Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Mielőtt bele esnék én is egy csapdába amit nem szeretnék, végre megtaláltam erre a mefelelő Topicot. Van egy termék, ilyet én itthon nem találtam még:
[link] Ebből szeretnék 2 darabot rendelni, a következő komoly kérdésem lenne felétek:
Erre is van e már vám áfa vagy valami amit külön kell fizetni valaki felé? HA nem akkor meg rendelem, nekem nem baj ha későn ér ide, Ez egy érdekes erősítő.Kellene egy Projecthez amit elkezdtem összerakni elméletben.De mivel az kevés felszültséget ad le erősíteni kell rajt. Ezzel meg lehetne. A válaszokat előre is köszönöm! -
Marcsello31
őstag
válasz sambenez #21489 üzenetére
Rendben, én is ebbe zavarodtam bele, egyrészt,
nem volt teljesen érthető, ne haragudjatok ha zavarlak ezzel titeket, még sohasem rendeltem innen. ÉS bennem van egy nagy félsz, hogy gáz lehet belőle,A pósta csomagkezelési díja mennyi lehet? gondolom kb ugyan ennyi. Lényeg hogy akkor ezt nem fogják meg, Akkor meg veszem. Köszönöm a segítséget!
Üdv Neked is V! köszönöm a válaszod. Am akkor megrendelem Ez nem egy nagy összegű valami. Gondolom ugyan úgy megy mint az itthoni rendelés meg kell adni a címet stb....
mindent köszönök, megértettem. Ment a pacsi.[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Hali! Nincs Paypal számlám csak otpés számlám van, netes fizetési lehetőséggel. köszönöm a válaszokat, akkor megjön a csomag és nem lesz meglepetés helyette később..
Igazából erre voltam kíváncsi, nagy dolgot amúgy sem merek rendelni "érthető okokból ami sokba kerül". Köszi mindenkinktől! Akkor leadom a rendelést, és megírom majd hogy megjött e vagy sem. -
Marcsello31
őstag
válasz Marcsello31 #21495 üzenetére
Megrendeltem. Majd meglátjuk hogy mi lesz. megírom mindenképp. Köszi a segítséget srácok.
-
Marcsello31
őstag
JAh, régen mikor még nem volt vírus, nem voltak változtatások, nekem mindig a Magyar Pósta hozta ki a termékeket, arra figyeltem hogy ne menjek 20.000ft fölé, régen rendeltem egy tabletet 21ezerért, még azt sem vámolták és áfázáták le, most hogy változások vannak, nagyon kell azért figyelni, ne hogy gond legyen utólag. a limitet én 5.000ft alá tettem azaz csak 5.000ft i kis dolgokat rendelek majd, hogy ne szopjam be úgy mond. DE félek hogy változni fognak a dolgok, Sajnos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest