Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Pujesz68 #74373 üzenetére
Szia ugyanez a problémám van jelenleg. Nekem Apex legendsnél volt szines textúra kb 5 perc játék után, PUBG-ből pedig először lefagy, lekapcsol a monitor majd pár másodperc után visszatér a windows asztal. Radeon RX580 8Gb OC Armor a kari. Lehet hogy a táp haldoklik? de attól nem lesz színes a kép, az inkább videokari memória gond lehet. Kérlek írjatok mert megőrjít. Ráadásul stream közben is kidob mindenből és megszakad az adás. Ekkor nem csak a játék lép ki hanem az obs is. Nagyon idegesítő. System Power 8 500Watt a táp, r5 2600X a proci, a videokari fent. 16Gb 2667 mhz, SSD. Köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
mettek
addikt
válasz Pujesz68 #74501 üzenetére
Nekem épp a 1080ti van gari alatt németben az asusnál mert ugyan ez a baja. GPU tweakban game modeban és OC modeban crashel minden játék 5 percen belül pedig nem melegszik túl. Silent módban megy mintha semmi baja nem lenne.
Kivancsi leszek mit mond rá az asus.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
olivera88
veterán
válasz Pujesz68 #74503 üzenetére
Sztem csak hibás modellt fogtal ki.
Én egy 2060 ast akartam , de végül csak egy 1660 MSI Armor OC lett, és meg vagyok elégedve vele, 3 ik hete használom. A hűtése jó, 29 fokos szobában is csak 63 fokig ment fel terhelés alatt. Meg felesleg is lett volna nekem a 2060 mert úgyis csak egy játékot játszok, a World of Warshipset, arra meg bőven elégLG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
mettek
addikt
válasz Pujesz68 #74505 üzenetére
Nem azzal van a gond a gond mert anélkül is csinálta, itt konkrétan akkor van fagyás ha a kártya 100%-on üzemel mert a silent mód 80%-on pörgeti és akkor nincs vele semmi baj. Amugy olyan 70 fok fölé nem nagyon ment.
Ezért érdekel nagyon hogy mit mond rá a szervíz.
-
mettek
addikt
válasz Pujesz68 #74508 üzenetére
Azt nem probáltam csak a silent módot ami 80%-on terhel. 2 hétig szívtam vele. Több win újra telepités, játék, driver újra telepítés, táp csere aztán rájöttem hogy vga gond van és ment is ki németországba. Most tűkön ülök h megtudjam mi van
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs