Új hozzászólás Aktív témák

  • JulianSinulf

    senior tag

    válasz dippe #2700 üzenetére

    Értem és köszi!
    Lehet, hogy a plusz ágyat szétszedem és megnézem. Érdekesen hangzik.

    Jelenleg nem tudom, hogy milyen a szintezésem, de az alu szalag egy helyen érdekesen "felnyomódott". Ettől függetlenül nincsenek gondok a nyomatokkal. A pontosságot nem néztem, mert egyelőre nem lényeg. A szoftveres szintezéssel egyetértek, pont az a véleményem, mint neked.
    A legutolsó figyelt méréseknél 0,2 alatt volt az eltérés a legalacsonyabb és legmagasabb pont között. Középen, ahol általában nyomtatok, ott még akár a tűréshatárba is belefért. A nagy eltérés mindig a szélén van, leginkább a sarkokon van.

    Köszi az ötleteket a mérésre. Ezt a mérőórát már nézegettem. Bár én inkább egy lézeres arduino-s távolságmérőben gondolkodom, de eddig még nem valósítottam meg. Így nem kellene sehova a fejet letenni. Csak mozgatni X, Y tengely mentén a fejet. És felírni az értékeket adott ponton. Akár a Bambu fejre is feltehető lenne és akkor nem kellene annyit várnom egy-egy mérésre. És sokkal pontosabban lehetne alu szalaggal is hack-elni. A lézer pontosságáról viszont egyelőre nincs infóm, annak nem néztem még utána.
    A "minőségi" cuccból egyelőre Parkside van.
    Ha már ilyen Voron-t építenék, akkor én is a minőségre mennék, különben nem is lenne értelme a készen vehetőkkel szemben.

Új hozzászólás Aktív témák