Új hozzászólás Aktív témák

  • JulianSinulf

    senior tag

    válasz dippe #2500 üzenetére

    Szia!

    1. Ez most egy jó ár. De, ha csak az oldalon lévőt nézted, akkor kicsit több lesz. Az oldalon 19% adóval van kiírva. Magyarországon viszont 27% az adó. A különbözet rájön.
    Az akció az egy éves fennállásuk miatt van.
    2. Szerintem nem érdemes. Azt úgysem teszik a dobozba, külön csomag lesz, amire vagy megint fizetsz postaköltséget vagy el kell érni az ingyen posta minimumát.
    Egy-két építőlemez sosem jön rosszul, főleg, ha másfajta. De ezt neked kell eldöntened. A nyomtatót Textured lappal szállítják. Tudtommal.
    3. Erre bármilyen normál egy kilós guriga rámegy 85 mm szélességig. Az AMS-ekkel vannak gondok. De az úgysem jár a P1P mellé.
    4. Ha egyáltalán gyakori gondnak számít, akkor görbe lehet az ágy felületet. Banánágynak szokták becézni. Az automatikus szintezés, ezt általában kompenzálja. Az más kérdés, hogy mennyire fontos neked az egyenes ágy. Bár épp nemrég nyomtattam egy vékony, 248x50x*2,5 mm-es lapot, ami pont ellentétesen hajlik, mint ahogy az ágy görbül.
    Másról én nem tudok, de ez nem jelenti azt, hogy nincs. Itt a fórumon nem olvastam másról.
    5. Persze, kis sebességgel is lehet vele nyomtatni. A szeletelőben át kell állítani. Az első réteg falait 50-nel, a kitöltést 105-tel nyomtatja alapbeállításként. De rendelkezhetsz te másként is. A többi réteg sebessége pedig külön állítható.

    Nem gond a sok kérdés. Ilyen kiadásnál alaposan meg kell rágnia a dolgot az embernek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák