köszi!
Ez príma ez az oldal, ez látja:
Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe; a csomagot még nem adták át a GLS részére.Puurs, Belgium
Ez az utolsó info, akkor ezek szerint nem is kel útra xD
Eléggé gáz, a rendelésem után is még sokáig úgy jelölte, hogy raktáron van, érdekes, hogy közben csak úgy elfogy. -
szabi86
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy wifi kamerát, amelynek az volt a leírásában, hogy 150 fok látószögű és éjszakai módja is van, de egyik sem felelt meg a valóságnak. Indítottam egy visszatérítési igényt, és az eredeti 17$ helyett felajánlották, hogy visszatérítenek 10$-t, amit egy Yes/No gombbal tudok elfogadni. Tudnátok segíteni, hogy mi történik akkor, ha erre nemet mondok? Van esély arra, hogy utána az egészet visszaadják, vagy lehet még ezt a lehetőséget is elveszítem? Köszönöm!
-
Topikgazda
-
Beni2360
félisten
És minde újbóli inditasnal a pénz vissza vált Ft-re. Most látóm reggel frissített appokat és már nem vált vissza Ft-re.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Topikgazda
-
koppasz1986
tag
Sziasztok! Leadtam egy rendelést le is vonták az árát, de azóta is feldolgozás alatt áll meg hogy még nincs is raktáron azt írja... meg már meg is gondoltam magam. Nem lehetne ezt valahogy egy gombnyomással törölni? Nekem nincs kedvem angolul karattyolni meg emaileket irogatni... sehol nem látok olyat, hogy rendelés törlése vagy ilyesmi... [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz koppasz1986 #21586 üzenetére
Esetleg ne magyar nyelven nézd és látsz Cancel-t.
Akkor nálad a vásárlásnál nincs Cancel? My Orders, az Order No: 9999999 számra kattintás utáni képernyőn?
A böngészős oldalon a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kell kérni a törlést, megadva a vásárlás számát és az okot valószínüleg a chat felületen.
-
fairi
addikt
A Priority Direct Mail kínai raktárból milyen szállítási módot takar?
Banggood Express kis ideje belga posta légi úton.
Az előző megoldás kínai posta, vagy ki a partner? -
Topikgazda
Magyar Posta.
9. Szállítási módok és egyéb információk
A Banggood alábbi szállítási módokat biztosítja a kedvezőbb, áfa mentes szállítás kategóriában:
Kétféle szállítás, DDU vagy DDP
For European countries
Background: Due to the new tax law of EU, the Banggood logistics channel is switched to DDU/DDP method to declare the customs.
DDP: Delivered Duty Paid Nem a vásárlót terheli a vám és az áfa
1 Banggood Express - Comet - CN ✅ *Recommend option
2 European Railway Direct Mail - UPS railway - CN
3 EU Priority Line - GLS - CN/HK
DDU: Delivered Duty Unpaid A vásárlót terheli a vám és az áfa
1 Air Parcel Register
2 Standard Mail Register
3 Express Shipping
4 Priority Direct MailA EU Priority Line (EPL)
Mint a neve is mutatja, Európán belül kerül feladásra a csomag, így már nem kell vámot és Áfát fizetni.
A DDU szállításnál van a BG-nek van egy szolgáltatása, a Tariff insurance, ez azt jelenti, ha valaki ezt kifizeti és vámeljárás alá kerül a csomagja, akkor a kifizetett vámot és az áfát a termék árának 60%-ig terjedő maximális mértékben utólag visszatérítik a fizetési igazolás beküldését követően 24 órán belül. Ez bőven fedezi azt amit nekünk kell fizetni.[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
Nem szoktuk ezzel a móddal rendelni. Mert kínai postás szokott lenni, nem véletlenül van a DDU/DDP szállítási kategória. De miért ragaszkodsz a PDM-hez, főleg most, biztos van a DDP-és módokból is ennél a terméknél.
Nem IOSS-os lesz a vásárlás, azt írják hogy benne az árban, de mondjuk úgy ez írták még 2021 július 1 előtt is és ezért van nekik a tariff insurance, ha átcsúszott akkor nem volt semmi, ha megfogták akkor meg fizettek. Nincs IOSS azonosítójuk.
Az volt a jellemző hogy amit megadtál és igazoltál a Posta számlával azt fizették ki, nem variáltak az akkori 3500 Ft-al, most meg ugye kevesebb a kezelési díj.[ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
Adatok elavultak, valami káosz van a Bg rendszerében??
Bg Express gyors volt, most mindig belgapostát kapok (pénzt kérnek és lassúcska), ezért megnéztem a gyanús free opciót (nagy levegő és katt) ""Priority Direct Mail". Nem fizettem semmi pluszt szállításra, legolcsóbb opciót kértem és kaptam egy számsort úgy néz ki Packeta lesz.
Bg Express magyar posta, addig az ingyenes direct mail meg csomagpont és nem kérnek extra pénz?
Mostantól ez így lesz vagy ideiglenes a háború miatt, jó kérdés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest