Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    senior tag

    válasz Lokids #1387 üzenetére

    A Fighter magasabb szinten (talán a 11.-en, ha jól rémlik) kapja meg a harmadik támadást. Akkor tudsz négyet támadni körönként.
    Illetve van az a lehetőség, amikor fighter/thief multiclasst csinálsz, mert a thief subclassos rogue 3. szinten (amikor választhatsz alosztályt neki) kap egy extra bonus actiont. (Így - ha legalább 5. szintú a harcosod, akkor alappból van két támadásod actionbő, és két másik bónusz actionből.)

    Meg persze ott van a haste stb. lehetősége, de az már "külső segítséget" igényel, míg a fentebbi két megoldás "innate" a karakter részéről.

    Máskülönben, ha jó akarsz lenni (jól akarsz sebezni) mindkét kézi számszeríjjal, akkor a kétfegyveres harcra sem árt specializálódni (azt a küzdési formát felvenni harcossal), máskülönben az off hand oldalon nem kapod meg az ügyességből adodó extra sebzést, és csak a fegyver alapsebzésével tudsz lődözni.

    Ha valamit esetleg rosszul írtam/lenne még egyéb lehetőség a 4 tám/körre harcossal, akkor valaki remélhetőleg kijavít/kiegészíti majd az általam írottakat.

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák